- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #205 üzenetére
akkor sem gondolom, hogy kifejezetten a sunspider-re fejlesztették az IE9 javascript motorját. ez így azért valljuk be, eléggé hüjén hangzik. valószínűleg simán kiforratlan vagy bugos még a dolog. majd válaszolnak erre is valamit, vagy kiadnak egy frissítést.
-
moonman
titán
"csak a sunspideren működik ez, tehát csalás"
nem igaz, csak a sunspider-en domborodik ki, mert szándékosan szarnak van megírva, hogy dolgoztassa a motort.
"Webkit Sunspider uses an expensive JavaScript loop to approximate sine and cosine. Real world sites would actually use the much faster and CPU-optimized functions already available in JavaScript engines."
"These optimizations are relatively new to the world of JavaScript runtimes even though there are many examples of dead code in real-world JavaScript on the Web."
-
fatal`
titán
"még mindig nem arról van szó, hogy a kód nem csinálna semmit. csinál, csak a kapott eredményt később nem használja fel sehol a lap. azért ilyen bőven előfordulhat."
Ha esetleg mégis bennemarad egy függvény a kódban, de nem használom fel az eredményét, akkor mi a szarnak hívnám meg? Akkor meg nincs mit átugrani. Továbbra is ott tartunk, hogy csak a sunspideren működik ez, tehát csalás.
Jó lett az IE9, de ne ez legyen már szempont..
-
WonderCSabo
félisten
Mi most akik ezt mondjuk, programozók vagyunk / annak tanulunk (asszem ntomkanak ez a munkája, julius BMEn mérnökinfós, én meg az ITKn), és eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy egész függvényeket teljesen feleslegesen azért nem hagynak a kódban.
A másik dolog meg, hogy ez az egész elimination úgy tűnik, csak az SS-en működik.
-
julius666
addikt
1, és #197: igen, ezeket kikommentezik normálisabb helyeken ha ki nem is törlik.
Nem csak sebesség szempontjából negatív hatású, hanem a kódot is kezelhetetlenebbé, átláthatatlanabbá teszi. Normális programozó ilyet nem ad ki a kezéből.2. Nevezd ahogy akarod, a lényeg hogy nem szentírás. A neten található javascript kódok jelentősen ganébbak mint a rendes asztali környezetbe készültek, de azért a nagyon durván tökfelesleges, sokszor lefutó kódok ott is ritkák. Inkább egy-két bennmaradt +dolog a ciklusba, az meg nem számít sokat.
-
ntomka
nagyúr
Fejlesztettél már projektben? Ha benne hagysz egy ilyen kódrészletet, biztos lehet benne, hogy másnap jön valaki ekézni a hülyeséged miatt.
Mellesleg, a való világban ami előfordul, az a moslék, optimalizálatlan, lassú kód, nem az, ami nem csinál semmit. Minden csinál valamit, legfeljebb nem jól.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #196 üzenetére
bárhol. fejlesztettél már programot? rengeteg alkalmad van "véletlenül" benne felejteni egy korábbi verzióból olyan szálakat, amik végül nem csinálnak semmit, vagy csak simán nincs teljesen implementálva egy funkció, stb.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #193 üzenetére
Ja, az más. Ha direkt a SunSpider-re "optimalizáltak", az nyilván csalás.
-
WonderCSabo
félisten
LOL, miért lenne? Bár feleslegesen nem ragozom tovább a dolgot, ntomka leírta helyettem. Ezt a következtetést a kiemelt szövegből sikerült levonnod?
(#190) julius666: A mozillás programozó azért feltételezi, hogy trükk van a dologban, mert igazából ez érdekes módon csak az SSen megy jól...
-
ntomka
nagyúr
Ellenkezőleg, semmi sem tökéletes. De a való világban egy programozó miért írna és főleg futtatna olyan kódot, amit nem használ semmire? Nonszensz. Az előfordul, hogy kapkodós RAD fejlesztésű projekteknél bent hagynak egy-két dolgot, de azt ki is szokták gyomlálni idővel. Fejlesztőként mondom, hogy amit megírtam és nincs rá szükségem, kijelölöm és nyomom a del billentyűt keményen. És szerintem azt a fejlesztőt aki ilyen szemét kódot ír, azt páros lábbal küldik el máshova. Ha az MS-nél nem így tesznek és szerintük ilyen globálisan sok van, akkor már meg is értettem egy-két dolgot miért van, hála neked.
Ellenben kétlem, hogy ez így lenne, a marketing bullshit meg mindig jól hangzik, sok tízen éve, mindegy milyen cégről van szó...
-
julius666
addikt
válasz
Menthirist #162 üzenetére
Az acid3 egyre inkább kezd idejétmúlttá válni, lassan ideje elfelejteni.
-
julius666
addikt
Nézd, attól hogy egy marketinganyagban azt írják, nem biztos hogy az úgy is van. Mi a ráknak írnának a programozók olyan kódot, ami nem csinál semmit? Véletlenül lehet hogy egy-egy helyen a kókánymester OKJ-s "webprogramászok" benne hagynak valami változót a ciklusokban, de elenyésző a sebességbeli hátrány.
Abban viszont igazad van, nem nevezhető csalásnak, teljesen legális optimalizáció. A való életben nem sokat ér, de legális. Csak éppen pont jól rámutat a SunSpider hiányosságaira, szóval nem az IE jó mert magas pontszámot ért el SunSpideren, hanem a SunSpider szar mert a valósághoz köze sincs, dead code eliminationnal könnyen kijátszható.
-
moonman
titán
hát persze, hogy nem léteznek, hiszen a világ összes weblapja tökéletesen megfelel a w3c ajánlásoknak, nincs bennük egy szál css hiba sem, valamint nem csak a két legnépszerűbb plugin, a Java és a Flash tökéletes és bugmentes, hanem az összes többi is.
a való világban minden tökéletes.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #185 üzenetére
"a valós életben senki sem ír olyan függvényt, ami nem ad vissza semmit... "
nem is erről szól. olyan függvényről, aminek a visszaadott értékét a program sehol nem használja fel később. és ilyen bizony bőven van: "IE9 JavaScript engine includes many different changes to improve the performance of real-world Web sites and applications."
itt egyébként elég jól el van magyarázva, miért is nem csalás az a csalás. gondolom majd implementálják Firefoxba és Chome-ba is és az lesz az évszázad legnagyobb fejlesztése, +20 verziószámemeléssel.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #185 üzenetére
Ha megengedsz egy kicsi pontosítást, a V8 az egy nyílt forrású JS motor, bárki beletekinthet és felhasználhatja a BSD licencelésnek megfelelően. A hozzávaló teszt a V8 Benchmark Suite, mely szintén nyílt forrású fejlesztés.
-
WonderCSabo
félisten
Egyrészt a valós életben senki sem ír olyan függvényt, ami nem ad vissza semmit... És érdekes módon csak a Sunspideren működik ez a szuper "dead code elimination".
A Sunspider egyáltalán nem a Google tesztje, ezt még anno az Apple írta. A Google házi tesztje a V8. Mellesleg csak a SS-en lett első, de itt is csak csalással.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #175 üzenetére
miért csalás az, ha úgy optimalizálják a végrehajtó motort, hogy az minél gyorsabb legyen és a kamu kódokat eleve kiszórja? meg azért nem csak sunspider-en lett első, ami történetesen a Google házi tesztje, nyilván kicsit sem a Chrome motorjához "igazítva".
-
fgordon
senior tag
Aki ez miatt IE-t használ, az jelentkezzen, sok "előnyös" üzleti ajánlatom van számára...
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #179 üzenetére
Én megértettem, de leszarom a bencsmarkokat...
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #179 üzenetére
Elég gáz.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ennyi?! Lol...
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #176 üzenetére
Az az IE9 eredménye, amit bemásoltál?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Itt ki is lehet próbálni. ( http://people.mozilla.com/~sayrer/2010/sunspider/math-cordic-variations/driver.html )
cordic: 1.4ms +/- 26.4%
cordic-with-return: 20.4ms +/- 6.2%
cordic-with-true: 1.1ms +/- 20.5% -
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #173 üzenetére
Miben csaltak?
Azon a teszten nálam ezt dobja...
Total: 186.9ms +/- 2.8% -
moonman
titán
"Az IE9 tényleg lassú JavaScript futtatásnál"
még az ellenfél saját tesztje alapján sem. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #166 üzenetére
Akkor mi a jó a v8bench mert azis csak a chrome javára húz , vagy a kraken mondjuk az komplexebb de szvsz nagyjából ennyi a Peacekeeper már csak parasztvakító , Menthirist azt kizártnak tartom hogy az ie9 oylan lassú lenne javascript futtatásnál (hacsak nem a 64 biteset futtatad )
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Az acid3 teszten az Fx már nem is fog a büdös életbe sem átmenni 100%-al. A maradék 3 pont az SVG fontok hiánya miatt van, de ez nem terjedt el, helyette már WOFF-ot használnak. A Peacekeeper teszt pedig egyáltalán nem reális (és a hardveres gyorsítást figyelembe se veszi), és vannak benne baromságok is (pl. new Date helytelen használata, üres ciklusok pörgetése). A SunSpider se az igazi már, abban is vannak hasonló hülyeségek.
-
nem preferáltam, csak leírtam a tapasztalatomat... általában 3-4 böngésző is fenn van, mindig a legújabbak, és kedvtől és feladattól függ, hogy épp melyiket használom (legalábbis ffox, opera és chrome közül, mert sem az ie6, sem az ie8 nem igazán nyerte el a tetszésem). de nem mondok úgy véleményt egyikről sem, hogy ne használnám, ezért is van fenn több...
-
DMG
senior tag
válasz
Nálam az IE9 csak az explorer-t akarta bezárni, ez nem vonja maga után a programok bezárását, amint újraindul az explorer ugyan úgy dolgozhatsz tovább.
Mindentől függhetlenül szerintem nem igazán értelmes az egyes böngészőket a telepítési idő rövidsége miatt preferálni, vagy nem preferálni, mert csak egyszer teszed fel, azt utána csak használod.
A többség persze elő ítéletes ezért nem fogja kipróbálni az IE9-et pedig sokat hozott az elődökön. A Flash, mint már mondtam érezhetően használhatóbb rajta, mint máson, egy gyenge VGA-val szerelt notin, böngészés is gyorsabblett az elődökhöz képes, végre kapott letöltés vezérlést, nem fényezni akarom, csak van javulás na.
-
mrlujoak
veterán
...hát ez tök szuper. Bizonyos helyeken, bizonyos környezetben van minimális fogyasztásbeli előny, de sajna ez nem győz meg, hogy IE-t telepítsek és használjak.
FireFox és Chrome. Felváltva használom őket, így semmi gondom nincs.
-
google-be beírtam, hogy browser benchmark... az első, amit szinte kidobott, az a Futuremark Peacekeeper tesztje volt... na mondom lefuttatom... firefox 4-re kb 3500 pont jött ki, chrome 10-re kb 9500, IE9-en el sem indult (folyamatosan ment az analyzing rész, de maga a teszt nem indult el 8 perc után sem).
programok telepítése:
chrome pár sec csak... firefox szintén... ie9-nél mindent be akart záratni (nem engedtem, mert mindent ismét elindítani (sok programom fut folyamatosan) nem akartam), majd mivel nem engedtem, ezért újra kellett indítani mindent... leállításnál frissítéseket telepített, újra boot során pedig beállította ezeket... szóval összesen vagy 10 perc volt a telepítési idő...acid3 teszten is továbbra is a chrome megy át 100/100-al, a ffox 97/100, ie9 95/100...
sunspider javascript benchmark: chrome: 298, ffox 296, ie9 1230
nontroppo féle css bench onload értéke ffox és chrome ~250 ms, ie9: 597ms
és ez csak az első pár teszt volt, amit hirtelen találtam... a kényelem pedig ugye szubjektív...
mindennapokra marad nekem a chrome és a ffox4 -
moonman
titán
a javascript timer beállítás a power options-ben szerintem nem okoz kisebb fogyasztást, az csak a js motor agresszivítását szabályozza, tehát alacsonyra téve nem húzza úgy a cpu-t, viszont lassabban is fut le. egyébként meg senki nem akadályozza meg a többieket, hogy ők is tegyenek oda beállítást, az api nyílt, az ATi és az Nvidia is odapakolja magát, ha felteszed a driver csomagot.
-
Novai
tag
Csináltam én is egy fogyasztási tesztet ( http://blog.baratcsaba.hu/2011/04/bongeszok-fogyasztasi-tesztje/ ), ahol átlagos oldalakat néztem.
Teljesen elhanyagolható, minimális eltérések jöttek csak ki, amik mérési hibahatáron belül mozognak.
IE9: 1:56:02
Firefox4: 1:55:14
Chrome10: 1:54:55 -
DMG
senior tag
Nekem már az is elég, hogy egy ócska x1300-al szerelt laptopon érezhetően gyorsabb rajta a flash, mint a többi böngészőn.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
hamarabb lemerült az akku, most ilyenkor mi van?
-
julius666
addikt
Erdekes modon van egy csomo professzionalis webalkalmazas, es weboldal ami hiba nelkul mukodik IE alatt
Be is b@szna ha a direkt IE-re írt alkalmazások nem működnének IE-n.
A cégek nyilván nem viccből szeretik, a full-MS környezet jó pár kényelmi funkciót bepakol az alkalmazások segge alá. De azért nem kevéssé röhejes a nem kizárólag MS-platformra fejlesztőket megvádolni azzal hogy lusták meg "rinyagépek" lennének hogy nem az MS-only saját szabványokat használják meg hogy az IE a rendes platformfüggetlen szabványokat hiányosan, hibásan implementálta(/implementálja) ezért aztán ha ha nem végeztek extra melót akkor szarul/nem jelenik meg az oldal...Meg ilyen kijelentéseket tenni:
Teljesen mindegy hogy otthon ki mit hasznal. Verhetitek a chromera meg a firefoxra, ertelmes ember nem dolgozik olyannal.Nyilvánvaló troll nyilvánvaló.
-
Penge_4
veterán
válasz
WonderCSabo #147 üzenetére
A PC Fórumos linket is nézted? Mert az eredeti oldalon csak IE user agenttel kapja a megfektető kódot a böngésző.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
KAMI/ACEMCP #47 üzenetére
Jaja, és valszeg a hardveres gyorsítás miatt - mivel a GPU direkt erre való célhardver, a renderelésre sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a CPU.
(#49) Penge_4 : Nekem az Fx4-et egyáltalán nem, IE9-et viszont megfektette mint állat.
-
Atos23
senior tag
Bakker, ez nagyon durva teszt
-
Penge_4
veterán
#22-re elfelejtettél válaszolni. Komolyan érdekel, hogy mi az oka, viccen kívül. Úgy tudtam a Google-t különösen utálják még egy átlagos konkurenstől is jobban.
ps: Találtam egy bugot. Ha bármilyen szövegdobozban idézőjelek/aposztrófok közt van egy szöveg és a bezáró idézőjelt/aposztrófot megelőző karakter valamilyen bezáró zárójel (sima, kapcsos vagy keretes), akkor az egérrel történő szövegkijelölés magával viszi a bezáró idézőjelet/aposztrófot és még az utána következő szóközt is.
-
liksoft
nagyúr
Sorry, nem olvastam végig. Az üzemidőn kívül a megjelenítés sebessége is be lett kalkulálva? Úgy érzem, ez a két görbe ollóként metszi valahol egymást, és ha mindegyik böngészőben elvégezzük ezeket a teszteket, akkor a metszéspontokat kéne figyelni.
Vagyis ha az egyik a lemerülésig tud 100 oldalt míg a másik 110-et, akkor én a másodikat fogom választani. Még akkor is, ha gyorsabban kell olvasnom.
-
Zolás
addikt
Szerintem verjünk meg mindenkit aki IE-t használ, és ha megvan, verjünk meg mindenkit aki mást használ
Utána mindenki megnyugszik, és mehetünk sörözni
-
Misály
addikt
Ha neked az gyomorforgato, akkor sulyos gyomorfekelyed lesz az eletben.
De ahogy elneztem te fejedbe vetted, hogy szerintem mindenki hulye aki nem ie-t hasznal, mikor ezt egy budos szoval sem emlitettem. De tudod mit? Legyen mind hulye, en is az vagyok akkor otthon, sot most is mert ezt egy firefoxrol irom ( ssh tunnel mogul, mert erre az FF alkalmas ) -
moonman
titán
válasz
Geller72 #132 üzenetére
"A lehülyézés ettől függetlenül sem illik egy intelligens emberhez"
most a jelen vitától teljesen elvonatkoztatva - szerintem egy "lehülyézés" simán illik bárkihez, ha megvan rá az oka. most attól, hogy én intelligens meg jófej vagyok, nehogy már ne mondhassam egy hülyére, hogy hülye.
-
Geller72
veterán
A lehülyézés ettől függetlenül sem illik egy intelligens emberhez szerintem. A vita súlyától és kimenetelétől függetlenül. Főleg akkor nem, ha te magad is belépsz a játékba annak ellenére, hogy pontosan tudod, hova fognak fajulni a dolgok. Leállsz vitatkozni, pedig tudod, hogy olyan kicsi az esély a másik fél meggyőzésére, mint egy prímszámra lelni a kettes számrendszerben.
Nem értelek. -
Hát elhiszem ha akarom,de nem akarom:ez megint csak üres marketingfogás
-
Perillustris
senior tag
Ajánlom a hírt a Suzuki Swift marketingeseinek:
A mi autónk 10 liter benzinnel tovább megy, mint egy Audi S6.
-
Misály
addikt
Ez meglehetosen demagog, de toled mar megszoktam. Szoval se mondtam hogy mindent tudok, de mint sokakkal, veled is elofordul hogy szovegertes alatt a sorok kozotti felreolvasast erted.
Nem oktattam ki senkit, hulyegyereknek elmondtam, hogy az mcp <> fanboysaggal, hanem szaktudas all mogotte. ( mar ha az illeto nem braindump mcp ugye, sajnos ezek rendesen rontjak a valos mcp-k megiteleset )
Plane nem vettem ugy, hogy barki ram akar tukmalni barmit, pusztan azon elvakultsagra reagaltam, hogy ami MS az biztos szar, ezaltal minositve azokat, akiknek ez a szakmajuk, es ezt is tanuljak ertektelennek titulalva nem keves penzet es idejet amit erre raszan ( ahogy hulyegyerek is eloadta ). Ez szamomra, es szvsz moonman szamara is nagyobb sertes lenne ha felvennem/felvennenk, mint az, hogy en lehulyegyerekezek ezert valakit. Ez pontosan olyan mint ha egy CCNP-t neznel semmibe egy bedoglott otthoni Linksys router miatt.
-
floatr
veterán
No alakul ez. A probléma nem azzal van, hogy te (és céged) mire használja a böngészőket, de még rád sem akart tukmálni senki semmit. Az már inkább gáz, hogy te max a valóság egy tetszőlegesen kis epszilon sugarú kis szeletét látod, és vakon hiszel benne, hogy az a teljes kép. Én a magam részéről nagyjából teszek rá, egyéni probléma, de ne akarjál már másokat kioktatni, hogy mi a dolguk, ha ennyit tudsz csak.
-
Misály
addikt
Dragaim,
Egy baj van, hogy elsiklottatok a munka szo felett. Otthon hasznaljatok amit akartok ( en pl debianon netezek otthon es iceweaselt hasznalok ), munkara kivaloan alkalmas az IE ( ict webappokat arra fejlesztik, es az alternativ "opensource" fejlesztok meghalnak toluk, tudnek sorolni joparat hanynal porgeti fel a firefox a procit ) a tobbi bohozat kategoria.
Az a primitiv dolog, ha nem olvasod el amit mondok es csak irsz.
-
moonman
titán
válasz
osztraksajt #120 üzenetére
"Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz"
általában nem a véleménnyel van bajom, ha megfigyeled, sosem szólok olyasvalakihez, aki azt mondja, hogy "nekem nem tetszik" vagy "szerintem ez meg az jobb". a baj ott van, amikor mindentudó fanboyként egyetemleges igazságként van kijelentve, hogy márpedig szar. mert MS. meg azért mert IE. meg azért mert én azt mondtam. teccikérteni.
(meg persze, ha tárgyi tévedések vannak, azokat azért ki szoktam javítani.)
-
moonman
titán
válasz
John Fowler #116 üzenetére
"az explorer 2011-re jutott el oda hogy van belőle egy olyan még nem hivatalosan megjelent változat, ami kb megfelel a kor színvonalának..."
március 14-én megjelent és több tekintetben nemhogy, kb. megfelel, hanem innovatív. most csak erre akartam reagálni. -
hohoo
senior tag
Jah igen a másik, a hívőknek minden baromság amit nem tudnak megmagyarázni.
Ez tőled gyakran látom, pl ha 10-en leírnak egy hibát, egy ms szoftverel kapcsolatban, és te nem tapasztalod, akkor "baromság" (ha tapasztalod akkor "jelentéktelen hiba"/"senki sem használja azt a funkciót"). Ha leír valaki valami hibajelenséget, kizár minden mást, és tényleg csak az ms szoftver marad amiben a hiba lehet, az is "baromság". Pont mint ahogy az apple fanok csinálják. Ulkesh aranyköpését te is nyugodtan használhatnád, módosítva: "Az MS termékeknél nem lehetséges technológiai probléma"."én legtöbbször már el se kezdem, többségük menthetetlen."
Ugyan ugyan ne túlozz, azért ha tudod mindig beírod hogy "baromság".
-
osztraksajt
őstag
Mondjuk valóban nehéz belekötni "az SAP csak IE9-el megy normálisan tehát csak az IE lehet a fasza" kijelentésekbe, tényleg a stílusba kell.
Valljuk be, a kolléga nem vesződik alacsony labdákkal, egyből magasakkal kezd. Csak ne csodálkozzon ha lecsapják. Ha meg fáj neki kulturáltan hőzöngjön. De ha még hőzöng is ne hülyegyerekezzen, nem illik akkor sem. Az anyjukba elküldeni az embereket meg pláne nem. Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz, de az mindenkinek a saját felelőssége hogy ezt milyen formában teszi és mekkora hülyeséget állít.
Az el sem kezdem hozzáállás nagyon helyes. Én is dolgoztam SAP-val, Oracle-val, IBM mainframekkel, MS-SQL-el, optikai hálózatokban sem vagyok éppen járatlan, mégsem oltok le mindenkit hogy mekkora ász vagyok és nem osztom ki a megkérdőjelezhetetlen tutit.
Ha hisz az MS-ben tegye, de fogadja el hogy:
-mások nem hisznek benne,
-éppen másban hisznek
-csak szimplán okosnak hiszik magukat
-az eddigi tapasztalatuk más következtetésre vezette őket
-....De ezek a hsz-ek után nehezen tudom elhinni hogy pont ő lenne az értelmesebb a többségtől.
-
hohoo
senior tag
Hát igen, stílus. Ha nincs igazad, és megfelelő tudásod (lásd mikor szabványt nem ismerőnek nevezed azokat a böngészőket, amik pont hogy ismerik, és éppen ezért nem fut rajtuk a NEM SZABVÁNYOS ie kód), nem kell rögtön hülyézni, mert te fogsz még sötétebbnek tűnni.
Az ok hogy te nem vagy webes programozó és halvány lila gőzöd sincs, arról hogy mit jelent nekik az ie, de nem kell hülyének nevezni őket, mert a szent céged dokumentálatlan, szabványtalan gányolt dolgait nem tudják kezelni. A széles látókör mindenkinek jár(na csak van akiknek nem kell, pl neked) -
John Fowler
tag
Nem a superfetchre gondoltam, és csak ironizáltam.
Az ie9-et nem ismerem, de régebbi ie esetén maga a microsoft állította, hogy a browser az ugye a "rendszer elválaszthatatlan része". Nyilván egy 3rd party böngésző SEMMILYEN szinten sincs a rendszerbe integrálva, ami az ie-nek lehet épp előny, de erre a mellünket verni nem épp elegánsDe hagyjuk is ezt, mert az iróniának 2 oka volt:
- az egyik, hogy az explorer 2011-re jutott el oda hogy van belőle egy olyan még nem hivatalosan megjelent változat, ami kb megfelel a kor színvonalának...
- a másik, a más gyártóknál is előforduló "keressünk már legalább egy alkalmazást amiben a mi termékünk jobban teljesít, vagy ha nincs, hát csináljunk egyet, és adjunk ki róla színes-szagos grafikonokat, de mán" PR-módszer használata.Ezek után az egész témáról nem lehet kellő komolysággal beszélni szerintem
-
törölt tag
Már csak ilyen hálatlan műfaj a világmegváltás és az önzetlen karitatív felvilágosító misszió.Albert Schweitzer se kért TB kártyát a kannibál törzsfőnöktől a dzsungelben, amikor bekötözte a lábát ,mert kisebesedett az esőhozó tánctól.Sőt!.Amikor hálátlanul ezek után egy kondérban szerette volna megfőzni és utána vacsira elfogyasztani csak elnézően mosolygott és nem küldte el az anyjába.
-
moonman
titán
szerintem igyál egy kávét és hagyd a picsába. neked csak tönkremennek az idegeid, ők meg nem lesznek kevésbé hülyék. meg mondjuk ilyen hsz-ekkel a ban-t is bevonzod, mert a moderátortopicba elég hamar el szoktak találni.
#111: mondtam is, hogy a többi állítással lehetne vitatkozni. ezzel én sem értek egyet teljesen, van benne igazság, de így kicsit meredek.
-
Misály
addikt
válasz
#16729600 #107 üzenetére
Szamomra az ilyen nem erdemel tobbet, es ha nem hasznalom ezt a szot, nem vagyok oszinte.
Ha valaki hulyeseget mond meggyozodesbol raadasul fikazo stilusban, azzal en is ugy fogok beszelni. Ertelmes eszervekkel alatamasztott vitara ellenben nyitott vagyok, es akkor meg is kapja a kello jomodort az illeto.
Vagy az nem tanulható?Nincs rá megfelelő felsőfokú,akadémiai szintű szakképzés? - van, ervelestechnikanak hivjak, de ilyen embereken felesleges alkalmazni.
Nem mellesleg pontosan azert kell igy kezdeni egy hsz-t mert a hozzatok hasonlok felkapjak a fejuket ra.
Moonman, latom most is ez tortent, eljutottak addig hogy "hulyegyerek" azt a szot meg megertik
( fu mit fogok kapni ezert
D )
Eljen a write-only mode...
-
moonman
titán
a szokásos forgatókönyv az, hogy beböfögnek valami idiótaságot, aztán amikor az ember leáll vitázni velük, annyira felbasszák az agyát a további marhaságokkal meg a szokásos "ms-fanboy, mennyitfizetnek, elvakult" dumájukkal, hogy elküldöd őket anyjukba, ekkor pedig álszent módon belekötnek a stílusba.
én legtöbbször már el se kezdem, többségük menthetetlen.
-
törölt tag
Köszönöm a szemináriumot,gratulálok a nagydoktori tudományos fokozatodhoz,köszönöm az egész emberiség nevében a hideg víz feltalálásának nagyszerű tettét (sok sok év tanulás lám nem veszett kárba).Most már csak a retorikádnak kellene elmozdulnia a csatornatöltelék irányból az emberi kommunikáció felé.Vagy az nem tanulható?Nincs rá megfelelő felsőfokú,akadémiai szintű szakképzés?
-
Misály
addikt
Tudod amikor elkezdesz ilyeneket tanulni es lerakjak eled hogy itt van mukodik 95%-ban hibatlanul es komplett infrastrukturank van az osszes felvetett kerdesre, akkor igenis bizonyitott hogy a 3rd party a balfasz, mert nem tud alkalmazkodni egy kornyezethez.
Csak hogy ezt belasd, neki kellene allni tanulni ( akkor tudnad hogy nem agymosasrol szol a dolog ) . Ez nem cegbalvanyozas, hanem latni kene egyszer egy ~600 szerverbol allo nagyvallalati infrastrukturat, es talan egyszer rajossz, hogy legtobbszor nem a microsofttal van a baj.
Egy MCP mar reg nem user szint.
Es erdekes modon a bugot a programozo okozza, mert nem szamol minden korulmennyel ( keptelenseg ), nem gondoltad volna mi?
nyugalom!
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest