- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ, de két fontos dolgot kifelejtettél:
- Írtam az elején, hogy egy ugyanilyen gépen, amin Win 8.1 fut, ugyanilyen lassú minden, tehát nem az XP okozza.
- Azt is írtam, hogy elötte is domain-ben volt, tehát elötte is ugyanazok a változtatások voltak érvényben.Azt meg én felejtettem el leírni, hogy nem a proci a szűk keresztmetszet. Az ilyen lassulásokkar, boot közben a winyót köszörüli ezerrel. Pedig nem lassú a winyó, hanem egy 1TB-os Velociraptor - friss telepítés, minden driver fent, fragmentáció kizárva, rendszer a winyó elején lévő 100Gb-os partíción van.
A cégnél egy rakás hasonló gép van, csak a programok verziója és a proci típusa változik, de kizárólag az SSD-s gépek bootolnak gyorsan.
Számomra csak az a talány, hogy mit csinál boot közben, amit a felsorolt progik telepítése elött nem csinált, mert tuti ez lassít.
-
nbg
senior tag
Koszi, az eredetukkel nagyreszt tisztaban vagyok, jatekok szempontjabol erdekelne igazan.
Gondolom Mac big endian, a Lniux tuti little, de nem lennek meglepve, ha a jatekok szempontjabol relevans system call-ok jo resze ugyanolyan lenne. Igazabol grafika-ugyileg erdekelne az atjarhatosag, de ha a Mac is OpenGL-t hasznal -ahogyan masok mar irtak is-, akkor laikuskent azt gondolnam, hogy viszonylag problemamentesen meg lehetne oldani a dolgot. Mondjuk egy dolog az elmelet, masik meg az akaras...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest