- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Úgy az ezredfordulóig bezárólag voltak jelentősebb havazások.
89-es évjáratú vagyok és még én is emlékszem komoly telekre, reggeltől estig tartó játékokra kint.
Nem egyszer, de nem is kétszer volt olyan nagy hó, hogy 7-8 éves létemre nekem derékig ért. Fent a hegyen akár vállig is és a teraszos telken hasasokat ugráltunk a friss hóba 2-3 méter magasságokból.
Nem is csináltunk belőle problémát, még örültünk is neki. Manapság meg leesik 10 centi és tömeghisztéria üti fel a fejét.Épp a hetekben néztem havazási statisztikát és azon bizony látszik, hogy 2001 óta egyetlen egyszer sem volt fehér karácsonyunk (definíció szerint, amikor az ország nagy részét maradandó hó lepi el).
Manapság november végén, dec. elején kicsit megmutatja magát a hó, aztán csak januárban látunk újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Milyen autót vegyek?
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest