Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez vagy az arma3 ami opció ebben az évben, még nem döntöttem el melyik...
-
Helmoras
őstag
Én nem is értem mit gondolnak ilyenkor, ha te maskor pislogsz mint a karaktered a jatek felet nem is latod, igy max felaron vennem meg :-)
-
Mappa
addikt
Én már bekészítettem egy 32GB SSD-t a patch-eknek

-
-
bunfi
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Ez teljesen igaz, de még az egyik is nagyon erős túlzás. Elég csak figyelni egy kicsit a spawnképernyő keresztül, hogy hogyan mozognak az emberek a pályán.
-
Def26
félisten
válasz
danikollar
üzenetére
Szerintem a béta kimarad. Úgy mint a 3 -nál a béta már az éles volt.

-
danikollar
őstag
Alpháról kár videót kiadni szerintem. Ráérne később, mikor már béta állapotban van.
-
Raysen623
veterán
Két videót néztem meg:
1. a felhőkarcoló dőlésekor borzasztóan gagyi hatást kelt, amikor 5 méterről tankból nézve a függönyfal teljes tömege eltűnik a járdában....LOL Ennél azért többet várok egy ilyen mérvadó játéknál!!!!!!!
Javaslatok: összeomláskor kibebaszott nagy porfelhő, továbbá akkor már minden törjön szarrá valamilyen formában!!!! Még valami: egy felhőkarcoló nem tud úgy eldőlni mint egy fa! Akárhogyan is robbantják fel, az akkor is magába roskad jellemzően, mintsem eldől mint maca az ágyba kezdéskor... 
2. a sniper-os videó láttán, csak annyit tudok mondani: egy igazi sniper így nem játszik. Azért van távcső a puskán, hogy távolról tudjon agyonlőni gyakorlatilag bárkit, nem pedig 20 méterről....
Példának okáért ott van a BFBC2!!!!! -
ng0ofy
KORREKTOR
Gianni85, Xirtam: látszik, hogy nem bölcsészek vagyunk, én a költői kérdést, Xirtam az irodalmi túlzást nem érti elsőre

Az, hogy egyre valósághűbb a játék pedig tudom értékelni nagyon! (:
-
Viper26
nagyúr
Azért érdekelne, hogy a fos netcode javítva lett-e, vagy ua. állapotban maradt, és megint 90 fokban kanyarodó lövedékekre számíthatunk...

-
Xirtam
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én is pont így érzem, hogy ez még valami Alpha Build.
-
->Raizen<-
veterán
Ez nagyon fostos volt megint! Hiányos az egész és bugos.

-
Helmoras
őstag
Mi ez a pislogás szimuláció? már helyettem pislog a játék vagy wtf?? kurvazavaró, jobb lenne ilyen alpha videokat nem mutatnának, hipergagyi ahogy eltünik az az épület...
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Penndragon
üzenetére
Szerintem annyira nem "szép", de ahhoz képest, hogy mekkora a tér, mennyi a részlet és mindennek ahhoz, hogy élvezzem fix 100 FPS-en kell futnia, jól jönne hozzá egy pár Petás szuperszámítógép közvetlen Pakshoz csatolva...
gianni85: Bug, na mi lenne? Az épület szerkezete egyben maradt a játékmotor szerint és szépen látszik texturák nélkül. Utána is (:
-
gianni85
veterán
mi a rák volt 23mp környékén abban a beágyazott videóban?
-
Penndragon
tag
Látványos videók, bár engem a hang kicsit aggaszt, szerintem BF3-ban jobban eltalálták őket, vagy csak megszokás kérdése.
A hajós rész nagyon ötletes lett + 1 hadszíntér.A tankban miért olyan mintha pislogna a sofőr? Ez így "életszerűbb"?
Lehet már tudni valamit a pc-s gépigényről ?
-
Def26
félisten
Tiszta szept 11. WTC. nem lennék meglepve ha páran ebbe belekötnének us -ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most elég korrekt áron jó gépet össze lehet kukázni.

A hajós rész nagyon ötletes lett + 1 hadszíntér.