Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Táp ventilátor csere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Persze, nem mindenható, vannak GPU-intenzívebb játékok is, ahol igaz hogy FullHD se menne maxon, dehát attól a szinttől még messze vagyunk hogy egy integrált chipnek ne jelentsen gondot egy modern játék sem, akkor tényleg nmindenki dobhatná a tűzre a dVGA-ját
De nem kizárt hogy egyszer eljön az az idő is, legalábbis nagyon arra haladunk.
Elvileg a Llano-nál - mivel még előtte nem gyártottak CPU-ba integrált IGP-t - sok gond volt, ami megnehezítette a gyártást, főleg ezért volt hogy kevéset tudtak letenni az "asztalra" és ez az árára sem volt jó hatással, talán Trinityvel most jobb lesz a helyztet, de meglássuk.
Igen nagy veszélyben van aki tudatlanul / informálódás nélkül vásárol, de ez eddig is így volt, sőt szinte mindenre igaz IT-n kívül is
Az ilyen beidegződéseket mint olvashattad itt is hogy fúj AMD, meg a "még soha életében nem látott ilyet, de azért tudja hogy szart sem ér" szemléleten nehéz változtatni. Azért ez nem kis feladat ha belegondolsz, mennyi makacs és buta ember van a világon
-
ddekany
veterán
"Szerintem az AMD-nek azon kéne dolgoznia, hogy meggyőzzék a sok "szakit" akiktől a beszerzések függnek, hogy egy amd chipset-es ,APU-s gép igenis jó nekik'
De jó nekik? Mármint jobb? Miért? Sokan szoktak jönni az árakkal... de hát adott áron vannak Intel és AMD APU-k is, és azonos áron eddig az Intel volt jobb ha nem számít a GPU rész, és ahogy elnézem ez most is így van. (Hogy mi a tökömért vesznek cégek irodai gépekbe néha brutál Intel procikat az aktuális Celeron helyett, azt nem tudom, de gondolom úgy kapnak zsebre a döntéshozók vagy ilyesmi...)
-
Nyilván az AMD is így számol, ahogy az első bekezdésbe írod. Mert az még oké, hogy a belépő vga kártyákat kiütik az APU újdonságokkal, de hülyék lennének ezt megtenni a közép, vagy felső kategóriával egyelőre.
Mindig lesz valami trükk, szoftveres, hardveres, vagy valami egyéb, amit kigondolnak, hogy a célközönség megvegye a diszkrét vga kártyákat.
Hülye lennék a 6950-emet másik drága vga-ra cserélni, ha vennék egy ilyen apu-t és ugyanúgy tudnék játszani.
Most viszont azért vagyok hülye, mert hajlandó vagyok sok tízezret vga-ra költeni, és amíg lehet, ezt ki is akarják majd használni a gyártók.
Viszont nem hiszem, hogy egy OEM gép azért lenne drágább, mert intel cpu van benne, hisz amint látjuk jó ideje nem drágábbak a "kék cpu-k", mint a "vörösek", esetenként még olcsóbbak is, ha azonos teljesítményű darabokat nézünk.
Szerintem egyszerűen a régi rossz beidegződés, és marketing miatt fogy több inteles oem masina.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD a mobil termékek májusi bejelentése mellett az OEM partnereknek is szállítja az asztali megoldásokat.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest