Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Úgy veszem észre páran olvasni meg szöveget értelmezni sem tudnak, csak azoknak írom le még egyszer hogy van pénzem rá, vásároltam is nem egy windowst, de amíg béta teszternek nézik a felhasználót addig nem fogok pénzt ki adni rá.
Másik hogy azt is többször leírtam hogy me, én szívtam vele hanem mások, mivel én élesben használandó rendszerre nem tettem fel.
Részemről befejeztem ezt a topicot mert galambokkal nem akarok tovább sakkozni.
-
nullpoint
őstag
Bocs, átsiklottam a korábbi írásodon. Nálam nem volt ilyen hiba mert gyakran mentek munka közben. Ezzel együtt az ember beletud feledkezni a melóba és egy két óra hamar elröppen , jellemzően amikor nagy odafigyelést igénylő részt csinálsz.
Melóhely úgy került szóba hogy ahol nincs komoly tevékenység az alkalmazott részéről ott tökmindegy min fészbúkozik vagy olvassa a netet.
De mindegy, lényegtelen is, mindenkinek igaza van rajtam kívűl, én csak egy genetikai forgács vagyok hozzátok képest és leborulok nagyságotok előtt, elnézést kérve a lúzerségemért.
A win10 meg király és aki azt írja hogy bármi problémája van/volt vele az hazudik és dögöljön meg
-
nullpoint
őstag
Sajnos tapasztaltam már hogy az irodai alkalmazottak miként értelmezik a munkát.... Mindenképp nagy tisztelet a kevés kivételnek, akik a hátukon viszik a céget és hajtanak a semmirekellők helyett is.
Persze a közigazgatásban még rosszabb a helyzet.
Ezzel együtt a win10 szánalmas ahogy az emberek torkán akarják letolni. Megnézném hol állna ha nem lett volna az erőltetett telepítés a laikus userek gépén.
-
nullpoint
őstag
válasz
Lacccca87 #38 üzenetére
Nem a licence a drága hanem az átbaszás.
Tudom sokan úgy képzelik hogyha céged van akkor vehetsz veyront is mert majd jól levonod a bevételből. Ez kábé a 90-es évek közepéig volt így. Igen lehet komoly munka, látványterveket és gyártástervet csinálok. Sőt el is készítem amit tervezek, nem egy irodista semmirekellő vagyok akik a fészbúkozáson kívűl semmit nem tudnak csinálni.
A munkáimra GARANCIÁT!!! vállalok. Nincs olyan hogy as-is mint a szoftvereknél ugye.
Szóval igen, amíg átbasznak addig nem fizetek.
-
nullpoint
őstag
válasz
Juhaszatti #36 üzenetére
Igen, vista volt az utolsó windows amit megvettem ,azóta nem vagyok hajlandó.
Mondjuk a 7 az fasza lett, 8, 8.1 szintén kimaradt, wind10-zel tettem egy próbát laptopon de kösz nem.
Főgépre nem fogom rátenni. Várok még hogy tényleg tuti legyne. -
nullpoint
őstag
Írtam hogy LETILTOTT frissítések ellenére is nekiállt.
Öülök hogy sokaknak működik, de érdekes módon a komolyan munkára használók között még a profik is szívnak vele. (komoly munkán nem az egésznap fészbúkozó irodisták tevékenységét értem) Fészbúkozni meg youtubot és az internet szemetét nézőknek szinte mindegy.
Persze pistikéknek jó akiknek fontos hogy elmondhassák hogy a legújabbvindózomvanfenn, attól még egy szar marad a program. Ezzel együtt bízom benn hogy egy idő után jó lesz. Addig marad a win7 mert se kedvem se időm a win10 faszságaira. Az meg hogy a dx12-vel próbálnak meg vevőket szerezni.... jól jellemzi az egész rendszer értékét.....
-
nullpoint
őstag
Neked szerencséd van, azoknak meg akiknek a letiltott frissítés ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük. És ez csak a jéghegy csúcsa.
Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel.
-
nullpoint
őstag
Megrohadhat a microsoft a wintízzel együtt....
Akkor maximum nem játszom többet, de nem fogok áttérni erre a fos rendszerre, főleg úgy hogy munkára kell használni, és a win10 folyamatosan szopatja az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest