- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
nem a pixelszam a lenyeg, hanem a magasabb bitrata es igy sokkal jobb kep. youtube 4k-n vallalhato, 60fps mellett, 1080/60 sokszor borzalom.
ez a teljes amd szeria kvazi atveres... atnevezes regi belsovel, gagyi elavult gpu, dragan. teljesen nyilvanvalo, h a tobbsegbek egy 4/8as zen3 cpu kene, bika gpuval ami tud av1et, nagy ramsevszellel megtamasztva.
hat ilyen nincs. mondanam, h nemkell, de valszeg az amd igyis ad el eleget, nem az en tavolmaradasom lesz a meghatarozo :( :D
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
veterán
Megértem, hogy nem mindenkit izgat, hogy egy 2021-es vásárlású AMD APU vigye az AV1-et, de engem érdekel. VP9 gyorsítás nélkül is le bírják játszani a youtube videókat a mai modern APU-k, ennek ellenére mégis van bennük ilyen képesség.
#33 Sanya
Nem értem, miért érdekes a 15 colos kijelző, vagy hogy mindig rá van e kötve 4K monitor. Ha csak néha játszok rajta Dragon Age Inquisition-nel, akkor már elég, hogy csak a Simset viszi szépen? Csak olyan képességet kérek számon, amit minden GPU gyártó tudott már 2020-ban is.[ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-4790K 4-Core 4GHz LGA1150 (8M Cache, up to 4.40 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest