Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Zsír lett a videó, de a játék is az lesz.
-
WonderCSabo
félisten
Kár, hogy ilyen csúnyám vannak tömörítve ezek a vidik.
-
Gude
senior tag
Combos
-
nanorambo
őstag
Jó kis videó lett.
Nekem is van egy: [link] -
Jhonny06
veterán
válasz
- = Zk = - #31 üzenetére
vga gyilkos lesz, érzem..
-
- = Zk = -
félisten
az a grafika
-
Akos96
senior tag
Nagyon jó videó, a játék meg várós.
-
GoldenJ
tag
ÉS ebben mi a pláne? ilyen vieót akárki össze tud vágni.
-
jegenye77
addikt
Annyira szépek a videók meg úgy néz ki, a mozgás és egyebek is frankók,hogy félek nagy pofára esés lesz ebből.
Túl jónak tűnik minden.
-
Gude
senior tag
De messze van még október 25
-
Eddie141
senior tag
Nekem nagyon tetszik, és a videó is nagyon jó
Én tuti előrendelem majd. Nagyon megbántam, hogy anno a COD6-ot vettem meg a BC2 helyett
(Lehet hülyézni, de asszony beszélt rá, és vettem kettőt is
ELADÓ! NEM KELL?
)
A zene címét nem tudná valaki megmondani? Előre is köszönöm! -
-
Radványi
aktív tag
Mar reg elorendeltem volna ha steamen lehetne
-
Arena87
aktív tag
Na igen. Ez sajnos benne van a pakliban. Én is abban reménykedem, hogy hitbox jó lesz, mert ha nem ez is megy CoD mellé.
Amúgy meg:Lagjobb BF3 vidi
.
-
Jhonny06
veterán
Kezdtem örülni, hogy új videó, erre..
-
BandiHUN
veterán
remélem ebből is lesz demó.Az én bajom,hogy lényegében SEMMIT nem kapunk újdonságként,csak egy kicsit cicomázott nagyobbacska BC2 DLC-t,és teljes áron...Még a tereptárgyak,stb.is visszaköszönnek....hiába jó,lehúzásnak tűnik,félek,hogy a hibáit(hitbox pl) is ugyanúgy örökli...ha lenne demó,el lehetne dönteni,a BC2-höz volt,de ha ehhez nem lesz,számomra komoly jele lesz a lehúzósdinak.Ráadásul a vidik lehetnek szépek,mivel scriptelt az egész,ez kábé eddig nem árul el semmit pl.a multiból,ami sokkal fontosabb kábé mindenkinek,mint a szingli.
de mondom,ne legyen igazam,a BC2-t szerettem,de mostanára ráuntam,mint sokan mások,nem lenne poénos koppanni egy pályapakkal...
-
wolfman
veterán
Szerintem meg nem illik a zene a videóban látottakhoz. Ha csak simán a területet akarták volna bemutatni ok, de így harcal semmiképpen se klappol
-
Normi™
őstag
Brutális mozgások nagyon komoly grafikával kombinálva,ha megtartják az eddigi nagyon jó játékélményt vagy esetleg még fejlesztenek is rajta akkor tuti siker.Nagyon várom már,de messze van még az ősz...
-
F34R
nagyúr
ez bitang jó lesz csak még messze a kiadás napja
-
Jofi81
őstag
Egész jó. Az előző Battlefield-ek számomra kimaradtak. Lesz ennek rendes egyjátékos története, vagy csak a multira lesz kihegyezve?
-
baleee89
aktív tag
elég jól nézz ki a game! nekem a zene is bejön! mikorra várható?
-
Brown ügynök
senior tag
Hihetetlen micsoda grafikát tudnak összeállítani a srácok. Ütős lesz ez a rész is.
-
Angel1981
veterán
Tetszetős!
PC-vajon mennyire lesz durva a gépigény?
(Úgy értem; nagyon, NAGYON, vagy NAGYON-NAGYON?.)
-
HS 2142
őstag
A zene kicsit monoton nekem, meg a képsorokat is már többször láttam, de azért tetszik a videó.
-
KD6-3.7
őstag
nagyon menő lett a dubstep...
-
pckownz
őstag
Talán ez lesz a számomra új xboxomon lévő legjobb játék
-
kapeti07
senior tag
Ettől libabőrös lettem.
Klassz videó. Már nagyon várom a megjelenését. Lehet, hogy elő is rendelem.Remélem nem fürdök be vele mint a Medal Of Honor-al
-
lvnt
őstag
Nálam eddig egyértelműen év játéka-várományos. A videó is jól sikerült.
-
LackoMester
addikt
Egész jó kis video.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!