- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
Fandango #3184 üzenetére
én sem
pedig próbáltam elhiheted
fejlemény , a nyitás sikerült /kellett az új verziós unlock progi , + a telefonról előtte a fejlesztői beállítások elérhetővé tétele után , abból a menüből van egy olyan pont ahol locked státuszt visszaigazolja az összekapcsolt mi fiókoddal
mindenhonnan ki kell lépni , és telefonszám helyett email címen belépni minden mi fiók azonosítást kérő helyre/fiókba/alkalmazásbatehát most volt unlock
újra feltettem a gyári dev china romotmost jön a twrp, meg a többi ...
még jó hogy nem dolgozok 2 napot -
zoleee24
tag
válasz
Fandango #1564 üzenetére
Ez az óra téma nem biztos hogy a Xiaomi sara.
Samsung S3 Neo-mon mindig az előzőleg megnézett időt mutatja nem a frisset. (zárolt képernyőnél)
Hogy értsd: utóljára 13:00-kor néztem rá a telefonra, most 18:15 van, és a kijelző ha rányomok 13:00-et mutat, de feloldás után rendben van.Ha egymás után 2x nyomom le bármelyik gombot azonnal frissül az aktuális időre.
Szerintem ez nem bug, nem is zavar, mivel mindig is rendesen ébresztett. -
Aryon87
félisten
válasz
Fandango #1058 üzenetére
O en kerek elnezest, hogy vetkeztem. Addig orulj, mig ezzel jovok, es nem fel/tobb napon keresztul azzal mit es hogy, ezzel minden 2. posztnal az en fejemet latva
Amennyire porog ez a topik, elfer itt a kis oromkodesem
Es nem hinnem hogy masnak szurja a szemet. Ha megis, tovabbgurul.Tibcsi: ja igy mar ertem, akkor ez azonnal hazhoz jon. Es ha neadj isten nincs ki atvegye? Akkor legalabb hivnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged