Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Pont azon gondolkoztam ma egy kollégával (na jó, beszélgettünk, mert még nincs ilyen csipünk), hogy milyen "jó", hogy a fogyasztókat egyre inkább irányítjuk, a pofájukba tolunk mindenfélét, és megmagyarázzuk, hogy ez jó neki. Nem is kell gondolkodnia, sőt...
Meg hogy a nagypapám nem érti, mi a francnak jó az, hogy ülök egy irodában, bámulom azt a micsodát, stb (szerinte kaszálni, fát vágni, az a munka, és néha irigylem is ezért). Az apám sem ért sok mindent. Felhív például, ha nem tudja elindítani a vödröt (word), vagy egy a dévédén nem tudja beállítani a feliratot. Iszonyú nagy a szakadék. A fiam 5 éves, és (a nejemmel ellentétben) ha kikereste a kedvenc rajzfilmjét, be tudja kapcsolni az erősítőt+tévét+dévédét.
Megrémít, hogy 15 év múlva azt gondolja majd, hogy egy kőkorszaki szaki vagyok. Biztos igaza lesz, én már ma is így gondolom picit.Most már azon filózok, hogy miért írtam le ezeket.
Szóval fejlődünk, fejlődik minden, de én nem gondolom, hogy jó felé fejlődünk. Majd ha mindenkinek lesz már ilyen csipje, és beszélnünk sem kell egymással, sőt találkozni sem. Talán a szex is mehet majd "gondolati" szinten, hisz elég az agyat stimulálni...Sorry a sok szövegért, de képtelen vagyok viccesen felfogni ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest