- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van köztetek olyan elektronikus aki vállalná egy régebbi 90w-os passzív hűtésű táp feljavítását? Még ilyen p2-es korból való, szeretném kicsit tovább modernizálni a passzív hűtés megtartása mellett.
-
Tibor_560sec
aktív tag
A 350 W-s verziot szigoruan koveteli a tudatos vasarlok reszlege ...
Remelem minden hova jutott muanyag harisnya ...
Remek tapok ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Yeffy
veterán
hát ilyen előfordul mindegyik márkával...
ismerősöknek több éve mennek FSP-k hibátlanul, BlueStromok is, szóval...tetszetős valóban, igaz, pont most vettem 500W-os Chifit, de jó árral bőven elég sok embernek, irodába szerintem még a kisebb is sok
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
effendi2
tag
Mi itt a cégnél az elmúlt 3 évben (mióta nincs jó áron belépő chieftec) 350W-os FSP-ket adunk el az irodai gépekbe. Eddig kábé 40-50-et adhattunk el, de még egy sem jött vissza. Pedig minimum heti 40 órában mennek. kodegányról merkúriról inkább nem nyilatkozom. :-)
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
Macera? És árban a duplája, az is szempont... Sajna még boltban is inkább egy nagyot javasolnak az általad leírt konfigokba is, pedig 400W-os táp ~15-25%-on már nem olyan takarékos.
Volt egy ITX konfigom, 25-40W fogyasztás (konnektorból mérve), 250W-os FSP-vel üzemelt, sajna nem mértem 450W-os táppal, pedig érdekes lehetett volnaHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
senior tag
Nem bántásból címzem Neked, de ezt Te sem érted; nem régebbi cuccba kell, hanem az újakba! Egy korszerű kétmagos vagy APU-s full integrált konfigba bőven elég lenne egy 200-250 W-os hatékony táp. Egy korszerű irodai konfig, vagy média lejátszó PC még annyit sem fogyaszt, mint egy péhármas.Tudom, hogy akkor paneltáp, de az meg macera egy szabvány ATX-hez képest.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
djculture
félisten
480w os chicony hipro viszi a hd 5970-met simán. Ezek a tápok is simán visznek minden két gpu-s szörnyet az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
"Egy szónak is száz a vége" egy vágányon evezünk Bro
Jó kis cuccok ezek, átlag Usereknek bőven elég, és ha boltokban jóáras lesz, akkor 100× inkább egy 4-500W FSP, mint 8KW-os kodegány és társai. Nem csak a watt számít. Nálam 2 db van, az egyiket használtan vettem tesztre javításhoz, az is tökéletes, pedig már átment rajta pár ezer? Amper...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TGWH
őstag
Hogyne bírna. Nézd meg a teszteket, a legújabb kártyák fogyasztása egész gépestől nem lépik át az 500w-ot...
Jóféle, reméljük occó lesz
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Prof
addikt
Jó kis tápok biztos. Én FSP Blue Storm II 500W-t használtam évekig, semmi probléma nincs vele.
Akit érdekel eladó laptopra váltás miatt [link][ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
AZ 550 W-os elbír egy csúcs VGA-val?
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Killer01
őstag
Ez detto Hexa, kissé feltupírozva. Szóval rossz nem lehet, az ára viszont kérdéses....
-
MMIX
addikt
Egyébként, szerintem a hírben szereplő táp, még mindig a "jó öreg" - mint régi ismerős és nem mint elavult FSP GHN (HLN Gigabyte Superb460, a GLN 230V only verziója) enyhén módosított 230V only változata: FSP HHN.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
MMIX
addikt
A 80+ plecsni Amerikának van kitalálva (USA) és nem Európának. Mi csak jobban járunk vele ezért érdekes, hogy 115V-on mennyit tud. (ha valakinek nem hamisított, kamu 80+ plecsnis tápja van, 115V-on mért eredmény alapján kapta a plecsnit)
Ha eleve 230V-os országokba készül akkor olcsóbb kevésbé hatékony alkatrészek is megfelelőek lehetnek a 80% hatásfokhoz. És a 115V-os működéshez szükséges alkatrészeket is meg lehet spórolni.[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
-
Enton
addikt
Fekete bluestorm?
Érdekes színválasztás.
De ha jó árban lesz tuti táp lesz mind a 450-es mind a 550-es."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Rossi
addikt
Háromból kettő FSP tápom szart be garanciális időn belül (BlueStormII 500W - PG, BSII 400W venti), köszönöm, de többet soha nem veszek...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
blattida
nagyúr
-
MMIX
addikt
Nem az. Mert 115V-os konnektorral 85% alatt lenne. A sima 80+ plecsnit kapná.
A normál megszokott 115V-os 80+ plecsnis mért értékekhez hozzá kell adni 2-3%-ot a 230V miatt.Ha valódi 115V-os plecsnivel lenne 115V-tal 86%, akkor a 230V miatt 88% lenne. Akkor az meg már "80+ezüst" itt Európában.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
115 volt-on is hoznia kell az ertekeket, csak akkor kapja meg a plecsnit
(#5) MMIX 3-400w-os titanium tuti lenne
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
senior tag
"A mai világban sokaknak ez kevésnek tűnhet..." - kis túlzással ezt a szófordulatot miden olyan tápos cikkben leírjátok, amiben nem kilowattos cuccokról van szó.
Másrészről, meg Ti is csináltatok cikket mire elég 400W témában.
Egy szónak is száz a vége - nincs olcsó, hatékony - teszem azt moduláris - kis ATX táp a consumer piacon. (Az OEM-eknek van 250W-os FSP pl.)"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Gyuri27
félisten
Hibátlan mint mindig.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Angel1981
veterán
Értem én, hogy olcsó táp, de még egy sima 80 Plus-ra sem futotta?
-
MMIX
addikt
FSP Blue storm Classic 550W teszt zol.com.cn
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
"Ami nem kínai ,az hamisítvány"
Új hozzászólás Aktív témák
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod