Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
én figyelmetlenségből majdnem besz*ptam egyet, ami nem kifejezetten hamisítvány volt, -nem állították, hogy Xiaomi- csak pont úgy nézett ki, és eredeti sajtófotókat is használtak, ha jól emlékszem. aztán az ára lett gyanús, végül leesett, hogy az M2 nem egyenlő az Mi Band 2-vel..
-
ZolkoW
őstag
Heló! úton van egy ilyen karperec, már régóta szemeztem vele. Igazából páromnak lesz, de ez most mindegy. régen se, meg most sem találtam olyan pántot hozzá, ami eredetinek tűnik, és az a szín, mint a gyári képeken a zöldes színű.. ti tudtok esetleg megbízható forrást? ha lehetett volna, eleve olyannal kértem volna a fekete helyett, de ha a közeljövőben tudnék szerezni, az is jó. köszi előre is.
Utángyártott sincs kizárva, de a fotók alapján bénább színűek... fémet nem szeretnék. -
ZolkoW
őstag
valamiért azt tippelem, hogy nem tudja (majd kijavítanak, ha mégis..) , cserébe a Locusnak egész kiterjedt opciólistája van, pl. ha jól emlékszem, BT gps adót is tudna kezelni, meg külső pulzusmérőt... nem tartom kizártnak, hogy vagy azzal, vagy más progival megoldható. A Google Mytracks ne mtudom, hova lett, azt is szerettem pedig...
-
ZolkoW
őstag
válasz
dorika87 #246 üzenetére
nekem sima 1-es volt, zöld fény nélküli, csak hívásokra jelzett és ébresztett (meg néha elért lépésszámnál), és 45 nap is volt az üzemidő 10-15%-ig.
biztos a pulzusmérés is plusz fogyasztó, meg igazából semmit nem nagyon tudunk a belsejében a különbségekrőlelég csak egy máshogy megírt program...
-
ZolkoW
őstag
válasz
kakuk.tamas #160 üzenetére
az előttem íróra is reagálva: én is sokkal inkább venném ezt 10 papírért,mint BÁRMI okosórát ugyanennyiért.
szerk: legalább pofás, de a sw support lesz ott a baj szerintem.. nem kötekedésből. azért használd egészséggel!
-
ZolkoW
őstag
én sem értelek, ez a cucc, és ez az árkategória (nem is tudom, van-e más képviselője..) pont arra jó, hogy valaki lássa, hogy jé! van pulzusom, és lehet kezdeni vele valamit, ha tudom, mennyi. aztán az első pár hétben rájön, hogy ez inkább okoskarperec, sportoláshoz meg vesz valami komolyabbat. megveszi, és boldog. mondjuk 8 ezresért egy belépő mellkasppántosat, és mindenki jól járt.
valszeg lesz ilyenünk, főleg, hogy az 1-es perecet a héten kukázhattam
remélem ez tartósabb lesz, amaz 5 hónapot bírt.Chatran: az jó funkció volt, de a felsorolásban nem látom, ez alapján szerintem nem tették vissza...
én kifejezetten ezért vettem az előzőt, aztán leszoktam a használatáról, mert túlságosan hozzászoktam, hogy álmomban is kikapcsoltam az ébresztőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest