- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
A koprakisiványfelházi férfi 5 liter étolajat, 20 kg lisztet, valamint 50 liter benzint próbált eladni 150 ezer forintért, hogy gyermekeinek 2022 karácsonyán ajándékot vegyen, ezzel azonban rögtön gyanússá vált a Nemzeti Zálogház alkamazottjának.
-
ncc1701
veterán
Ezek hülyék. Én simán megvettem volna ennyiért.
-
-
fornettisuti
veterán
Sokallta a zacis az árat, feldobta az eladókat.
-
-
Alchemist
addikt
válasz
Találtgyerek #21 üzenetére
Lehet, de így most a tolvajokat fogják be bányászni.
-
Nem néztem meg. Csak azt látom, hogy egyre több szektorban látni "pengős képsorokat" - a VGA piac az egyik legjobb példa erre, de a valamilyen formában mindenkit érintő ingatlanhelyzet is elég korán beállt a sorba. Attól, hogy tejet-kenyeret még tudsz venni, egyre több dolog számít tabunak az átlag user számára, mert userünk fizuja emelkedik 3év alatt max 10-20%-ot, a vásárlásra kinézett ház pl meg 60%-ot, otthoni erőPC meg 100%-ot.
A tapasztalt számok köszönőviszonyban sincsenek a hivatalosan publikált <5%-os értékekkel.
-
-
-
ledgeri
nagyúr
A kulcsszó "értékes" vagy "értlkesnek tartott"...
Én és örülnék ha lenne az asztalomon 1-2 deka tiszta arany, de nem azért mert annyiért lehetne eladni, amennyiért, hanem mert tetszik az anyag maga, makro, mikro, és fizikai szinten.(aztán ami jutott, az az a fél éve reklámozott üvegcsés műrarany cucc, amit újság mellé adtak...
)
-
bteebi
veterán
13 millió forint??? Az alig egy tucat alsókategóriás kártya ára...
-
arn
félisten
5 eve ez szurrealis hulyeseg lett volna.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Kopejkát kellett volna kérniük és akkor az átvevő sem problémázik.
-
13M ft vs 20db nem csúcs, kb 3. szintű kari. Na ez az ami abszurd.
-
-
törölt tag
A következő ocean’s filmben klúniék az nvidia raktárát fogják kipakolni.
-
Szerintem most a kereskedő veri a fejét a falba, hogy még sem volt átrázás, jó kártyák voltak
-
Neberu
csendes tag
Nem 1/10 áron akarták továbbadni. 3/10 szerepelt a cikkben. Ez kb egyharmad árat jelent, a zacisok pedig egyharmad és félár között veszik a cuccokat. Erre tudnak még rátenni 30-55%-ot (ez fedezi a költségeket és ebből lesz még hasznuk). Nekem egy 100ezres cuccra 30-40ezret akarnak adni a zaciba. Mért lenne ezek után feltűnő ha alkudozás helyett 30ezret mondanák egyből ?? (Nem is éri meg a zacisokkal üzletelni. Hírdetésben, fórumokon, aukciós oldalakon jóval többért elmegy a cucc..)
-
-
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy később egyébbként is elkapták voltna őket, de bazz, 1/10 áron kínálni valamit eladásra persze, hogy gyanút kelt.
-
ledgeri
nagyúr
Rossz ár, a jó piacon... ha felette, ha alatta, bajos lesz az!
-
Alogonomus
őstag
Inkább a COCOM-listás időkhöz hasonlóan az Oroszországba becsempészés lesz a hírekbe kerülő lebukási pont. Amikor már Oroszországon belülre jutott a termék, akkor a csempészek raktárába kerül, a csempészmaffiától lopás pedig nem kerül ki a nagyközönség elé, a maffia csendben "intézi" az ügyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mintegy 13 millió forint értékű NVIDIA VGA-nak kélt lába, de a csirkefogók öröme nem tartott sokáig.
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest