Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Hali! Napi szinten nyúzta a párom. Firefox, Office és legutóbb e-book olvasásra használja.
Vettünk, hozzá egy flip-tokot, ami billzetestől befogadja, így már nem félti annyira (de azért a súlya is megnőtt vele jelentősen).
Lejött rá a friss 1809 Win10 verzió, eddig nem tapasztaltam semmi különöset vele kapcsolatban.
Ami nem szoktunk tesztelni az a videokonferencia, de majd ráveszem néhány skype hívásra..
BÚÉK!
-
bolcsodal
addikt
2 év garanciával vettem gondolom a viszonteladón keresztül érvényesíthető. De majd megsasolom ezt a Microsoft regisztrációt.
Egyenlőre a párom teszteli. Most megtetszett neki a Surface Pen is lol. Egyik kollégája mutatta neki egy Surface Pro társaságában. Gondolom ez lesz a köv beruházás..

Ez a Type-cover egy érdekes jószág. Nehezebb a tabletnél, egész kellemes gépelni rajta. Ha készülék mögé hajtod nem érzékeli a billzetlenyomást (ötletem sincs hogy oldották meg) és tabletként lehet megint használni.
Én a németektől venném. 579 euróért láttam legutóbb a "nem Pro" win10 verziót 128/8GB.
A proci azért nem egy erőgép. Kb 4X lassabb, mint egy Core i7/Ryzen 2700U szóval itt azért vannak kompromisszumok, de az NVMe SSD és a dual channel memória segíti az életérzést.
Dokkolóra még nem érkezett igény.
-
bolcsodal
addikt
Én a helyedben Amazonról venném. Mivel hozzánk nemnagyon szállítanak, egy itteni szürkeimportost fogtunk ki (elnézve az árát). A billzet most érkezett az USA-ból, mert idefelé csak hottentotta kiosztás érhető el. Ami döbbenetes, hogy a billzet nehezebb a tabletnél...
Elkezdjük tesztelni billzettel, de szerintem teljes irodai szerepre vékonyka lehet. Egy 15.6-os laptoppal többre mész. Nekünk az ultra hordozhatóság volt inkább szempont.
Benchmarkok alapján egy régi core2 duo szintjét hozza gyors ssd-vel és tablet funkciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Dacia topic
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Küszöbön az androidos PC-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest