Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
" Edzés közben (Futás + Crossfit) a pulzusmérés egy csomószor nem sikeres, mozgatom, tisztítgatom az alját, utána néha sikerül. De szerintem nagyon sok falsot mér, kb 10/5-ször találja el jól a pulzust."
és ezen mit csodálkozol? egy filléres eszközről van szó, sőt ez annak is csak egy mellékes funkciója. lehet venni 15-20k-ért pulzusmérő órát+mellkaspántot, az pontosan mér, én azt használom futáshoz. a mi band-en ez a funció max viccnek jó... -
Djuree
félisten
mi band tools-al el lehet érni vhogy a szöveges sms-t, email-t meg h kiírja ki hív? vagy ha nem akkor mit kell feltennem?
-
Djuree
félisten
esetleg karpánttal a telót beviszed a vízbe (futáshoz régen azt használtam, én is szoktam ügyeletes lenni és akkor elérhető kell legyek, vízben meg még a súlyát se éreznéd). az tudtommal vízálló. bár egy 200k+ -os telót akkor se vinnék vízbe ha egy darabból lenne az egész kiöntve.
-
Djuree
félisten
válasz
AMDaZERG_1 #3028 üzenetére
hát ha szabályozza akkor meg mi volt a kérdés?
-
Djuree
félisten
válasz
m4csk4fogo #3025 üzenetére
akkor a pár100-al jól tippeltem.
annál többel sztem nem érdemes tölteni egy ilyen kis akksit...
-
Djuree
félisten
mi band tools-al miért nem működnek nálam az értesítések? engedélyezve van a gyári app is meg a tools is pedig. folyamatos kapcsolat is megvan. gyári appban minden ki van kapcsolva. droidos teló.
mod: lehet egy restart most megoldotta..
-
Djuree
félisten
vajon a kicsit több mint 22 dolcsira kell majd vámot fizetni? mert 22 eurónál kevesebb tehát nem kéne, de lehet 22 eurónak számolják és akkor kell. mert nem hiányzik....
G4ga: én még nem rendeltem semmit hozzá de egy fém szíjon én is agyalok. be tudod linkelni?
-
Djuree
félisten
hol most a legolcsóbb a mi band 2? külföld is!
venni akarok, gearbesten 24 dolcsi. van ennél olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest