- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
én ha ilyen m-itx konfigot akarok építeni, akkor azért teszem mert nem akarok brutál vga-t használni, mivel nem játszok annyit (konkrétan semennyit) h kihasználjam.
az tényleg jó h pci-e 16x csati van rajta, viszont azt nem tudtam h kompatibilis az 1x-es kártyákkal, nekem meg azért kéne pci mert a hangkarártyám oylan csatlakozású
így viszont akkor kár volt 2 hónapja a pci-s kártyát megvennem a pci-e ellenében -
Ste
addikt
A lappal tisztában vagyok, hisz olyat vettem én is.
A fentebbi összehasonlításban szereplő alkatrészekre reagáltam. Azok közül már mind túlmutat a sima mini-itx koncepicójáns azok árán is
Számomra fontos volt, hogy a régi gép minél több alkatrésze felhasználható maradhasson, ezért ragaszkodtam a rendes ram, optika, hdd felálláshoz.
Tudom hogy olcsóbban is ki lehet jönni egy Atom-os lappal, de azért valami teljesítmény szeretnék olykor látni, hisz asztalit kiváltó pici gép lesz, minimál 3d gyorsítással, amit az integrált vga fog megoldani.
Lehet relatíve olcsón is mini itx-et összerakni, de a táp akkor is borsos marad, ha kis méretben gondolkozol.
Jelenleg ez a platform is kezd a teljesítményéhes felhasználókra célozni, akik még kisebb méretet akarnak. Az mAtx esetében már minden puskaport ellőttek, s túl sok újat nem lehet felvonultatni. Annó azok voltak horror áron, most majd ezek kezdenek el ezen az úton elindulni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest