- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Nem értem a fanyalgásotokat! Ha a zöld füvet és a repülő labdát jól mutatja, akkor biztosan lehet rajta focit is nézni.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
makro
senior tag
válasz macilaci78 #19 üzenetére
Mi az a golf?
-
makro
senior tag
Az alapötlet meg van, licenc levédve.
Talán tényleg ez lesz a jövő, intelligens TV, ami megkeresi neked az összes csatornát, amin jelenleg focimérkőzés van. Statisztikát, riportot és pletykákat jelenít meg a két csapattal kapcsolatban.
Inkább találnák fel a reklámmentes TV-t
-
foxxmotor
tag
Remélem a következő TV -jükben lesz szappanopera mód is... így még részletesebben láthatnánk Esmeralda haldokló retináját.
-
DemonDani
addikt
ezért nem vettem eddig ilyet
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
nubreed
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ezt komolyan gondolja a Toshiba...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Nexuiz
tag
Fenomenálisak, eddig nem tudtam mi hiányzik az életemből...
Nem én voltam!
-
PC-rev-RM
tag
Jé! Ez az első tv, amit egy autóról neveztek el!
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
raper
senior tag
Tosibáéknál kiürült az innovációs üst és most ilyenre pazarolják el a szürke állományt?
-
tntmax
aktív tag
Megnézném élőben, az 5000:1 az nagyon elég komoly kontraszt arány szerintem, főleg hogy a legtöbb LCD 800-1500 között mozog.
-
danikollar
őstag
Ez a Toshiba nincs képben, de nagyon. A múltkor egy tök drága és elavult TV, most meg ez!
-
capulet75
addikt
IGEN! Végre! 20 éve várok már egy golf tv-re! Gondolom ezen csak golfkocsi meg Rolex reklámok mennek.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
ng0ofy
KORREKTOR
"Ez, így, ebben a formában, nem..."
Viszont smart tv-kre fejlesztett programcsomagok, mint megvásárolható app-ok, amik tartalmazzák a beállításokat is, értelmesnek tűnnek.
-
HARDVERAPRÓD
Fontos dolog....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Lenry
félisten
örülök, hogy elsősorban ők is a lényeges dolgokat fejlesztik és nem baromságokkal leplezik az innováció hiányát
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Zirowe
nagyúr
Golf üzemmód..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest