- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
A k*rva nagy egyesüléssel azt nem sikerült elérniük, hogy saját termékként tekíntse az edigital-os cuccokat. Külön számol rá extra szállítási díjat és nem lehet automatába, vagy csomagpontba rendelni ezeket...
Szánalmas ganéjkupac bagázs...
-
Medocsabi
addikt
válasz
janeszgol #42 üzenetére
Miért lett volna az én butaságom az,hogy teljesen mást küldenek, mint amit rendelek, és hogy a "cég " aki forgalmazza nem létezik? Az Emag felelősséggel tartozik MINDEN az oldalán hirdetett termékért, vagy a termék forgalmazójáért. Különben hogy lehet, hogy az Emag utalta vissza a pénzt,nem a nemlétező cég? De igen,ezt majd a bíróság eldönti. Majd ha érkeznek az Alzához hasonló kuponok, gondoljatok rám. Szivesen
-
janeszgol
félisten
válasz
Intruder2k5 #25 üzenetére
Én is vásároltam többször az Emagtól is. Még újra csomagolt termékeket is. Eddig semmi gondom nem volt velük.
-
janeszgol
félisten
válasz
Intruder2k5 #5 üzenetére
A Sugárban lévő is bezárt. Oké ott az Emag Árkád. De bezárt az Erzséber körúti is. Oké ott is ott az emagos.
Én nagyon szerettem az Edigitalban vásárolni. 2018 közepe és 2019 vége között elköltöttem náluk kb 1-1.5 millió forintot és semmiféle problémám nem volt. A rendelési mechanizmusok még mindig előre mutatóbb volt vevőszempontból. Rendelés után is tudtál változtatni a rendelési adatokon. Pl. megrendeltem bolti fizetéssel valamit, majd miután beérkezett, meghosszabbítottam az átvétel határidejét, a fizetést átváltottam online fizetésre, majd kifizettem a terméket, így a boltban már nem kellett ezzel szenvedni. Sőt! Ha online kifizettél valamit, akkor nem volt átvételi határidő (tehát hosszabbítani sem kellett, csak én úgy szoktam, hogy belelógjon a fizetésnap, és akkor 10 nappal előtte meg tudtam rendelni, amit akartam). -
Hintalow
senior tag
Nekem még nem volt bajom velük. (mondjuk a háztól 100 méterre lévő spar oldalába telepített emag csomagautomata is sokat nyom a latba
)
-
Hi!King
őstag
Márka függő, de van olyan, amikor ha román forgalmazású terméket veszel, akkor nincs itthoni gyártói garancia. A garanciát ez esetben mindenképpen a kereskedőnél kell intézned, ami mögött azt se tudod mi van, az is lehet, hogy valami sufni szereldével szerződtek, az is lehet, hogy visszaküldik Romániába.
Igen, sajnos Alzánál is van ilyen, ezért nem 100% feléjük a bizadalmam. Annyiban azért jobbak, hogy másak az arányok, és az ügyek intézése gyorsan, flottul megy, ahogy a szállítás is jellemzően, szemben az Emaggal (egy élmény volt, mikor este 6-kor tönkretettük a serpenyőt, rendeltünk egyet, reggel 9-kor Alza csomagponton volt).
-
Hi!King
őstag
Szerintem az emag által forgalmazott termékek is jórészt olyanok, mert a legtöbb webshop garanciás. A random román kereskedő az emag mögött rosszabb, mint a sufni gsm, mert rájuk nem boríthatod az asztalt, valószínűleg fel sem tudod venni velük a kapcsolatot.
De egyébként azért mondom, hogy szerintem nem ugyanaz, mint pl. eBay esetében, mert ez esetben sokkal szorosabb az integráció a kereskedő és a közvetítő között.
-
DS39
nagyúr
nem tudom mi a helyes kifejezés, de vannak szerződött partnereik, akik forgalmazzák ott a cuccaikat, egy emag által rendezett módon. a fizetés is rajtuk keresztül történik, de az áru milyenségéért már nem ők felelősek.
lényeg, hogy emag által forgalmazott terméket kell venni, a többi olyan, mintha sufni gsm boltból vennél bármit. -
Hi!King
őstag
A termékek többsége ilyen. Valószínűleg nem vonatkozik rá a magyar samsung garancia, hanem webshop garancia van, elviszi az emag, és ők vagy küldik a román szerviznek, vagy itthon van egy partnerük, amelyik messze nem olyan jó, mint a Samsung saját szervize.
(Konkrétan nem tudom a Samsung esetében így van-e, ez márka függő, de ez az általános. Vannak márkák, ahol eleve EU-s garancia van.)
Pontosan ezért nem szabad egy SD kártyánál nagyobb értékű terméket venni sufni webshopokból, vagy hát attól függ, neked személyesen mennyi az ingerküszöböd, mennyit ér meg a kockázat, ha náluk olcsóbb valami, hogy a garancia bizonytalan.
-
Hi!King
őstag
válasz
Intruder2k5 #25 üzenetére
Nekem csak egy rossz tapasztalatom van emaggal, az sem túlzottan súlyos. Nekem nem a konkrét tapasztalat a bajom, már alapból is fenntartásaim voltak az emaggal a sok szürkeimportos cucc miatt, ezzel akkor is lenne gondom, ha minden flottul menne náluk. Futárt meg ne küldözgessenek házhoz, ha elromlik a telefon, a márkaszervizhez akarok fordulni minden esetben. Beiktatni egy plusz közvetítőt nem szeretnék, főleg úgy, hogy mögöttük nem is a márkaszerviz van, hanem egy sufni szerviz, és igen, az is az ő hibájuk, hogy így van. Eleve csak apróbb dolgot vennék ilyen típusú webshopról, úgy számolva, hogy ha gond van, keresztet vethetek a termékre, és jó esetben talán megjavítják.
-
ZephX
senior tag
Én Emagon most néztem ki egy Samsung mosógépet. Árukereső szerint csak az Emag forgalmazza. Samsung magyar oldala nem ismeri a termékkódot. Google-ba beírva csak Samsung román oldala jelenik meg. Hogy is van ez akkor? Román piacos gépet forgalmaznak de ezt nem tüntetik fel? Magyar samsung garancia vonatkozik így rá egyáltalán?
-
Medocsabi
addikt
válasz
Intruder2k5 #21 üzenetére
Tévedés. Én az Emagon vásároltam, és nekem,mint vásárlónak nem kell ismernem a hirdetett termék/termékek forgalmazóit. Olyan nincs,hogy nem az Emag forgalmazza,így semmi köze hozzá. Ezt nem mellesleg a feljelentést is tartalmazza, és eddig minden hatóság megerősìtette. És nem az a baj,hogy hosszadalmas volt amúgy az ügy, mert nem horribilis összegekről beszélünk. Maga az elv,és a helyzet kezelése az ami kinyitotta a bicskát a zsebemben. Ettől még vannak jó dolgok jó áron, pl azóta vettem már pár dolgot( van ismerősöm a Mammut shopban,mindig szol ha lehet kuponozni
), de arra kifejezetten figyelek,hogy csak olyat amit az Emag forgalmaz.
-
Ez is azt igazolja, hogy mindenkinek más a tapasztalata, és minden eset egyedi. Mi vettünk eMAG-on mosógépet, hibátlan. Vettünk TV-t kettőt is, hibátlan. Több telefont is, amiből az egyikkel volt garanciális problémánk. Jeleztem nekik a fiókomban, 2-3 napon belül küldték érte házhoz a futárt és bevitték a szervizbe. Két hét elteltével visszajött, igaz megjavítva nem volt, de ez nem az eMAG hibája, hanem a szervizé, így ismét jeleztem a hibát, megint érte jöttek és elvitték. Ezután kb. 3-5 nap múlva jött egy értesítés az eMAG-tól, hogy amennyiben kívánom, visszafizetik a telefon árát, ami aztán újabb egy-két nap alatt meg is történt. Extreme Digital-al nincs garancia ügyintézés tapasztalatom, de itt a fórumon elég sok rosszat olvastam róluk. iPon-nál egy routert garanciáztattam, ami közel hat hétig volt a szervizben miután cserélték, közben az érdeklődő email-ekre egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen válaszoltak, más módon pedig nem is lehet kapcsolatba lépni velük ilyen ügyben.
-
Hi!King
őstag
válasz
Intruder2k5 #21 üzenetére
Iponnál nekem nem volt gondom, pedig vittem vissza hozzájuk terméket, de ők amúgy is nagyrészt gyári garanciás termékeket árulnak, ami nem az, annál nagy betűkkel feltüntetik. Mikor idős rokonoknak vettem TV-t, konkrétan ugynaaz a modell volt szürkeimportos és gyári garanciás változatban is, utóbbit vettem meg, emagnál meg csak szürkeimportos volt.
-
Hi!King
őstag
válasz
Medocsabi #20 üzenetére
Igazából a saját termékeik is neccesek, rengeteg a szürkeimportos. Az ügyfélszolgalatuk, válaszidejük katasztrófa. Ha valami gond van, lassú, nehézkes bármit is elintézni. És ugye a kettő kombinaciója, hiszen webshop garancia esetén náluk kell intézkedni, ami katasztrófa. Ezek miatt mondom mindig, hogy egy nagyra nőtt sufni webshop. Anno egyszer rendeltem tőlük egy 50 ezer Ft-os telefont, az volt a legnagyobb, amit mertem tőlük rendelni, ma már nem tenném, ha valami máshol 20%-al drágább, akkor is inkább máshol veszem, mert nem bízok bennük.
Edigitallal ezzel szemben nem volt korábban gondom, de most hogy gyakorlatilag már nincs különbség, és za emag vonal megy tovább, számomra ők sem léteznek. Na jó, ha van a Móriczon SD kartya, ceruzaelem nagysagrendű cucc, ami gyorsan kell, akkor elmegyek érte munkaból, de semmi több.
-
-
Medocsabi
addikt
Szerettem az Extreme Digitaltól vásárolni. Nem mindig volt a legjobb áron,de jó volt a választék,és saját raktárról dolgoztak. Az Emaggal pont az a baj,hogy gyakorlatilag bárki és bármi hirdetett ott. De tényleg. És az Emag SEMMILYEN felelősséget nem vállal az olyan termékekért, amit nem ő forgalmaz. 2x is rossz terméket kaptam, a forgalmazó cég NEM LÉTEZETT,volt ugyan egy cseh meg azt hiszem valamilyen szlovák email cím, de ezekre senki nem reagált. Emag telefonos ü.f.szoli simán azt mondta MINDEN alkalommal rögzített vonalban,hogy nem tud segíteni,nem ők hirdetik,ők csak a felületet biztosítják. Mondtam ok,akkor szeretnék felületet kokaint árulni.Persze miután jeleztem,dokumentálva, hogy a fogyasztóvédelemnél megtettem a lépéseket, hirtelen segítőkészek lettek. Ez náluk azt jelenti,hogy 3 hónap múlva kaptam meg a pénzemet. Ez utóbbi miatt szintén feljelentést tettem, jelenleg is folyik a vizsgálat
Egy jól és megbízhatóan működő magyar cégből így lett egy undorító fostakicska román káosz.
-
DS39
nagyúr
Piros(-kék) lesz az Extreme, nem sárga.
Én nem kedveltem ezt a céget, nem egyszer kellett visszavinni terméket, mert hibás volt, és mindig megvárattak a garis ügyintézésnél, és egy "elnézést a kellemetlenségért" sem mondtak sosem.
-
ledgeri
nagyúr
2 éve már az edigitalnál megtörtént az, hogy ha nem voltam belépve, kiírta, hogy X helyen átvehető ingyenesen, ha beléptem, hogy rendeljem is meg, emiatt is, akkor kiírta, hogy csak és kizárólag házhoz rendelhetem... Telefonon megrendel(tet)tem, gondoltam bug vagy valami, és persze az már ilyen formában nem szerepel a belépés utáni "korábbi rendeléseim" közt...
Ha van itt is ott is accountom akkor melyik lesz az alapértelmezett, és hogyan vonható egybe a kettő?
Ja, és igen bónuszinfó: A vatera is emag/edigital kézben van: mikor kérvényeztem olyan accom törlését, akkor "adataidat töröltük az emag/edigital rendszeréből" válaszemail fogadott...
-
Tudom, csak hát többnyire mindegyikért fizetni kell, és ez egy kisebb értékű cuccnál ami alig pár ezer forint, százalékosan eléggé megdobhatja az árat, és felesleges kiadás, ha naponta egyébként is kétszer arra járok kocsival. Ezzel szemben az Ezred utcában, mivel az Edigital üzlet volt, ingyenes volt ez a lehetőség.
-
D4v3
őstag
válasz
Intruder2k5 #5 üzenetére
Tudod mindenféle átvételi helyre is rendelni a cuccaikat (adott méretig persze), azokból szerintem kényelmes az átvétel nagyon így, hogy ennyire elterjedtek már.
-
Mindkettő EU-s cég, mellesleg az eMAG is egy Romániában bejegyzett, ám de Dél-Afrikai tulajdonosi hátterű cég, akárcsak az Extreme Digital is volt korábban. Sőt, ha jól rémlik az egyesülést követően egy Magyarországon bejegyzett új cég fogja működtetni az egységesített rendszert.
-
gliskard
senior tag
Régiós viszonylatban valahogy a magyar magán cégeknek nem sikerül átlépni a határt és kifelé terjeszkedni. Cseh, lengyel, román, sőt szlovák cégek ezt meg tudják ugrani és sok esetben pont m.o. irányába folyik az expanzió.
Hazai viszonyok között szinte csak az államilag dotált cégek tudnak érdemben terjeszkedni (pl. 4IG).
Ez van, ezt kell szeretni, mert ismét ezt választotta azvásárlónép. -
MomoSinX
aktív tag
Ezek nagyon eltévedtek akkor, Stalker 2 fejlesztés jegelve van a háború miatt határozatlan ideig. A de emberből sem lesz semmi.
-
Hi!King
őstag
válasz
Intruder2k5 #7 üzenetére
Legutóbb black friday már csak emagos volt. Emellett amit én rendeltem, elvileg az is edigital termék volt, csak aztán ahogy bekerült az emagos kiszállítási rendszerbe, létrejött egy emag profilom és az ő rendszerükbe került. Lehet, hogy ha egyik edigital üzletbe kérem, akkor nem ez van, csak akkor nem esett útba nekem egyik sem.
Egyébként vigyázni kell, mert a Fashion Days is Emag, de ez csak azután tudatosult bennem, miután egyszer rendeltem tőlük egy cipőt. Azóta onnan sem rendelek.
-
ZephX
senior tag
Sajnos nem mindenesetben. Mosógépeket kereseve és csak Emag által forgalmazott termékekre szűrve kiadja egy bizonyos típusnak, hogy 138 ezer forintba kerül. Rámegyek kiírja, hogy digi alko forgalmazza, úgy hogy a szűrő be volt kapcsolva. A terméket csak úgy lehet megtalálni az emagon, hogy a digi alko forgalmazza. Ha a termék oldalán lejjebb görgetek csak akkor lehet megtalálni az emag által forgalmazott opciót ami 123 ezer forint. Tehát, ha típuskódra keresel az emag által forgalmazott verziót fel sem dobja...
-
-
GreatL
őstag
Ocsmány volt már egy ideje az oldaluk... lesz még rosszabb is? Tényleg az emagos szemeteken kell átrágnom magam ha valami nincsen az Extreme-nek?
-
Nekem eddig nem volt bajom sem az eMAG-al, sem az Extreme Digital-al, de a minap szerettem volna ismét rendelni valamit az Extreme Digital-tól, és meglepődve láttam, hogy a Budapest IV. kerület Ezred utcai átvevőhelyük végleg bezárt. Kár érte, szerintem az északi részről érkezőknek az nagyon jó volt, nem kellett bemenni Pestre, kiváló megközelíthetőség, parkolási lehetőség, szóval minden szempontból ideális volt. Mivel szinte egész nap úton vagyok, így szállításért külön fizetni nem szeretek, a kényelem pedig nagy úr, így a Pólus centerben lévő Edigi már nem játszik. Kiesik az útvonalból, ráadásul plázában van, ami régen rossz. Alternatíva az AQUA lehet, ők sincsenek messze, a Tenkefürdő utcába, illetve útba esik még az Alza is, szóval az Edigi-vel elválnak útjaink.
-
R.Woodoo
tag
Alig várom a napot amikor az Amazon kiosztja nekik az első pofont amikor elindul a szolgáltatása nálunk is.
-
Apollyon
Korrektor
RIP edigital.
-
Hi!King
őstag
Pár hónapja volt az utolsó rendelésem Edigitaltól, soha többet nem rendelek onnan. Lehet nem olvastam el az apró betűs részt, de kérés nélkül átregisztráltak az emagra, és anélkül, hogy ne fejezzem be a regisztrációmat, nem kaphattam meg az átvevő kódot. Anno 3 hónap harcba került, hogy töröltessem magamat emagról.
Sajnálatos, hogy egy hatalmasra nőtt sufnicég vette át a hazai online kereskedelem jelentős részét. Műszaki cikkben maradt még a nagyok közül a Média Markt, az Alza, meg néhány korrekt kicsi. Csak remélni tudom, hogy nem fal fel az Emag még több céget, akkor lehet hogy idővel 100%-ban külföldi rendelésre kell átszoknom.
-
Zsoxx
senior tag
És így ellenőrzöttebb körülmények között árusíthatnak a partner kereskedők, vagy még nagyobb káosz lesz? Gondolok itt arra, hogy pl. a S.T.A.L.K.E.R. 2 szerintük április 28-án fog megjelenni, de nekik már készleten van hetekkel korábban (a megjelenés amúgy decemberre várható). Lehet vásárolni táplálékkiegészítőket is az eMagnál, csak néhánnyal az a baj, hogy nem szerepelnek az OGYÉI által nyilvántartott bejelentett étrendkiegészítők listájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest