- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
válasz
ScomComputer #14 üzenetére
mozgás akart az lenni, csak ebben a hőségben már gépelni sem könnyű...
reshade/gshade és társai nekem túlságosan parasztvakítás... pso2-höz volt ilyen plugin, de nekem csak túlhúzott kontraszt érzetét keltette
-
ricsip
addikt
válasz
Alogonomus #7 üzenetére
Ez a "2 órányi programozással benne lesz" ugyanolyan képtelen marhaság, mint a pintér "2hétalatt rendetteszünk" hazugsága 11 évvel ezelőttről?
-
Cythyel
senior tag
válasz
ScomComputer #11 üzenetére
szép! és tényleg így álló képen csak a balanced és a performance az ahol tényleg észrevehető jobban a minőségromlás, többi morgás közben észre sem vehető
-
ScomComputer
veterán
Itt van egy pár saját eredmény.... [link]
-
Kansas
addikt
"A FidelityFX Super Resolution általános előnye lesz, hogy nyílt forráskódú, de ami ennél is fontosabb, hogy van DirectX 11, DirectX 12 és Vulkan API-ra is portja"
Mikor jelent meg az utolsó, csak DX10 játék? Gyanítom, nem mostanság... -
Cythyel
senior tag
válasz
Alogonomus #7 üzenetére
remélem így lesz, csak jó lenne ha visszamenőleg is bekerülne egyes játékokba
mondjuk ehhez többnek motort/api-t kéne váltani, mert ha jól tudom, fsr csak dx12 és vulkan, dx11 és korábbiak kilőve (pso2:ngs képes volt openworld mmo létére dx11-el megjelenni)
az meg hogy a dlss ennyire fizikai hardverhez van kötve (tensor magok), az lesz a halála
-
Alogonomus
őstag
Amennyiben igaz, hogy egyetlen programozó 2 órányi munkával integrálhatja a megoldást egy játékba, akkor egy év sem kell majd ahhoz, hogy az FSR szinte minden játékban ott legyen. Egy programozót és két órát még egy indie cég is rá fog szánni, hogy minimum 30%-ot gyorsuljon tőle a játéka, a vásárló pedig annyival simább élményt kapjon.
Persze az Nvidia jelenleg már totális kamunak titulált DLSS 3 verziója kiegyenlítheti még a helyzetet, ha mégis fejlesztik az Nvidia szoftverlaborjában, és szintén minden játékba könnyen integrálható lesz. Ellenkező esetben a DLSS valóban csak egy újabb G-Sync marad, ami sokszoros költségből nyújthat marginálisan többet.
Az az egy programozó és 2 óra nagyon meredeknek hangzik, de Linus-ék garantáltan nem kamuznának az AMD érdekében.
-
Cythyel
senior tag
válasz
cskamacska #5 üzenetére
gcn4 előtti nem támogatott, rx470 gcn4, de még a 460 is, szal ahhoz még jó a driver
-
cskamacska
addikt
Ezt nézem én is, most lesz erről külön cikk vagy mi a szösz?
AMD Community - Product and OS Support Update for Radeon Software Adrenalin 21.6.1
Beginning with the release of Radeon™ Software Adrenalin 21.6.1 today, we are moving the following graphics products to a legacy model, with no additional driver releases planned. Their final supported driver will be Radeon Software Adrenalin 21.5.2.
Desktop
AMD A-Series APUs with Radeon R4, R5, R6, or R7 Graphics
AMD Pro A-Series APUs with Radeon R5 or R7 Graphics
AMD Athlon™ Series APUs with Radeon R3 Graphics
AMD Sempron™ Series APUs with Radeon R3 Graphics
AMD Radeon R9 Fury Series, R9 Nano Series Graphics
AMD Radeon R9 300 Series Graphics
AMD Radeon R9 200 Series Graphics
AMD Radeon R7 300 Series Graphics
AMD Radeon R7 200 Series Graphics
AMD Radeon R5 300 Series Graphics
AMD Radeon R5 200 Series Graphics
AMD Radeon HD 8500 - HD 8900 Series Graphics
AMD Radeon HD 7700 - HD 7900 Series GraphicsMobile
AMD A-Series PRO processors with Radeon Graphics
AMD FX-Series APUs with Radeon R7 Graphics
AMD E-Series APUs with Radeon R2 Graphics
AMD Radeon R7 M400 Series Graphics
AMD Radeon R9 M300 Series Graphics
AMD Radeon R7 M300 Series Graphics
AMD Radeon R5 M300 Series Graphics
AMD Radeon R9 M200 Series Graphics
AMD Radeon R7 M200 Series Graphics
AMD Radeon R5 M200 Series Graphics
AMD Radeon HD 8500M - HD 8900M Series Graphics
AMD Radeon HD 7700M - HD 7900M Series GraphicsAdditionally, Radeon Software support for Windows 7 64-bit based operating systems have been moved to a legacy support model.
Magyarul már a mostani Adrenalin 21.6.1 drivertől nem támogatott semmi Win 10 64 bit, és RX470 alatt.
-
Cythyel
senior tag
hát igen, amit igazából performance esetén 2*es felskálázásnak mondunk, az valójában 4* annyi pixel a végén, és ott egyértelmű a minőségromlás...
végülis így többet elolvasva és átbogarászbva, még mindig úgy gondolom hogy 1 év és az fsr lesz a nyerő, több kártyánál használható, nem kell a.i. tréning hozzá -
-
Cythyel
senior tag
FSR teszt
szerintem fsr fog nyerni
tény hogy a dlss háta mögött évek vannak már, de fsr sokkal rugalmasabb
tény hogy látszik az fsr különböző szintjei közötti minőség, de szerintem mozgás közben ez még kevésbé jön majd ki
adjunk 1 évet az fsr-nek és lehagyja majd a dlss-t
én még azt remélem, hogy rákényszeríthető lesz majd a játékokra külsőleg is az fsr mint driver szintű utófeldolgozás -
A 21.6.1-es verziójú, frissített Adrenalin 2020 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 7 és 10 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury... telepíthető
Ezek Legacy státuszba kerültek, és a 21.5.2 a legújabb telepíthető driver... Én is a Phoronixon olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 21.6.1-es verziószámú Radeon Software Adrenalin az új funkciók támogatása mellett több hibát is orvosol.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest