Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Én is remélem, hogy így lesz. Volt YT-n 1-2 videó az Alfa verzióból ahol a C4-el ember magasságú krátert robbantottak a földbe Metro-n.
Teljesen másképp kéne állni a játékhoz, ha visszahoznák az ilyen dolgokat.
Mondjuk szerintem tuti, hogy meg fog maradni pár fix fedezék. Canal-on nagyon csúnya lenne a parti rész ha mindent le tudnának dózerolni.
-
ch003067
addikt
Háth, várjuk szeretettel

-
Xaels
félisten
Gondolom, hogy a Karkand alá a részletes rombolhatóság kerülhessen, azért fejlesztik a motort és javítják a hibákat amit majd a sima alá is betolnak egy patch formájában. Nem úgy tűnik, hogy csak egy textúra csomag lesz a BTK.
Amúgy abban igazad van, hogy így egyelőre nem az igazi, nagyon durva lenne Seine-n ha 1-2 középső épület összedőlne, vagy a híd is bedobná a törülközőt pár C4 közreműködésével.
-
madgie
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem tudom pozitívan nézni azt, hogy a BC2 hibáit nagyrészt örökölte, miközben a rombolhatóságot visszavették és a javítás helyett azon dolgoznak, amivel újabb pénzt sajtolhatnak ki a játékosokból.
Számomra a rombolhatóság miatt volt főleg a BC2 a kedvencem és pont a hiánya miatt nem játszottam sokat a kiegészítővel ,a Vietnam-mal (pedig ott már jobb volt a hitbox meg a sebzés is). Ezzel az "emeleten robban a fal, de a földszinten nem" BF3-mal nekem nem lesz igazi multi FPS, sokkal inkább egy BF3 Beta 2.0.
-
Gude
senior tag
BF3 méltó utódja a BF2-nek az biztos.

-
ProEvoFan
nagyúr
-
madgie
titán
Majd itt is lekorlátozzák a rombolhatóságot, mert a föld alá süllyedünk? A BF3 is tiszta bug, azt kéne inkább rendbe rakni, nem plusz DLC-ért megint kicsengettetni a zsét.
-
kapeti07
senior tag
Én a Kubra Dam-ot szerettem a legjobban, remélem majd a kövi DLC-hez azt is hozzácsapják!
-
sicklife
csendes tag
hát nem kicsit jó

-
Gude
senior tag
Tömör gyönyör

-
(ÉN)közPONT
őstag
Jó kis fightokat láttam annak a toronyháznak a tetején BF2 ben..ezért várós a pálya

-
Gergosz2
veterán
bc2 vietnam nagyon jó beruházás volt:
karácsonkor vettem anno és mindössze 700 ft ba került.
Szinte egy teljesen új játékot kaptam.Reméljük a karkand is jóféle lesz bizok a dice-ban .
-
Bazzzs
senior tag
Nagyon jó kis videó! Szerencsére eddig engem a technikai problémák és bugok elkerültek, úgyhogy ezt is várom szeretettel
Nem tudom, hogy mennyire csak a videó megfelelő szerkesztése miatt, de itt sokkal nagyobb mértékűnek tűnik a rombolhatóság, mint az alapjátékban. Remélem "bekapcsolásra" kerül ott is. -
törölt tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
BC2 Vietnamnal sem kellett

-
Gergosz2
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
nem hiszem.
-
Találtgyerek
veterán
Remélem nem 0 szintről kell kezdeni majd.
-
Kr/\toS
senior tag
Hörrr!

-
aram01
nagyúr
nagyon durva -
HS 2142
őstag
BF2-ben a játékidőm harmada-negyede a Karkandon telt, várom vissza.

-
csevede
tag
Szééép!

-
- = Zk = -
félisten
két ünnep között ithon leszek, bekell szereznem ezt, meg a The Run-t

-
törölt tag
Vannak érdekes hibák.
Egy példa: Most egy patch-ben javították hogyha gránát dobás közben lőnek le, és úgy halsz meg, akkor eddig az volt, hogy a gránát eltűnt... Na most ez egy elég illúzió romboló súlyos hiba, mely azért taglózza le az embert, mert már x-edik battlefield verziónál tartunk, és a korábbiaknál ez nem volt jelen. Ha meg egyszer egy dolgot megcsináltak, akkor ne adják már úgy ki az új verziót, hogy az a fícsőr hiányzik belőle ...
Vagy itt van a I fixed BF3 joystick issues. Here's how! ... Battlefield 2 -nél nem volt ilyen gond... itt meg így kell vele kínlódni. Mondjuk én nem kínlódok vele szárazföldön ügyködöm

-
ProEvoFan
nagyúr
BF2 kimaradt.
Legalább ismeretlenek lesznek a pályák
A videó meg csak a szokásos: isten
Rombolhatóság csillagos ötös. -
Ezeket a videókat nagyon jól eltalálják.

-
Nagyon király!!!
-
wikings2
őstag
Nem értem ezt.
Itt megint csak pozitív hozzászólásokat látok a játékról és a dlc ről, közben más topicsokban megy az oltogatás hogy mekkora egy fos lett.
Szerintem oltári lett. Ha fizetnem kéne érte is megvenném. -
ribizly
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Egyetlen gond van ezzel, mégpedig ez:
Hiába vettük meg a Limited Edition-t, ha először PS3-ra jelenik meg (ismerős ugye? <COD
O DLC-k>). Szóval egy kicsit tele van a bakancsom azzal, hogy megveszek valamit előre direkt olyan verzióban, hogy ne kelljen semmiben sem hiányt szenvednem, de mégis később kapom meg a hozzá járó kiegészítést, mint a konzolon játszók (és akkor még a BF1943-ról nem is beszéltünk). Szóval jöjjön-jöjjön, de egy kicsit zabos vagyok... 
-
(ÉN)közPONT
őstag
Várom már nagyon !
Hamár limitált van
-
EczkE
veterán
Az a markolós RPG-s jelenet besz@rás.

-
törölt tag
Jó lesz ez

-
PR0JECTNR56
addikt
Nem rossz, nem rossz. Sőt egész jónak tűnik.

-
Franklin
addikt
Gulf of Oman! Sniper a darun! Epic! :-D
-
qad
senior tag
Jó kis trailer.
-
Gergosz2
veterán
oman-t nagyon csíptem bf2-ben , de ugye karkand se piskóta.

bár azért nagyobb rombolhatóságot ígérnek , ami kéne is mert bf3 eddig pár leszakaó homlokzaton és a bc2 ből 1 az 1 be átvett összedőlő házakon kívűl nem nagyon mutat.
Minha annak idején azzal reklámozták volna hogy soha nem látott rombolhatóság lesz majd ami részben igaz , de én valami olyasmira is emlékszem mintha szép nagy emeletes házakat is porig rombolhatunk. Hát ezt eddig nem nagyon találom a bf3 ban , de ettől függetlenül jó kis gamma lett.
-
v!ct0y
veterán
Odab.sz

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(RPG) ..betalált a szétlött kirakaton..odabent 2en megsültek ,de a ház jobb állapotban maradt mint a legszebb az Andrássy úton

...az csúnya lenne ha meg kéne hozzá vennem
O DLC-k>). Szóval egy kicsit tele van a bakancsom azzal, hogy megveszek valamit előre direkt olyan verzióban, hogy ne kelljen semmiben sem hiányt szenvednem, de mégis később kapom meg a hozzá járó kiegészítést, mint a konzolon játszók (és akkor még a BF1943-ról nem is beszéltünk). Szóval jöjjön-jöjjön, de egy kicsit zabos vagyok...