- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Fehérben sem rossz, de az alap fekete is bejövős.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Pista0001
addikt
Az hogy mi alapján vezérel, meg hogy hogyan az két külön fogalom. A PWM azt jelenti hogy a ventilátor mindig 12 V-ot kap, a saját vezérlése a 4. szálon kapott jel alapján állítja be a kívánt fordulatszámot. Azért jobb mint a feszültség útján történő vezérlés, mert a ventilátor elektronikája nem mindig szereti a kisebb feszültséget, elvégre 12 V-ra van méretezve.
-
andrade
senior tag
válasz Pista0001 #32 üzenetére
DEe felesleges lenne mindegyiket PWM-re csinálni Pld nekem van 3 csatornás hőelemes érzékelővel.Odarögzítem a hőelemet amit hűteni akarok és a melegedés arányában forgatja a ventiket.Be lehet állítani a riasztási hőmérsékletet és az adott ventinél riaszt ha túllépi.A tápokban meg termisztoros vezérlők vannak.Felesleges tudni a táp ventillátorának fordulatszámát elég ha a melegedés arányában hűt.
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
válasz KőkorSzaki #25 üzenetére
A hűtött tranzisztorok alapján a feszültséggel operál. Nem követem a ventivezérlőket, létezik egyáltalán PWM-es?
-
andrade
senior tag
válasz KőkorSzaki #25 üzenetére
Nem valószínű hogy PWM lenne.Csatornánként beállítható a fordulatszám és addig tartja míg át nem állítod.Ahogy írja nem potméterekkel vagy gombokkal, hanem éritőképernyőn.
-
Pista0001
addikt
válasz KőkorSzaki #26 üzenetére
A kínai fentről lefelé ír tudtommal, a jobbról balra az arab meg a héber
A
sorokoszlopok viszont valóban jobbról balra vannak[ Szerkesztve ]
-
Mr Cube
tag
És ismét belefutottunk a különböző valuták értékének egyenlőségébe. A múltkori hírben 35 dollár van, most meg már 35 euró. Hát köszönjük. Bár igazából mindegy is, mert a magyar piacon tényleg 35 euró. Ugyanakkor menjenek a tudják hova még egyszer.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
KőkorSzaki
tag
Bocs srácok, lehet hogy kiböki a szemem, de az le van írva valahol, hogy a Recon-on ventiszabályzás milyen? A honlapjukon sem látom. PWM? Gondolom igen, de csak tudni kellene SZVSZ. Pl. azért, hogy a szintén bemutatott ventik egyáltalán jók-e hozzá .
-
kromatika
veterán
na ezek a ventik felejtősek.számomra.
-
nagyúr
Egyékbént mi ez a termosztátnál is bevett szokás, hogy baloldalra tesszük a pluszt és jobboldalra a mínuszt?
-
Pista0001
addikt
A fehér Recon-t már nagyon vártam. Bár még nem biztos hogy bekerül majd a házba, de szeretném nagyon.
-
jerry311
nagyúr
Akárhogy is nézem, kvára nem látom a 3. pin-t egyik csatlakozón sem.
És nem is úgy néz ki mintha a csatlakozsó oldalfala kitakarná.
Honnan veszek 2 pin-es ventit, amikor mostanában 3 vagy 4 és honnan veszi ez az izé az RPM értéket? -
Apika
addikt
Nagyon jól mutat ezzel a fehér előlappal!
-
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #11 üzenetére
Nagyon drága lenne 10ft/darabbal megnövekedne az értéke és nem lehetne eladni, nem lenne profit!
-
Vartanus
őstag
válasz sing1ep1ayer #11 üzenetére
NA ez egy jó kérdés látod...én is sokszor tettem már fel magamnak ezt anno a Casetek CK 1020-as és Tt Shark házamnál tudni illik azok sínes rögzítést használtak és lötyögtek és az jött hogy kötegelővel kibiztosítom a síneket de ha ki kellett venni mindig levágni majd dogom végeztével új kötegelőkkel rögzíteni...réémálom volt...
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
sing1ep1ayer
őstag
Csinálhatnák hosszabbra (mélyebbre) is ezeket a szabályzókat, nem hiszem hogy az túlzottan megdrágítaná őket. Az olyan házakban, ahol még csavarokkal rögzít az ember gondolom nincs baj, de a különféle eszközmentes rögzítési megoldásokkal ellátott házak közül biztos sok olyan van, ami ugyan megtartaná a cuccot hogy ne essen ki, de az félig-meddig inkább csak lógna a két belepattintott műanyag pöckön.
Lehet hogy Monk vagyok, de engem ez zavar. -
banhammer
veterán
Hangulatos ez a pasztelszínű színösszeállítás.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nagyúr
BitFenix-től sokat ne várjunk! Írtam nekik support-ra, hogy ugyanmár mondják már meg, hogy a Spectre Pro 230-as a 7V-os átalakítóval, mennyi CFM-et tud mennyi db(A) mellett, erre azt válaszolták, hogy a termék 12V-os. Köszi ezt tudtam, de akkor mi a fenének adnak hozzá 7V-os átalakítót?!
-
andrade
senior tag
válasz KevinMulder #7 üzenetére
Nem írják.Van olyan szabályzó ami hőelemes azzal állítja automatikusan a fordulatot. De ezek a vízilók azt se írják hogy 3 pines csatlakozója van e! Valószínüleg igen!
[ Szerkesztve ]
-
KevinMulder
tag
Van ezek közül olyan, ami hőmérséklettől függően vezérel? Manuális interakció nélkül?
-
zolee5016
őstag
Recon..ez olyan-semmilyen....ha fekete ha fehér...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért jó a fehér venti, mert rögtön látod rajta a koszt.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest