- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
Amennyiben van komoly mennyiségű időd a munka mellett is képezni magad és a szakmád a hobbid OKJ-val akár webes szakmában is el lehet helyezkedni, de ahhoz komoly affinitás kell. Én 2 év után hagytam ott az egyetemet (Nem akartam még egy félév fizika2-t csinálni
) És utána egy gyors OKJ után (hogy legyen valami papaírom) helyezkedtem el. Innentől kezdve csak a te szakmai hozzáállásodon(mint fentebb írtam) és azon múlik hogy szakmai körökben milyen kapcsolatokat tudsz kiépíteni. nyilván nem azt mondom hogy ez hipp-hopp megy de amennyiben jó vagy abban amit csinálsz be lehet lépni a piacra.
Viszont amennyiben nem lesz megfelelő a hozzáállásod (ezt tényleg embere válogatja) elképesztően könnyen fogsz kihullani a szakmából. Vagy megmaradsz a koca webes fejlesztői szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest