- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
DshadoW
tag
Sziasztok! A helyzet a következő: ma délelőtt kb 18%-on volt a telefon amikor hirtelen kikapcsolt. Előtte kiírta, hogy az akkumulátor lemerült (0% a jobb felső sarokban) és kikapcsolt. Ami fura ebben az egészben, hogy ha visszakapcsoltam a telefont akkor normálisan bekapcsolt és az akksit is 16-17%-nak mutatta. Bedugtam tölteni a telefont és kb 40%-ig töltöttem. Nem akartam teljesen feltölteni, mert kíváncsi voltam, hogy megint megcsinálja-e velem ezt a figurát valahol 20% tájékán. Megcsinálta, csak 30%-os töltöttségi szintnél
Ugyancsak bekapcsoltam, ment tovább 30-ról egészen kb 20-ig és most megint bedugtam tölteni.
Valszeg akkucsere lesz belőle, de azért szeretném kikérni a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Igazából nem is lenne semmi fura az egészben (mert már több mint 2 éves az akksi) ha kikapcsolva maradna és tényleg lemerülne. De csak kiírja hogy annyi neki, kikapcsolja magát de utána vissza lehet kapcsolni és megy tovább minden mintha nem is történt volna semmi. Emiatt van benne egy kis bizonytalanság, hogy tényleg (csak) az akksival van gond, vagy talán csak be kéne kalibrálni szerencsétlent.
Rootolva van, los 14.1 valami régebbi twrp + firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest