- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #813 üzenetére
Ja vágesz Amúgy tényleg meglepő országonként mekkora a szórás, itt spanyolban elég sok ddr4-5 lap van 180 eurótól akár.
Pico:
Persze még lehet úszni olcsóbban, nyilván egy kiforrott 4 éves platformnál már ezer féle kategória és árszint.
Majd idővel jönnek a non-k procik meg az olcsóbb mobo-k. -
M@cika
őstag
válasz Dragon3000 #815 üzenetére
Egyszerű --> sehogy. legalábbis rövid időn belül semmiképp. Most kb. vehetünk 300 dollár (helyett 300 Eur+Áfa ~137 ezer Ft) áron 5800x-et.
Nasit a kis fehér medvének!
-
FoLey-v
addikt
válasz Dragon3000 #815 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi hogy 3000-es szériás ryzen processzorok,mert lapom sajnos addig támogatja.
carl18 Igen,de mindig jobb mint a mostani intel árai. Bár i5 12600K alternatív opció csak lap és ram(DDR5) drága opció.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #804 üzenetére
Nem kell ddr5, a Gaming X amit rendeltem DDR4-es lap, meglevő ram belemegy aztán pár év múlva jöhet a ddr5-re váltás amikor már nincs early bird tax.
Játékra eleve jobb még a ddr4.
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #798 üzenetére
Tomahawk mondjuk jó?
Az kb 110 euró nálunk, 380-400eur a 5800x.
B550 130eur.330 volt a 12600k, így vagy úgy kb ugyanott vagy, miközben a 12600k gyorsabb játékra és kevesebbet fogyaszt.
De pl ha olcsóbb lett volna a 5800x, simán azt veszem, csak így most a 12600k no brainer volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dragon3000 #799 üzenetére
én nem erről beszéltem, hanem arról hogy 1080-on low/mid grafikán az igp simán elviszi a populáris esport szarokat illetve a régebbi cimeket.
egyébként meg hja.. ki venne eleve intelt..
-
zsintai1987
tag
válasz Dragon3000 #774 üzenetére
Igen de a felhasználók többsége a csúccsal példálózik mert kell az a 6%
3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+
-
törölt tag
válasz Dragon3000 #774 üzenetére
ha renderre kell de nincs pénz cérnaszaggatóra akkor marad a customer csúcskategória.
-
törölt tag
válasz Dragon3000 #772 üzenetére
valóban, de én a csúcskategóriáról beszélek.
-
zsid
senior tag
válasz Dragon3000 #767 üzenetére
Arra céloztam, hogy ilyen távolságon belül élünk, mindhárman három különböző országban és az országok árai között látványos az eltérés, az én esetemben ahogy írtad valszeg az áfa miatt, mert az itt csak 7,7%.
<tRucKdriFteR>
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #763 üzenetére
Nem kell DDR5, abbol a Gigabyte-bol en pl a DDR4 verziot neztem ki. (230 euros amit irtam)
Mivel inkabb jatekra lenne, most felesleges meg a DDR5. -
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #757 üzenetére
Itt Spanyolban sajnos nem egyértelműen jobb.
330 euro 12600k és kb 230 euro a lap ami normális. (16+1+2 fázis és direct vrm)
370-420 euro a 5800x es olcsóbb lappal kb ugyanannyira jön ki. -
makkmarce
őstag
válasz Dragon3000 #748 üzenetére
12600k határozottan jó vétel lett, kiváncsi leszek, lehet e majd kapni, nameg, hogy mennyiért. (értem én, hogy valahol feltűnt, láttam én is videokártyát is MSRP áron, csak mikor az ember megnyomja azt a fránya vásárlás gombot, akkor jött mindig a pofáraesés).
okoskodom, tehát vagyok
-
ddekany
veterán
válasz Dragon3000 #744 üzenetére
Ha el tudják adni amennyit akarnak így is... mert most így 5950x ellen nem nyerő, főleg a szükséges körítéssel. Persze valószínűleg az volt a fő cél, hogy első helyezések legyenek a teszteknél, PR okból. Ja... látom hozzászólásomat meg elütötte a frozen moderáció. Ez volt, hogy ez lényegében túl van húzva gyárilag, csak hogy első legyen benchmarkokban, és érdekes lenne látni, milyen telj./Watt jön ki, ha korlátozva van a 5950x ill. 5900x teljesítmény felvételére. Amúgy is reálisan inkább az utóbbival lenne inkább párban (mert 12 nagy mag VS 8 nagy + 8 kicsi), csak hát, nem arra lőttek.
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #408 üzenetére
[link] ugyan annyi a seasonic... 120k messze nem kerül....
250 euro....
januárba vettem 780 euroba 3080at.... pár száz kártya aha szerinted,...volt itt bőven kártya csak elkapkodtáka bányászok 5-10 esével vitték a boltokból...Tudod a gyártástechnológiánál a fogyasztást is nézik. Az nem az intel 10nm érdeme, hogy kb dupla fogyasztással lépnek előre az előző generációhoz képest.
105w vs 125w
213w vagy mennyi a másik oldalon 250w mint irtam egy vékony réteget érdekel ez csak még ha a gyári 140w nézük sakkor sem érdekel nagyon sok embertrészemről tényleg itt a pont. akinek nincs pénze úgysem vesz ilyet mert jelenleg a lap drága és spuroskodni fog rajta
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
carl18
addikt
válasz Dragon3000 #405 üzenetére
"Érdekes az 5900x 170-200W-jából már 231-et csináltál, gondolom mire megjelenik a 12. gen, az 5900x már 300W-ot fog fogyasztani "
Igen erre írtam azt hogy tudást nélkül dobálozik az ö általa kreált tényennek. Ez még vitának se nevezhető, mert ahhoz kellenek racionálisan alátámasztott tények.
Nem rég olvastam lesz PL4-es fogyasztás is Overlock formába, ahol akkár a 360 watt éhség is összejöhet. 360 watt, nem jó de nem is tragikus.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #405 üzenetére
Évekig azt hajtották az intel fanok, hogy az intel féle 14nm megfelel a tsmc 10nm-nek, az intel féle 10nm jobb, mint a tsmc 7nm.... Mi történt, hogy most már más a vélemény?
jobb is majd láthatod a saját szemeddel az intel 12 generácionál.
A fogyasztáson rugóznak itt sokan ami senkit nem érdekel, veszek egy kocsit sem azt nézem hogy mennyit eszik... ez igaz a felhasználok 90% -ra a maradék meg rugozik a fogyasztáson...
A bányászok által felstrofolt árakról beszélsz ,mikor megjelent lehetet venni 3080 és 3090 es kártyát 800 euroba és 1500 euroba az hogy valakinek nem kellett az ne most akarjon már venni dupla áron szerintem ilyen hülye ember a világon nincs ha mégis akkor jár neki a hülye vagyok trofea....Tényleg befejezem semmi értelme vitáznijah hogy nincs akkora táp 120e alatt dehogynem...
[link]
eddig semmi nem votl igaz abbol amit mondtatok...[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
M@cika
őstag
válasz Dragon3000 #398 üzenetére
Normális embernek az a cél, hogy a 3080 lehetőleg ne zabáljon többet 150w-nál. (Mondjuk ahhoz eléggé le kell fojtani szegénykét, vagy kevésbé erőforrás igényes dolgokat kell rajta futtatni)
Nasit a kis fehér medvének!
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #398 üzenetére
Ez nem az én képem ,de ne zavartasd magad. Redditről van.
Tudod mi a baj? Mindig van valami kifogás a 3090 500 ezer forint volt németországban akinek kellett már vásárolt akkor magának most is hozzá lehet jutni 700 környékén használtban. egy szegény országból indulsz ki ahol az emberek 5-10 ezer forinton szarakodnak. a tápom sem volt 150-200 ezer ,de ne zavarjon annyira nem vagy képben ,hogy hihetetlen. A bányászat miatt meg a skalperek miatt felpumpált árakról beszélsz minden téren. Egy alap info hogy tápont nem ugy veszünk hogy legyen benne még valamennyi tartalék hanem ugy hogy legyen bőven benne tartalék mert ez a kifizetődő a későbbiekben is. Aki kicsit vesz az buta és a legdrágább mivel legközelebb ugyan ugy fogsz venni másik tápot és a végén ott leszel a 2 árából már kijött volna egy minőségi darab is.Az ,hogy semmit nem tudunk a 12. generácioról sem igaz állítás elég sok mindent láttunk és tudunk oké az intel csinálta a teszteket stb de nagyon sok paraméter már nyilvános és aki kicsit belelát az nyilván levágja ,hogy nem csak a szavakkal dobálózik a gyártó.
carl18
egy átlag usert pont nem érdekel az a 10-20w különbség fenti képen ott van az amd is lezabálja a gatyádat ,az intel ugyan ez ha turbozik... Persze lehet pórázt tenni mindenre,és akkor nem fog ennyit enni...Egy átlag user használja a gépet napi 6 órát számold ki egész nyugodtan a a 105w amd 5900x és az intel 12900k 125w közt mennyi a különbség na gyerünk komolyan ebbe kell kapaszkodni? Vagy netalántán a pl2? amd 231w vagy intel 12gen 250w ....Kész vicc ez az egész aki ilyen minimális különbségen rinyál. Ez a különbség is csak azért van mert 7nm és 10nm.....
Föleg ugy hogy utobbi gyorsabb szóval lehet regélni a hatékonyságról csak ép magad alatt vágod a fát vele.Akinek drága vagy nem tetszik az vesz konzolt vagy amd-t kész pont részemről lezárva,mert mindig van egy okosabb aki mindent megmagyaráz és kifogásol.A fenti hsz kapcsán meg több esetben is képpel vagy linkel igazoltam azt hogy fele nem ugy van ahogy mondja......
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Dragon3000 #394 üzenetére
Hagyjad, a sajat, piacra jellemzo 0.0005%os igenyeibol indul ki, mas erveket keptelen befogadni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Frozen
addikt
Mi a jobb és a gyorsabb? Hamarosan megtudod intel 12. generácionak hívják
[link]
Nekem volt 5900x tapasztalatból mondom ,de biztos kamu a kép ,mindent elhiszel az amd oldalon ez a baj.
500-600w psu már egy 3090 es rtx hez és egy komolyabb alaplap+cpu kombonak is kevés de még a 3080 al is elég rizikó hosszű távon. Minek adnak valaki ki pénzt egy 600-650w cpura mikor kb 10-20 ezrerrel többért kap egy rendes minöségi tápot mindenféle megkötés nélkül...
(csak mondom 1200 platinum tápom van a fiokban régről...)[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Idézet a 391-es hozzászólásból: "Aki meg balfek es es nem tavlatooba gondolkozik meg a tarcajat is meregeti az vegyen egy konzolt inkabb"
Ebből elég tiszta a helyzet. Nem tudsz vele dűlőre jutni, mert valamiért ő jobbnak / okosabbnak tartja magát a "balfékektől", tehát önértékelési gondjai vannak amit kompenzálni próbál itt az interneten. Ha nem neki van igaza, előránt más témát, kitalál ferdítéseket és ez megy a végtelenségig. 5900X-ből is berak egy tuningolt képet, hogy az mennyit fogyaszt...mikor alap beállításról beszélsz...
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #383 üzenetére
Jobb,mert gyorsabb ennyi a fogyasztason lovagoltok mert tobbet eszik mint az amd aminek igazabol csak a 7nm csikszelesegen gyartott elonye van ezen a teren. De megsugom az 5900x is pl vel.megeszik 170-200w kozt.... + mebg le is marad
Nyakdam nekem van 11 gen habernak.meg 5xx es bizony utobbi alulmarad
Sokan itt lovagolnak h nagyobb tap kell stb.. ember 10 eve epitettel gepet hogy 200w a psu? Par eve senki nem vesz 1000 alatatti tapot. Bőven eleg cserelni lap meg proci. Aki ek van 5000 koruli ddr4 nyilvan ertelmetlen neki cserelni azt is. Aki meg balfek es es nem tavlatooba gondolkozik meg a tarcajat is meregeti az vegyen egy konzolt inkabb
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
válasz Dragon3000 #382 üzenetére
>Mint írtam alderen csak az első x16 slot lesz 5.0-s minden más 4.0<
Ezzel akartam én is oltani, de találtam olyan X690-es lapot, amin tényleg 5.0-n mennek az m2 slotok? ROG MAXIMUS Z690 EXTREME:Intel® 12th Gen Processors
M.2_1 slot (Key M), type 2242/2260/2280/22110***
- Intel® 12th Gen processors support PCIe 5.0 x4 mode.Mondjuk a f@xom se adna 1000 eurót egy lapért, inkább vennék fele ennyiért valami TRX40-es lapot és csinálnék nvme raidet, ha ennyire kell a tempó
<tRucKdriFteR>
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #371 üzenetére
[link]
Dragon3000
Figy én nem mondom,hogy pro vagyok ,de sok mindent tapasztaltam és jó pár gépet raktam már össze nem az olcsó kategóriából.Aki nem érzi a különbséget egy sima régi ssd és egy pcie 4.0 ás közt ott azért gond van rendesen ,mert lényeges különbség van. Jah igen ha csak benyomja a felhasználó a gépet meg böngészik közben meg elmegy cigizni meg ide oda persze ,hogy semmit nem fog észrevenni belőle. A faterom is ilyen bekapcsolja azt majd 5-10 perc utána visszamegy rohadtul nem érdekli mennyi idő alatt tölt be a rendszer.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
PuMbA
titán
válasz Dragon3000 #363 üzenetére
Én elég borzasztónak tartom, hogy ezek a benchmark programok ennyire elterjedtek. Mond a rendszeredről egy számot, olyan dolgot futtatva, amit amúgy sose futtatsz a gépen normális használat közben, mert ezt a programot direkt csak erre írtak meg, hogy kiadja ezt a számot
Frozen: Remélem nem torrentezik itt senki orrba-szájba, ha van pénze jó gépre Ott van a Netflix, HBO Max stb. fillérekért. Játékok szintén.
Dragon3000: Azért írtam, mert én is ezen a véleményen vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
válasz Dragon3000 #360 üzenetére
Mostani sem támogatja hivatalosan, mégis jobb 3d markjaim mint 10 és 11 alatt…
-
PuMbA
titán
válasz Dragon3000 #360 üzenetére
Egyszer úgy is ki kell dobni a Win 7-et, mint az XP-t, szóval az időt húzni lehet, de elkerülni az elkerülhetetlent nem
Atom_Anti: 3D Mark oké, de az nem egy program, amivel ténylegesen dolgozol vagy játszol, hanem e-penis méregető alkalmazás. Nem releváns semmilyen szinten. Mi a helyzet a játékokkal, normális alkalmazásokkal? Hány fps a tényleges különbség?
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #325 üzenetére
Az emberek nem így gondolkoznak akik gépet építenek azok kicsit hosszabb távban gondolkoznak.
Én eddig bármit építettem 5 éves ciklusban is megállja a helyét.
Sokan csak összedobálják a legolcsobb alapanyagokból és azt hiszik mennyire prok közben meg a gép tudása ki sincs aknázva rendesen. Nyilván aki fog építeni 12 generácios intel gépet az nem a következő 1-2 évre tervez.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #323 üzenetére
ez attól függ milyen játékkal játszol már van ami kihazsnál akár 16 magot is
-
arabus
addikt
válasz Dragon3000 #315 üzenetére
Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
sb
veterán
válasz Dragon3000 #303 üzenetére
Borzasztó türelmesek vagytok.
Tényeket magyarázni amikor az amd füstöl, a zintel 6GHz fölé turbózik és mindig tudja mikor kell áramot termelni és mikor "hajtani"? Az 5.0-ás PCIe-n keresztül még a gpu-kat (és azok fejlesztését) is jobban hajcsa'.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #295 üzenetére
szerintem várd ki az uj gpukat vagy azt gondolod,hogy most az öszes pcie szabványra ez lesz a jelemző?
egyenlőre csak az intel 12 generációja támogatjaHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #259 üzenetére
Kit erdekel hogy mit tamogat? Ez mindig amd nel volt hattany meg szempont mivel naluk instabbilla megy eleg hamar az oc ertek (gondolom nem veeltlen van ddr 4 ből is mar 4800-5000-5200 as peldanyszam....). Intel procit mindig jobban lehetet tuningolni nem véletlen vannak lapok a ddr4 hez 5k + supportal stb...Igen lassabb lesz valamivel viszont az ocval ki lehet majd huzni szepen a procit all core 5,2-5,5Ghz es akkor nem kell majd 1:2be futatni a ddr5 ot sem.Van mar fent a neten par teszt azok szerint durva gondolom az intel sem hasra utes kepen adott ki valamit mert különben par nap utan mindenki leirna h fele nem igaz es eladhatatlan lenne.
A fogyasztasba meg ne kapaszkodjatok mar kit erdekel?
Mindenek novekedik az aramigenye laad pl gpu egy komolyabb darabb mar most is 400w korul zabal meg meg felette is fog. Most a proci ep 100 at vagy 200 at eszik szerintem tok8. ( Vagy vajon feleseget is igy valasztasz melyik eszik havi 20 ezrert? )[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Dragon3000 #248 üzenetére
Teljesen másról kezdtél beszélni anélkül, hogy konkrétumokat tudnál (Én sem tudok, de nem is csinálok úgy mintha atomtudós lennék veled ellentétben... ). Amiket leírtál azt én nem mondtam, de nem is sejtettem.
Nem kell a mindenki is szarság.
Nem tetszik az igazság, akkor nem kellene úgy viselkedni ugye? Meg magyarosan megmagyarázni mindent is amit más nem mondott igaz? Na ez megy otthon az széthúzás, irigység, rosszindulat, meg amit Te csinálsz na ezt nem kell!The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #244 üzenetére
Olcsobb a ddr5 mint a ddr4
Ddr4 4800mhz 500+ euro
Ddr5 5200+ 450-550euro
Nekem volt mind2 az intelt jobbnak erzem mai napig sokkal jobb a stabilitás és a memoria kezelés amiből előnyt szerez.
Amd csinalhat barmit amig a memoriakezelese is remes addig hiaba hozza a benc eredmenyeket ha egy hulladek a proci.( Ez igaz arra is mikor benc mellett meg vigan netezek amd meg osszecsinalja magat... Ez teny hiaba szepitgeti barki h ezer meg azert. Ha olyan alkalmazas fut akkor siman mellette windows alatt is lehet erezni sokszor..)
( Ha megnezed az 5900x nem az az also kategoriasom volt)[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Dragon3000 #246 üzenetére
Azért várjuk meg a teszteket is. Mert nyilván tudom az AMD iszzisten, de előre leírni nem kellene. Neked is ezt tudom mondani ugyan tudom, hogy otthon mindenki is polihisztor + víruskutató is + rakétatudós is, de azért várjuk meg mit mutat, ha szar lesz, akkor majd a piac úgy is beárazza. Akkor az intel megkapja amit érdemel, ennyi.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Dragon3000 #236 üzenetére
Jó azért ne csináljunk úgy mintha, mikor kijöttek az új AMD-k, akkor minden alatt kezdett árban nem? Oh wait...
Nyilván még drága, mert újdonság, amint majd beárazza a piac, akkor majd lemegy az ára, pláne ha majd nem viszik, akkor meg majd pláne.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
250 eur+ ami eleg vicc, hogy ennyi a belepo… harom eve megvettem a maintream csucsat lapostol 500 eurobol. Most ketszer annyi. “Arverseny” no meg persze…
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #234 üzenetére
Mar a 11 generacio is nagyon jó volt ez az új megradob meg eleg sokkal...
Kit erdekel hogy 1 eves az amd proci? Csikszelesegről beszeltem egy reggebi technologiaval tudja felülmúlni
Ez kb olyan h nem veszek olyat mert sokat fogyaszt 😅[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
Gigabyte DDR4 $200-$290
Gigabyte DDR5 $290-$470Asrock DDR4 $170-$280
Asrock DDR5 $300-$630És ezekre persze még minimum rájön valamennyi ÁFA.
Csúcs Z690 DDR4 lap lesz a kezdő DDR5 szintjén.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #41 üzenetére
Egyértelműen megtévesztést szolgálja.
Nehogy azt mondd, hogy ez nem egyértelmű.
Minek hívnánk valamit 7-nek, amikor nem annyi....
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #36 üzenetére
Ez kérdés? A válasz adja magát
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...