- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
Azóta sikerült köszönöm. Kikapcsoltam az in game funkciót , az egészet újrahúztam és a második könyvtárat ami az ideiglenes fájlokat menti annak hagytam az eredeti helyét. Tökéletesen elindult. Nem tudom, melyik oldotta meg végül. Nem akartam teljesen SSD-re rakni a játékot csupán az volt a bűnöm.
Érthetetlen.
Steam rendszernél egyértelmű ahol a steam oda megy a játék max a mentések mennek C/Doku lehet ez valami origin "kedvesség" volt..fene tudja. -
JohnnyX
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #82 üzenetére
Valami gebasz van akkor nálad.
Win7 64bit alatt tökéletes. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna játszani a játékkal, de nem sikerült. Origint feltettem, játékot feltettem, indulna és működése leállt. Próbáltam javítani , újratelepíteni de semmi most már el sem akar indulni nem történik semmi.
Van esetleg megoldás? (Minden más játék abszolút hibátlan)
Win7 64bit.Szerk: Kompatibilitás mód, rendszergazda mód, javítás mindent próbáltam már.
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni? Letöltöttem Originről, de nem indul el. Amúgy 32 bites windows 8-at használok. Próbáltam úgy is, hogy beálítottam, hogy windows xp módban indítsa, de semmi...
-
zsírsámán
senior tag
Nem jön valaki most egy kis hentelésre?
-
-
kutga
félisten
válasz
FoxiestFox #76 üzenetére
A Vietnammal játszottunk inkább anno, ez a rész kimaradt, pedig fergeteges hangulata van, és nincs is túlbonyolítva.
-
-
EczkE
veterán
Most már a single se indul, megint újra telepítem.
Pedig Originen belül kerestem frissítést, meg javítottam a telepítést is, de nem jó.
-
zoltanz
nagyúr
Amúgy AA -val is olvasható minden, csak néhány betű halványabb.
-
Tegyetek fel Tunngle-t, és nyomjátok lanon
-
EczkE
veterán
-
-
Kleroo
veterán
Nálam is lehet a hiba. Elvileg kéne mennie így is. Updateeld a server listát,rendezd név szerint....és hátha.
Ha nincs,akkor menjünk fel ugyanoda.
No lelőttem. Ez így nem megy.
Használjuk az origins keretrendszert(shift+f1) a megbeszéléshez. mi az ID-d/mail címed? Megkereslek -
Kleroo
veterán
MOST?
izzítsak egy magánszerót?
Ok,próbálkozzunk. A neve "Prohardver" lesz
Fut elvileg -
EczkE
veterán
Én is jönnék és talán még + 2 embert tudnék magammal hozni.
-
Kleroo
veterán
Jó game. Nehéz megszokni az ellenfelek darabos,gyorsan reagáló mozgását. Csak itt lóg ki a lóláb. Amúgy igazán időtálló darab lett. Élvezetet nyújt ma is. Egy mostani techdemo játékról ez nem lesz elmondható.
Na de végre lehetne már toborozni.Jó lenne magyarokkal normálisan gamelni,nem csak betársulni xy szeróra ahol TK-van,és magamfajta zöldfülű szinte mindenki. -
zoltanz
nagyúr
válasz
hodostamas #53 üzenetére
Ezt a verziót még nem nyomtam neten.
Kinek mi fekszik jobban, engem pl hamar elintéznek UT -ben és CS-ben is az interneten.(bár azt nemtudom hol mennyi csalást használnak)
-
Shing
őstag
válasz
hodostamas #53 üzenetére
Jaja, a sniperek nagyon idegesítőek tudnak lenni. Kevés a növényzet a játékban, de ezek úgy meg bújnak mindig valahol hogy csak nézel...
Ebbe a játékba bele kell jönni és meg kell tanulni, hogy mit merre, mert ahogy mondtad 2méter és megb@sznak. xd
-
hodostamas
addikt
Nah sikerült belőni a szűrőket, így már egy fokkal jobb
Felmentem pár szerverre de pff, nem ehhez vagyok szokva. Nem is látom honnan szednek le sniperrel, van hogy lépek 2 métert és paff -
kisza25
félisten
-
djculture
félisten
Nekem megvan a Vietnam is, érdekes hogy még azzal is elég sokan játszanak.
-
Mattyokar
tag
eddigi hibaüzenetek multiban (single megy, multi nem, win7 32bit)
- server full (noha a serverlistában úgy mutatja, bőven van hely)
- invalid cd key ... ezután ki is lép a desktopramajd ha lesz időm, kinyomozom
nem az ingyenesség a lényeg, hanem a hangulat (ami annak idején volt), meg itt még lehet guggolni, feküdni is, stb, és elmegy integrált VGA-n!
-
kutga
félisten
válasz
hodostamas #46 üzenetére
Annyit olvastam, hogy AA és AF driverből előhozható, de AA-nál olvashatatlanok lesznek a szövegek pl, nem biztos hogy megoldható.
-
kutga
félisten
válasz
hodostamas #44 üzenetére
Azt nem tudom, de itt van egy hasznos kis leírás a felbontás és a fov állításához:
-
Kleroo
veterán
Akkor lassan össze lehetne már dobni a társaságot
-
EczkE
veterán
Újra tettem, működik!
-
EczkE
veterán
Szép meg jó, csak épp nálam nem megy. Ha bármi játékot akarok indítani, mindegy, hogy az multi vagy single, akkor kilép a játék.
-
Blaise
veterán
Szép gesztus az EA részéről
-
Lewzke
őstag
Én is ki akartam próbálni. Töltöm is.
-
zsírsámán
senior tag
Ma du még egy ZH, és utána jöhet a jól megérdemelt kockulás
-
dante0425
tag
Rengeteg toltuk régen a haverokkal
-
Hol tart most ez az Origin amúgy, pl Steamhez képest?
Még a BF3 próbaverziót telepítettem onnan, de szörnyűnek találtam a Steam fényében, és megfogadtam, hogy én ezt fel nem rakom megint... -
Jhonny06
veterán
A Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\Profiles\Custom mappában megkeresed a Video.con fájlt, jegyzettömbbel a game.setGameDisplayMode sort módosítani kell erre:
game.setGameDisplayMode 1920 1080 32 60
(1080p, 32bit, 60Hz)
Sorry, válasz akart lenni.
-
zoltanz
nagyúr
Ehhez egy telepítő nincsen, vagy egy kódot nem adnak? Teszem azt újrarkom az os-t?
-
Kleroo
veterán
Lejött fent vagyok vhol. Majd jöhet egy szerónév. (szerintem legyen alapból üres,és mi töltsük fel.
Hogy lehet 16:9 1080p-ben nyomni? Sima cfg átírás?
-
Gl4diator
tag
Én felraktam, meg elindítottam, de hibát ír ki a bf1942.exe-re, aztán lelövi magát.
-
Benyaking
aktív tag
Ezt csak ugy tudom leszedni ha van valami origines jatekom?
-
Kleroo
veterán
Én is szedem. Anno nem volt rá lehetőségem.
Majd jöhet a szerver ect,hogy hol gyűljünk seregbe. -
zsírsámán
senior tag
Még sok sok ilyet
-
zoltanz
nagyúr
Én is szedem már.
Köszi az infót -
-
kutga
félisten
válasz
FoxiestFox #6 üzenetére
A BF:Vietnam is élvezetes volt, ahhoz is jöhetne ilyen akció.
-
Még lanon, és netkávézóban mennyit nyomtuk..
-
kutga
félisten
Huhú...már megy is felfelé.
-
wolfman
veterán
BF3-ban van rá lehetőség hogy offline módban botok ellen lehessen nyomni? Vagy ez csak a régi korok kiváltsága?
-
Jhonny06
veterán
eddig is ingyen volt
-
natë
nagyúr
Istenem...a szép emlékek...főleg a modokkal...DC...ehh..
Elérzékenyültem. -
whited
addikt
úgy is kiakartam próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DICE ingyenessé tette a Battlefield 1942-t, egyelőre kizárólag az Origin-en.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest