Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
--Rawlings-- #64 üzenetére
Hiszed ezt te.
-
alratar
addikt
válasz
--Rawlings-- #61 üzenetére
Na igen, az új geberáció.
Sztem nem sokat fognak változtatni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
--Rawlings-- #54 üzenetére
A PPU egy DSP volt. Semmi több. Nem igazán hasonlít egy GPU-ra. Ezért van az, hogy számos korábbi játék fut PPU-t, de GeForce-on már nem. De eleve a PhysX teljesen más irányba fejlődött, miután megvette az NV. Az alapítónak számító Manju Hedge pont ezért hagyta ott az NV-t egy idő után, mert ő nem grafikára akarta ezt használni, mivel arra ott a DirectX API. Fizikát szeretne, ami a játékmenetre hat. Egyébként ő ma is ezt csinálja, és mostanában fogadkozik, hogy a next-gen konzolokon majd meglátjuk mit szeretett volna a PhysX-szel elérni. Talán PC-re is megkapjuk.
(#55) alratar: Ha így nézed egy csomó játék tele van és tele lesz az AMD kizárólagos cuccaival. De eleve a szabványos kód nem lehet kizárólagos.
-
alratar
addikt
válasz
--Rawlings-- #54 üzenetére
No-no, nehogy az jöjjön ki a végérem hogy védem az nvidiát!
Én csak azt mondom, hogy a TressFX ugyanolyan kizárólagos cucca az ati-nak, mint a PhisX az nvidiának. -
mcwolf79
veterán
válasz
--Rawlings-- #47 üzenetére
Az már a Te bajod, ha AMD procit vettél
-
alratar
addikt
válasz
--Rawlings-- #43 üzenetére
Mért, a PhysX nem kapcsolható be radeonokon?
Abz85: teljesen szabványos, mely puszta véletlenségből csak radeonon fut.
-
mcwolf79
veterán
válasz
--Rawlings-- #41 üzenetére
Ha az SC2 a Starcraft 2, akkor ott valami user error lehetett, mert én FullHD-ban simán nyomtam maxon.
SC2 amúgy is inkább a CPU-ra érzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest