- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van köztetek olyan elektronikus aki vállalná egy régebbi 90w-os passzív hűtésű táp feljavítását? Még ilyen p2-es korból való, szeretném kicsit tovább modernizálni a passzív hűtés megtartása mellett.
-
Tibor_560sec
aktív tag
A 350 W-s verziot szigoruan koveteli a tudatos vasarlok reszlege ...
Remelem minden hova jutott muanyag harisnya ...
Remek tapok ... -
effendi2
tag
-
ViZion
félisten
Macera? És árban a duplája, az is szempont... Sajna még boltban is inkább egy nagyot javasolnak az általad leírt konfigokba is, pedig 400W-os táp ~15-25%-on már nem olyan takarékos.
Volt egy ITX konfigom, 25-40W fogyasztás (konnektorból mérve), 250W-os FSP-vel üzemelt, sajna nem mértem 450W-os táppal, pedig érdekes lehetett volna -
Nem bántásból címzem Neked, de ezt Te sem érted; nem régebbi cuccba kell, hanem az újakba! Egy korszerű kétmagos vagy APU-s full integrált konfigba bőven elég lenne egy 200-250 W-os hatékony táp. Egy korszerű irodai konfig, vagy média lejátszó PC még annyit sem fogyaszt, mint egy péhármas.Tudom, hogy akkor paneltáp, de az meg macera egy szabvány ATX-hez képest.
-
djculture
félisten
480w os chicony hipro viszi a hd 5970-met simán. Ezek a tápok is simán visznek minden két gpu-s szörnyet az tuti.
-
ViZion
félisten
"Egy szónak is száz a vége"
egy vágányon evezünk Bro
Jó kis cuccok ezek, átlag Usereknek bőven elég, és ha boltokban jóáras lesz, akkor 100× inkább egy 4-500W FSP, mint 8KW-os kodegány és társai. Nem csak a watt számít. Nálam 2 db van, az egyiket használtan vettem tesztre javításhoz, az is tökéletes, pedig már átment rajta pár ezer? Amper...
-
Prof
addikt
Jó kis tápok biztos. Én FSP Blue Storm II 500W-t használtam évekig, semmi probléma nincs vele.
Akit érdekel eladó laptopra váltás miatt [link] -
Padisah
tag
AZ 550 W-os elbír egy csúcs VGA-val?
-
Killer01
őstag
Ez detto Hexa, kissé feltupírozva. Szóval rossz nem lehet, az ára viszont kérdéses....
-
MMIX
addikt
Egyébként, szerintem a hírben szereplő táp, még mindig a "jó öreg" - mint régi ismerős
és nem mint elavult FSP GHN (HLN Gigabyte Superb460, a GLN 230V only verziója) enyhén módosított 230V only változata: FSP HHN.
-
MMIX
addikt
A 80+ plecsni Amerikának van kitalálva (USA) és nem Európának. Mi csak jobban járunk vele ezért érdekes, hogy 115V-on mennyit tud. (ha valakinek nem hamisított, kamu 80+ plecsnis tápja van, 115V-on mért eredmény alapján kapta a plecsnit)
Ha eleve 230V-os országokba készül akkor olcsóbb kevésbé hatékony alkatrészek is megfelelőek lehetnek a 80% hatásfokhoz. És a 115V-os működéshez szükséges alkatrészeket is meg lehet spórolni. -
Enton
addikt
Fekete bluestorm?
Érdekes színválasztás.
De ha jó árban lesz tuti táp lesz mind a 450-es mind a 550-es. -
Rossi
addikt
Háromból kettő FSP tápom szart be garanciális időn belül (BlueStormII 500W - PG, BSII 400W venti), köszönöm, de többet soha nem veszek...
-
MMIX
addikt
Nem az. Mert 115V-os konnektorral 85% alatt lenne. A sima 80+ plecsnit kapná.
A normál megszokott 115V-os 80+ plecsnis mért értékekhez hozzá kell adni 2-3%-ot a 230V miatt.Ha valódi 115V-os plecsnivel lenne 115V-tal 86%, akkor a 230V miatt 88% lenne. Akkor az meg már "80+ezüst" itt Európában.
-
mghltm
addikt
115 volt-on is hoznia kell az ertekeket, csak akkor kapja meg a plecsnit
(#5) MMIX 3-400w-os titanium tuti lenne
-
"A mai világban sokaknak ez kevésnek tűnhet..." - kis túlzással ezt a szófordulatot miden olyan tápos cikkben leírjátok, amiben nem kilowattos cuccokról van szó.
Másrészről, meg Ti is csináltatok cikket mire elég 400W témában.
Egy szónak is száz a vége - nincs olcsó, hatékony - teszem azt moduláris - kis ATX táp a consumer piacon. (Az OEM-eknek van 250W-os FSP pl.) -
Gyuri27
félisten
Hibátlan mint mindig.
-
Angel1981
veterán
Értem én, hogy olcsó táp, de még egy sima 80 Plus-ra sem futotta?
-
MMIX
addikt
FSP Blue storm Classic 550W teszt zol.com.cn
-
MZperX75
addikt
"Ami nem kínai ,az hamisítvány"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kínai források egy 450 és egy 550 wattos modell érkezését jelentették.
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest