Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
drizzt1666
tag
Hát ez über ronda
-
Komplikato
veterán
Wolf Claw I nem picit értelmesebbnek tűnik. Bár ha tényleg csak játékra használja ezt valaki, lehet meg tudja szokni és akkor jobb?
-
Vistaboy
veterán
Ezmiez?
-
doc
nagyúr
párom ránézett a monitorra: "ez mi?"
mondom billentyűzet
"eeeeezz???"
-
Ez már annyira csúnya, hogy majdnem szép.
Mondjuk azért nem kéne...
-
Genialis
aktív tag
Hát ezt használja az aki kitalálta...
-
Ste
addikt
a jobb oldali rublikának én sem nagyon látom értelmét
-
Szkeptik
tag
Azt nem nagyon értem, hogy ettől miért lesz egyszerűbb játszani. A WASD billentyűk körüli terület nagy részt ugyanaz mint a normál billentyűzeten, leszámítva, hogy néhányuk csak fele akkora.
-
RpPRO
őstag
Hol az alt bill? RtCW ota azzal guggolok.
-
Fáraó
őstag
Sztem nem rossz, letesztelnék egyet. Gépelésnél a balkezünk kicsit feljebb lenne mint a jobb, FPS-re meg biztos kényelmesebb.
-
Elég sokat játszok online fps-t, de nem tudnám ezt elképzelni a kezem alatt.
Viszont legalább elmondhatják, hogy ilyet is gyártottak.
-
maross
nagyúr
az otlet nem rossz, csak valahogy ugy kellene megoldani, hogy normalisan lehessen gepelni mellette
. billentyuzet elosztoval, vagy valami ketyerevel. amugy tetszeni annyira nem tetszik, par gomb nagyon apro, ami a mostani billentyuzeten nagy. pl ha tab shift stb-hez nyulkalnek, biztos nem talalnam, pedig ennek az az ertelme. jobbat is ki lehet hozni ebbol.
-
rii
nagyúr
még egy gyártótól sem láttam ol.yan jó bill.-eket, mint amit egy MODDDER csinál.
ez meg debil 'bazmeg, nem bizar.
simonzé: ennek aí maltron valtron izének legalább hangulata van (: régi pénztárgép, vagy írógép feeling (:
-
simonzé
addikt
Már az alap qwerty billentyűzet is elég agyament, de ez a rondaság még a Maltronnál is elvadultabb. maltron honlap
-
For357y
aktív tag
És ennek mi értelme? Jó tudom, a HW gyártóknak is meg kell gazdagodni valamiből, de jópár évvel ezelött is tudtunk FPS-t játszani sima billentyűzettel, akkor ennek mi értelme van?
-
djxp01
senior tag
Kit érdekel, hogy hogy néz ki, a felhasználhatóság a lényeg. Attól szokatlan, mert kompakt, de kézre áll a first person fanoknak. Aki elvakult FPS fan, annak jó lehet. Egy 200 oldalas Word doksi begépeléséhez már nem annyira előnyös :|
-
Versus
senior tag
Vessetek meg nekem tetszik.
-
Thomas1
addikt
Hát ez elég gáz. Ennél sokkal jobb az ami direkt Cod2-höz, vagy egyéb játékhoz készült.
-
Zé_Mester
őstag
hát ezez valami borzalom.
hogy lehet ilyet egyáltalán kiadni ???
meg ki tudja ezt egyáltalán használni??? ha ingyen adnák akkor se kellene, max eladnám gyorsan -
törölt tag
ez egy fél csokító
ronda.
nem mondom hogy a qwerty elrendezés logikus, vagy éppen praktikus lenne, de ez kifejezetten hülyeség. a jobb oldát senki nem fogja használni az fix -
juhi07
senior tag
Szerintem meg csini,de akorsem vennék ilyet .
-
L4mie
veterán
hát igen elég fujj..
viszont meghagyhatták volna a bal oldalt usb csatlakozóval felvértezve (bár gondolom most is az van neki), jó lenne a billem mellé ^^ -
adalbert1
veterán
Bazz, ez elég rondára sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Wolfking Warrior Xxtreme – játékosoknak bármit el lehet adni?
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest