Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
sziasztok.
van egy ilyen itunes-os tobb apple ID-s problemam, tud esetleg vki erre megoldast?
koszi szepen elore is. -
Konflikt
addikt
ramennek az ipad2 es tokok, hisz a fizikai meretek nem kulonboznek. (talan 0,6mm vastagsag kul van), de a smart cover funkcio nem minden esetben mukodik jol. pl. nalam a macally bookstand2B tok smartcoverje az ipad3 on hol mukodik, hol nem. valamit modositottak a magnesen, v annak helyen.
kollegamnak pedig egyaltalan nem mukodik, holott neki ipad2-3 tokja van gyarilag. visszakuldte, meglatjuk.
tehat bele lehet futni sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
válasz
N-vidi-A #532 üzenetére
az en 2 hetes tapasztalatom szerint jobban melegedik mint az ipad1 (~2 evig hasznaltam most valtottam az ujra), es az akksi ideje is rovidebb. az eros melegedes tulzas, melegszik, de nem veszes.
a wifi-s problemak (szakadozas, gyenge jel, alacsony sebesseg) nalam sem jelentkeztek. -
Konflikt
addikt
-leragott csont, de ez nem notebook helyettesito eszkoz, kozel sem. ha arra akarod hasznalni rossz helyen keresgelsz.
-az elmult nehany evben kaphato alaplapok nagyobbik % tudja. (csaladban a 3 eves asus szinten) ha nem ilyen lapod van, vidd magaddal a toltot, ennyi. azert lett a toltoje 10W-os, hogy ne kelljen 8-10 oraig tolteni (ugyanis az akku oriasi kapacitasu), hanem eleg legyen ~3h. ezt viszont nyilvan csak nagyobb toltoarammal lehet elerni.
-latszik hogy a faradsagot sem vetted hogy minimalis szinten legalabb a specifikaciot atfusd, esetleg kiprobald. ugyanis lehet neked csak jatekra, meg hirolvasasra valo, de lehet masra is hasznalni.
-az hogy nekem szukseges vagy sem, azt talan en jobban meg tudom itelni
(btw, 2 eve van ipad1-em, nem az ujrol van szo) napi 2 ora hasznalat, nyilvan nem ezen dolgozom, otthon meg alig kerul elo. tulnyomo reszt a napi munkabajaras, a vonatozas alatt hasznalom, foleg film, ebook. (nocsak, ezekre is lehet hasznalni?)
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
tolteni lehet mar eleg sok alaplaprol is, ami le kepes adni 500mA-nel tobbet. (pl. ASUS-ok, de biztos vagyok benne, h a Giga-nak is van a lapjaira program)
amugy is, nalam napi ~2 ora hasznalat mellett atlag heti 1x eleg tolteni. eleg intenziven kell ahhoz hasznalni, hogy naponta toltened kelljen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.