- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Pont azon gondolkoztam ma egy kollégával (na jó, beszélgettünk, mert még nincs ilyen csipünk), hogy milyen "jó", hogy a fogyasztókat egyre inkább irányítjuk, a pofájukba tolunk mindenfélét, és megmagyarázzuk, hogy ez jó neki. Nem is kell gondolkodnia, sőt...
Meg hogy a nagypapám nem érti, mi a francnak jó az, hogy ülök egy irodában, bámulom azt a micsodát, stb (szerinte kaszálni, fát vágni, az a munka, és néha irigylem is ezért). Az apám sem ért sok mindent. Felhív például, ha nem tudja elindítani a vödröt (word), vagy egy a dévédén nem tudja beállítani a feliratot. Iszonyú nagy a szakadék. A fiam 5 éves, és (a nejemmel ellentétben) ha kikereste a kedvenc rajzfilmjét, be tudja kapcsolni az erősítőt+tévét+dévédét.
Megrémít, hogy 15 év múlva azt gondolja majd, hogy egy kőkorszaki szaki vagyok. Biztos igaza lesz, én már ma is így gondolom picit.Most már azon filózok, hogy miért írtam le ezeket.
Szóval fejlődünk, fejlődik minden, de én nem gondolom, hogy jó felé fejlődünk. Majd ha mindenkinek lesz már ilyen csipje, és beszélnünk sem kell egymással, sőt találkozni sem. Talán a szex is mehet majd "gondolati" szinten, hisz elég az agyat stimulálni...Sorry a sok szövegért, de képtelen vagyok viccesen felfogni ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest