Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Radványi #224 üzenetére
Van ra egy fogadasom, hogy az ivy bridge-es ssd-s retinas macbook pro-nak nem fog 4 percig tartani a bootolas... Nyilvan ha mas is jo, akkor azt kell venni, de kijelzo szempontjabol nem hinnem, hogy lesz jobb a macbook pro-nal. Tobbirol nem tudok sokat mondani, nekem eddig egy 17-es macbook pro-n es egy mac minin volt bootcamp, minden problema nelkul. Amugy a windowsnak mindegy, hogy milyen verzioju az osx szerintem.
-
Radványi
aktív tag
Nem sokat ertek hozza csak tapasztalataimat tudom elmondani. De nekem mar az nem tetszik hogy nem tudsz windowst telepiteni os x nelkul vagy virtualis gepet hasznalsz vagy bootcamp et de meg bootcamp eseteben is a windows (es itt frissen telepitett os ekrol van szo amik frissitve lettek) nem eri el mindig az osszes usb meghajtot 10 bol 4 szer nem adja ki az optikai meghajto tartalmat arrol nem is beszelve hogya particio 20% fent kell tartani az os x nek ez egy 4 eves gep ami hullik szet lehet sok baja de egy frissen telepitett os x telepitett window bootcampel teljesen szuzen a bootolas 4 es fel perc. Persze van meg sok apro baja a os x nek is amire nem tudok magyarazatot persze cak egy 10.4 es os x van rajta de nem latom ertelmet rakolteni a legfrisebb verziot.
-
Radványi
aktív tag
Koszonom de az Apple nem opcio mert azok a vegyesz programok amit a felesegem hasznal csak es kizarolag windowson mukodnek, most is egy 4 eves macbook ja van amit az egyetem adott neki hasznalatra es parszor mar majdnem szetverte
Termeszetesen windows fut rajta de egy remalom dolgozni vele.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem a gyorsabb proci helyett inkább vegyen ssd-t az ember, na attól tényleg gyorsabban nyílnak meg az ablakok
.
Jó lesz ez a Trinity, de sajnos a Dell-nél alig építenek amd-re gépeket, nálunk meg azok vannak.
-
atti_2010
nagyúr
-
-
Prof
addikt
válasz
Radványi #201 üzenetére
Kezdtem egy AMD Trinity notis topicot, előbb utóbb kerül oda olyan is amit akarsz AMD Trinity-s notik
Elkezdtek szépen szállingózni.
-
Radványi
aktív tag
Nem is az a baj, hogy a cpu nem eleg hanem hogy nincs valasztek.
Nekem eg 14" matt kijelzovel rendelkezo, 1600x900 minimum felbontasra kepes 2kg alatti noti kell. Alig talalok ilyet ha van is az is Ivy bridge el van szerelve es persze egy normalis uzemido sem artana illetve a csatlakozokrol mar nem is beszelek mart olyan kicsi a valasztek, hogy azt mar nem is nezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD a mobil termékek májusi bejelentése mellett az OEM partnereknek is szállítja az asztali megoldásokat.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest