- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Projektor topic
- Video digitalizálás
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
drizzt1666
tag
Hát ez über ronda
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
-
Komplikato
veterán
Wolf Claw I nem picit értelmesebbnek tűnik. Bár ha tényleg csak játékra használja ezt valaki, lehet meg tudja szokni és akkor jobb?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Vistaboy
veterán
Ezmiez?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
doc
nagyúr
párom ránézett a monitorra: "ez mi?"
mondom billentyűzet
"eeeeezz?? ?" -
Zolaash
senior tag
Ez már annyira csúnya, hogy majdnem szép. Mondjuk azért nem kéne...
Rip and tear
-
Genialis
aktív tag
Hát ezt használja az aki kitalálta...
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
Ste
addikt
a jobb oldali rublikának én sem nagyon látom értelmét
-
Szkeptik
tag
Azt nem nagyon értem, hogy ettől miért lesz egyszerűbb játszani. A WASD billentyűk körüli terület nagy részt ugyanaz mint a normál billentyűzeten, leszámítva, hogy néhányuk csak fele akkora.
GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
RpPRO
őstag
Hol az alt bill? RtCW ota azzal guggolok.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Fáraó
őstag
Sztem nem rossz, letesztelnék egyet. Gépelésnél a balkezünk kicsit feljebb lenne mint a jobb, FPS-re meg biztos kényelmesebb.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
antikomcsi
veterán
Elég sokat játszok online fps-t, de nem tudnám ezt elképzelni a kezem alatt.
Viszont legalább elmondhatják, hogy ilyet is gyártottak.
-
az otlet nem rossz, csak valahogy ugy kellene megoldani, hogy normalisan lehessen gepelni mellette . billentyuzet elosztoval, vagy valami ketyerevel. amugy tetszeni annyira nem tetszik, par gomb nagyon apro, ami a mostani billentyuzeten nagy. pl ha tab shift stb-hez nyulkalnek, biztos nem talalnam, pedig ennek az az ertelme. jobbat is ki lehet hozni ebbol.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
rii
nagyúr
még egy gyártótól sem láttam ol.yan jó bill.-eket, mint amit egy MODDDER csinál.
ez meg debil 'bazmeg, nem bizar.
simonzé: ennek aí maltron valtron izének legalább hangulata van (: régi pénztárgép, vagy írógép feeling (:
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
simonzé
addikt
Már az alap qwerty billentyűzet is elég agyament, de ez a rondaság még a Maltronnál is elvadultabb. maltron honlap
I don't fit in. I fit out.
-
For357y
aktív tag
És ennek mi értelme? Jó tudom, a HW gyártóknak is meg kell gazdagodni valamiből, de jópár évvel ezelött is tudtunk FPS-t játszani sima billentyűzettel, akkor ennek mi értelme van?
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
djxp01
senior tag
Kit érdekel, hogy hogy néz ki, a felhasználhatóság a lényeg. Attól szokatlan, mert kompakt, de kézre áll a first person fanoknak. Aki elvakult FPS fan, annak jó lehet. Egy 200 oldalas Word doksi begépeléséhez már nem annyira előnyös :|
regisztrált: 2005-07-05
-
Versus
senior tag
Vessetek meg nekem tetszik.
Premium Vintage
-
Thomas1
addikt
Hát ez elég gáz. Ennél sokkal jobb az ami direkt Cod2-höz, vagy egyéb játékhoz készült.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Zé_Mester
őstag
hát ezez valami borzalom.
hogy lehet ilyet egyáltalán kiadni ???
meg ki tudja ezt egyáltalán használni??? ha ingyen adnák akkor se kellene, max eladnám gyorsan -
törölt tag
ez egy fél csokító ronda.
nem mondom hogy a qwerty elrendezés logikus, vagy éppen praktikus lenne, de ez kifejezetten hülyeség. a jobb oldát senki nem fogja használni az fix -
juhi07
senior tag
Szerintem meg csini,de akorsem vennék ilyet .
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
L4mie
veterán
hát igen elég fujj..
viszont meghagyhatták volna a bal oldalt usb csatlakozóval felvértezve (bár gondolom most is az van neki), jó lenne a billem mellé ^^[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
adalbert1
veterán
Bazz, ez elég rondára sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben