- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Nekem az Office for Mac pedig működött, igaz korábbi formátumba kellett menteni. A dolgot én sem értettem egyébként. Példaként hoztam fel, de akkor maradjunk az egyszerű irodai munkánál.
(#37) buvartacsko : Nem tudom ezt miből vontad le, de rossz irányba gondolkodsz. Ha kicsit tovább gondolkodsz és feltételezzük, hogy több fejlesztő is hasonlóan fog viselkedni a jövőben, akkor bizony kevés érv marad egy mac gép vásárlása mellett ha munkáról van szó. CAD vonalon sokan kedvelik mai napig és használják is (ArchiCAD, Rhino, Grasshoppers, C4D stb.). Láttam rá példákat idehaza és külföldön is. Fejlesztők is használják, amíg fejlesztenek rá, de utána már náluk is okafogyottá válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videó stream letöltése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest