Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Kicsit furi a cím, hiszen nem a gyártástechnológián dolgoznak (azt meghagyják a TSMC-nek), hanem a 40nm-es chipjeiken.
-
atti_2010
nagyúr
Mar alig varom az Ati dx11-es csipjét
.
-
-XadAnuX+
őstag
Épp itt az ideje, hogy lépjenek. Vagyis alig tudják a lépést tartani az ATI-val
-
.mf
veterán
válasz
antikomcsi #31 üzenetére
8800GT G92-es GPU-ja 55nm-en, ha így jobban megfelel őkötözködhetnekségének
-
tome.jr
addikt
Remélem ősszel piacra tudja dobni az nvidia a 40 nm-es GT300-at. Annak nagyot kellene szólnia.
-
Killing
addikt
Az AMD ezen már túl van.
Végre valamiben első. -
-
Hajrá-hajrá! Nekünk csak jó ha nagy a verseny.
-
Psych0
őstag
Fúj Nvidia!!! Mongyonle!!! Intel For President!!!
szerk: Izé... rossz téma
-
Navaze
tag
-
_Toka_
senior tag
válasz
Hedgehanter #20 üzenetére
Ott válaszoltam is 14 perce...
-
Hedgehanter
őstag
Meg jo hogy az ATI hirben kerdeztem ezt 15 perce...
A PH.-n gyorsan mennek a dolgok...
-
schwanz
tag
Annyira éreztem, hogy lesz ma NVidiás hír is
Mondjuk ez nem sok, ha új chipre nem is, legalább egy átnevezésre igazán készülhettek volna a HD4770 ellen...
-
FRENK1988
veterán
Míg az nV fejleszt addig az ATi hülyére keresi magát a 4770-nel. He remélem az nV nem sokáig hagyja.
-
.mf
veterán
"GeForce GT 210M és 240M néven. Előbbi a GT216, míg az utóbbi a GT215 kódnevű lapkával rendelkezik majd."
Tehát GT240M = GT215 = G94 40nm-en = 9600GT.
Viszont GTS240 = G92b = 55nm-es 8800GT.Könyörgöm, vannak még számok 210 és 240 között, lehetett volna GT230M is, miért kell mindenáron kavarni a dolgokat? Vagy más már nem megy, csak a kavarás?
(tudom, nem ez az első eset, hogy egy erősebb asztali gpu-ra utaló névvel látnak el egy gyengébb mobil gpu-t, de ez akkor is szánalmas. megint.)
-
Devid_81
félisten
Csak szedje össze magát a nv
Szerk: (#12) Navaze: gyártás tech előnyei hátrányai miatt nem annyira rossz lépés ez.
Inkább ezen bukjanak még egy sort és tapasztaljanak, mint egy hatalmasat boruljanak a hibás GTX3xx szériával. -
Navaze
tag
GT215=G94, GT216=G96 ?!?!?! Oh.. én meg azt hittem, ezek már G300 csonkított verziói lesznek.
-
_Toka_
senior tag
-
mephi666
nagyúr
vagy lehetne ilyen össznépi koprodukció: pl rubik kocka hibás chipekből... egyik oldalra kerülne 9db zöld nv chip, másik oldalra 9 piros ati, aztán 9 kék intel, satöbbi
1termékkel el lehet adni 9x6=54db hibás chipet... mekkora biznisz lenne már... vagy sakktáblát is lehetne hasonlóképp, az pedig 64mező=32db ati és 32db nv chip mehetne rá
ha én lennék a marketingesük, olyan termékek jönnének, hogy mindenki besza.... meg behu.... -na
-
bolvar
senior tag
De annyi kulcstartójuk lesz nemgyőzik ingyen adogatni majd minden mellé
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #6 üzenetére
...vagy egy átnevezett gt200? :S várom a gt300akat amúgy nagyon...
-
Sweet Lou 6
addikt
Ennek tudatában tuti, hogy a GT300 nem jön ki ősszel...mind1 nem kell kapkodni, inkább jöjjön később egy ütős chip, mint hamarabb egy elkapkodott, hibás széria
-
Oliverda
félisten
"A dolog negatív oldala természetesen az anyagiakban van, hiszen a magas selejtarány miatt rengeteg chip eladhatatlan lesz."
-
^Clown
addikt
Szépen le van maradva az nVidia, csípkedniük kell magukat.
-
yorka
tag
Éljen a verseny! Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új 40 nm-es lapkák első felhozatala nyár elején érkezhet.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest