Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Nem mindenki genenként cserél vga-t
Itt nem a +35% a nagy gond hanem az ár/érték arány inkábbkellene konkurencia mint Intelnél érdekes mikor AMD ryzennel magához tért hirtelen megkaptuk a 6-8 magot main vonalra Ez a turing egyébként is rövid életű széria lesz Pascalosoknak érdemes megvárni a 7 nanot amelyen szerintem egy jobb turingot avagy turing 2.0-át fogunk kapni 7 nanon magasabb órajellel jobb RT vel
-
A Pascal azért lett ennyi jó, mert új gyártástechnológiára váltottak. Ugyanígy volt a Tesla (65nm) => Fermi (40 nm) => Kepler(28 nm) esetén is. Új gyártástechnológiával lehet igazán nagyot lépni. A Maxwellnél enélkül sikerült. Turingnál nem, ezért hozták az RTX-et, hogy legyen valami új.
Én nem mondtam, hogy kötelező váltani Turingra. Csak leírtam, hogy mi a helyzet vele, miért ilyen. Nincs új gyártástechnológia, így nincs 50+ %.
A kép értelmezésére ott az agyad, hogy kiszűrd a lényegi infót. De le is írtam már szövegesen is többször, itt most az első bekezdésben is. Ne vessz el a részletekben, lásd a nagy képet. Az AMD meg... irreleváns és nem érdemel szót.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sok szempontból a Volta köszön vissza, amely rendszerből nem is készült GeForce.
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest