- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
igen, nekem is itt az asztalim, de azt mégsem vihetem haza egy hétvégére
a macbookot (2.8 i7, 8 giga ram) meg fejlesztésre tartja nálam a cég, szóval nem saját (nem is kellene
). Viszont mivel otthon sem folyamatos pörgés van, kellett amivel leköthetem magam, úgyhogy vittem haza civ 5-öt
jónak pedig nem tartom az osx-et, de azon azért meglepődtem hogy ennyi játékom van rá, mert hát nemrég még azon viccelődtünk hogy mit nem lehet? mac-en játszani. Erre most már van minden, diablo 3-tól civ 5-ön át last light-ig millió progi.
-
én nemrég lepődtem meg, amikor egy hosszabb hétvégére a céges macbookomra voltam szorulva, és gondoltam felteszek rá pár játékot, meglátjuk mi elérhető rá a majd 250 darabos steam kollekciómból. Az volt a meglepő, hogy a 250-ből legalább 150 futott osx-en is (és nem csak az indie címek, hanem AAA-k is). Jó, az osx nem linux, de opengl, szóval már ez is valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest