Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KIZS
aktív tag
Feltettem én is a frissítést tegnapelőtt. Eddig jónak tűnt, de tegnap a böngésző hihetetlen lassúra váltott. Sőt kétszer-háromszor már azt hittem kifagyott, de végül csak magához tért. És közben a telefon nem reagált semmire. Aztán éjjel nem tudom mi történt, de reggel a time pin alkalmazás nem a szokásos pin-t kérte, hanem a "master" jelszót, amit csak újraindítás után szokott kérni. Viszont a SIM nem kért kódot. Nem is értem...
Most meg kikapcsoltam a telefont, majd egy perc múlva megint használtam volna, de nem kapcsolódott be. Semmi. Nagy-nagy sötétség. Csak a hátlap le és reset segített rajta. Ilyen eddig még nem volt.
Illetve állandóan megy a GPS. Ha kikapcsolom akkor is. Sőt, hiába kapcsolom ki, ha újból megnézem be van kapcsolva. Ha a teljes helyhozzáférést letiltom akkor is megy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest