- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #6188 üzenetére
Ha megnézed a desktop nézetű weblapokat, látod hogy ott is jellemzően hasábokba van tördelve a szöveg. Akár a PH oldalán is. Jobbról-balról van egy-egy keskenyebb hasáb, és középen a szöveg. Vagy akár itt a fórum is az orrunk előtt, nem véletlen, hogy középen egy hasábban fut a szöveg. Annyira természetes, hogy észre se veszed.
Én jellemzően mobilon mobil nézetben használom a weblapokat, és ott faltól falig ér a szöveg, mobil nézetben jellemzően nincsenek hasábok. Ez a széles megoldás a Passporton szerintem kényelmetlenebb, mint más telefonokon, amik téglalap alakú kijelzőt használnak.
E-book olvasás esetén ugyanez a helyzet. Email esetén szintén.A valóságban nagyon-nagyon kevés élethelyzetet tudtam találni, amikor a négyzetes kijelző (ami az alsó sor miatt, ha gépelni kezdünk, egyenesen fektetett téglalap, ami még kevésbé bizonyult praktikusnak) előny lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest