- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Csak a méretről feledkeztél el.
Ha egy 19" CRT mélysége akkora, mint az ilyen monitoroknál, akkor egy 32" közel 2x olyan "vastag" lenne.
Sőt, mivel vízszintes eltérítés méginkább nagyobb kell, mivel széles a megjeleníteni akart felület, lehethogy több mint 2x olyan vastag lenne.
Hacsak nem sokkal erősebb az elektronsugár eltérítése.
A technológia vége felé voltak ilyen vékonyított CRT monitorok vagy TV-k, de olyan sokat szerintem azzal sem lehet nyerni.
Illetve lehethogy sokkal több energiát is fogyaszt (nemtudom igazából mi fogyaszt sokat egy képcsőben, lehet inkább csak az elektronsugár generálás - bár ezt elvileg viszonylag egyszerűen ki lehet számolni fizikából) a sokkal erősebb eltérítés.Már a 72cm-es normál képarányú TV-k sem voltak vékonyak, ha erre még rájön +13% a 82cm, meg a saccra ~25% a különbség szélességben azonos képátló esetén a két képarány közt, akkor nem lenne kicsi az a TV...
Mindamellett fogyasztása is lenne, egy mostani jobb LCD-hez képest szerintem mindenképp több.
Bár nem igazán tudom mennyi volt a 82" CRT TV-knek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged