-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Igen, velem sem jött szembe sok BB, sőt.... Aki meg meglátja a telefonomot, általában megkérdezi,h BB-d van?
Szóval ez tényleg így van,h a többség nem ismeri ezt a márkát, csak már hallott róla vmit (üzleti telefon pl.), de nem ezért szeretem BB-t, mert csak kevés embernek van.
Hanem azért, amiért gondolom Ti is: letisztult, egyértelmű a használata, nincsenek benne felesleges, idegesítő megoldások.Csak jobban boldogulna az appokkal....akkor egyértelműen nb1 lenne.
Én sem lógok sokat ezeken a közösségi médiás dolgokon, sőt. FB-om van egyedül.
Csak jó lenne, ha a következő telefonban meg lenne az esély, h ha olyanom van, meg tudom nyitni mondjuk a messengert pl. De akkor ez használható ezek szerint, mert neked működik. Esetleg még snapchat-et próbálnám ki, egyszer már utána kerestem,h PP-n működik-e, és snap2chat nevű program talán működik, talán...
Tehát ezen az egy-két appon kívül semmi nagy dolgot nem várnék el ilyen téren.SlayerSub: Megmondom őszintén,h a Priv külseje tetszik (mondjuk főleg, ha nincs szétnyitva
), de a PP jobban bejön. És nekem furcsa /furcsán néz ki/ ez a félig BB rendzser, félig android.
Abban igazad van,h ha viszont kell vmilyen app, akkor a Priv baromi nagy előnyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest