Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Csak a méretről feledkeztél el.
Ha egy 19" CRT mélysége akkora, mint az ilyen monitoroknál, akkor egy 32" közel 2x olyan "vastag" lenne.
Sőt, mivel vízszintes eltérítés méginkább nagyobb kell, mivel széles a megjeleníteni akart felület, lehethogy több mint 2x olyan vastag lenne.
Hacsak nem sokkal erősebb az elektronsugár eltérítése.
A technológia vége felé voltak ilyen vékonyított CRT monitorok vagy TV-k, de olyan sokat szerintem azzal sem lehet nyerni.
Illetve lehethogy sokkal több energiát is fogyaszt (nemtudom igazából mi fogyaszt sokat egy képcsőben, lehet inkább csak az elektronsugár generálás - bár ezt elvileg viszonylag egyszerűen ki lehet számolni fizikából) a sokkal erősebb eltérítés.Már a 72cm-es normál képarányú TV-k sem voltak vékonyak, ha erre még rájön +13% a 82cm, meg a saccra ~25% a különbség szélességben azonos képátló esetén a két képarány közt, akkor nem lenne kicsi az a TV...
Mindamellett fogyasztása is lenne, egy mostani jobb LCD-hez képest szerintem mindenképp több.
Bár nem igazán tudom mennyi volt a 82" CRT TV-knek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG 15 hüvelykes megoldása az AMOLED technológiát veti be.
- LG (27GR75Q-B) QUAD HD 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest