- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nekem az Office for Mac pedig működött, igaz korábbi formátumba kellett menteni. A dolgot én sem értettem egyébként. Példaként hoztam fel, de akkor maradjunk az egyszerű irodai munkánál.
(#37) buvartacsko : Nem tudom ezt miből vontad le, de rossz irányba gondolkodsz. Ha kicsit tovább gondolkodsz és feltételezzük, hogy több fejlesztő is hasonlóan fog viselkedni a jövőben, akkor bizony kevés érv marad egy mac gép vásárlása mellett ha munkáról van szó. CAD vonalon sokan kedvelik mai napig és használják is (ArchiCAD, Rhino, Grasshoppers, C4D stb.). Láttam rá példákat idehaza és külföldön is. Fejlesztők is használják, amíg fejlesztenek rá, de utána már náluk is okafogyottá válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Egyéni arckép OFF
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest