- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Remus389 #137 üzenetére
Igen, a Samsung fele friss gyari GB-k bongeszoje is asszem hardveresen gyorsitja a bongeszot, igy az is nagyon szep smooth tud lenni, az mondjuk neha be tudott akadozni nalam aminek nem jottem ra az okara, de mondjuk eleg reg probaltam mar eleg regi ROM-mal, a CM rom-ok kozelebb allnak az izlesemhez
-
Remus389
veterán
válasz
assemble #136 üzenetére
na más is megerősített engem
nekem a gyári szoftverrel(Gingerbread) sem éppen lassú vagy akad az index teljes verzió a gyári böngészővel(jó, egy nagyon-nagyon picit), mobil oldal pedig szmúsz
ebből is látszik hogy szmisz csak fröcsög nem tapasztalatból
más: voltam ma a média marktban, ismét nyomkodtam az sgs3-at, impressszív darab
-
assemble
addikt
Az a nagy szerencsed, hogy itt van mellettem egy iPad 3, remelem az is megfelel viszonyitasi alapnak az iPhone-od helyett (iPhone-bol csak regebbi lenne itt, egy 3G iszonyat tetu szoftverrel es 3GS amirol azt sem tudom hogy bekapcsol-e egyaltalan).
Lenne itt egy Nexus 7-em is, de azzal nincs eleg kihivas, szoval lassuk inkabb mit produkal a 2 eves Galaxy S-em, 4.1.1 Android ROM-mal (iPad-en is legfrissebb, 5.1.1 iOS). Megnyitottam az ultimate benchmarkot (ami mint most kiderult: az index.hu cimoldala teljes valtozataban a fel-le valo veszett scrollozast jelenti) gyari bongeszoben mindket keszuleken, es mindketton megvartam amig betoltodott, es veszettul fel-le kezdtem scrollozni rajtuk, ezzel egy teljesen valosszeru hetkoznapi helyzetet produkalva
.
Akarhogy rangattam mindketton az ujjamat, mint egy reumas (masodpercenkent 5-szor fel-le scrollozva), egyiken sem vettem eszre egy randulast sem, es framerate-ben sem lattam a vilagon semmi kulonbseget, ranezesre mindketto tukorsima, 60 fps korul. Az egyetlen megemlitendo kulonbseg hogy a Galaxy S ha nagyon hirtelen scrolloztam at az oldalon, idonkent (nem mindig, illetve altalaban nem) a vege egy pillanatig homalyosan jelent meg (a szmuszsag viszont ilyenkor is folyamatosan megvolt) es "varni" kellett kb 0,2 masodpercet mire a kep kitisztult.
Pinch to zoomnal is ugyanez a helyzet, szmuszsagban lathatoan semmi kulonbseg, annyi az eszreveheto kulonbseg itt, hogy zoomolas utan mire a kep kitisztul az Galaxy S-en mondjuk ketszer annyi ido, tehat nem 0,2 masodperc, hanem 0,4.End of story.
Go figure. -
ngabor2
nagyúr
"az x testápoló nedves bőrre kenve 10x annyi vizet köt meg, mint a hagyományos testápoló száraz bőrre kenve."
az usán kívül mindenhol több androidos telefont adnak el, mint iphone-t. iphone-ból van kb. 10-15-féle alverziókkal együtt. az árazása mindig a felső kategóriába van belőve. androidos telefonból megszámlálhatatlan sokféle van. az árazásuk, kiépítésük a minimumtól a megfizethetetlen kategóriáig egyenletesen elosztva van. a kettőt több szempont szerint össze lehet hasonlítani, ártartományokra leosztva, verziókra leosztva, teljes bevétel alapján, csak a megfelelő kategóriákat összehasonlítva, földrészeket, régiókat összehasonlítva, és még sorolhatnám.
az alapján kijelenteni egyikről, vagy másikról, hogy jobb, mint a kunkorancija, hogy épp melyik statisztikát nézzük, finoman fogalmazva butaság.
-
floatr
veterán
válasz
hallerlaller #133 üzenetére
Ez egy vetülete a JS teljesítménynek. Amiről itt szó volt az a layout motor teljesítménye leginkább, amiben az android esetében vaskosan benne van a flash plugin is. Nomost egyrészt a korábbi androidos telefonokban mobil safari van, tehát max az implementációk közti eltérés és a proci/gpu/driver teljesítménye alakítja a különbségeket, míg az újabbakban a chrome egy újabb verziója, ami a safarival közös layout motort, és saját script motort használ. Szóval itt megint az jön ki, hogy a flash minden erőlködése ellenére az s2/s3 is könnyedén megbirkózik a feladattal, tehát a hardver keményebben állja a sarat, ami a játékos kedvű kollégának viszont problémát okozott.
Idióta teszt, de akinek ez az egyetlen öröme, hadd örüljön.
-
floatr
veterán
válasz
hallerlaller #130 üzenetére
Semmi gond ezzel, csak amikor racionális érvként, meg tényként van beállítva, ami max hitkérdés, arra mit lehet reagálni...
Ez a böngészős marhaság is csúcs, amikor össze akarja vetni, hogy milyen smúz valami a másikkal szemben, ami a smúzhoz képest kismillió plugin futtatására is be van állítva, amit persze igény szerint ki lehet kapcsolni, beszabehu
-
Remus389
veterán
válasz
sirály12 #127 üzenetére
ezt tényleg jól megmondtad
a testreszabhatosag , a szines termekvalasztek, a változatosság az android nagy előnye (és az ár )
és érdemes utanaolvasni melyik droidot is vesszük, mert van néhány elcseszett model(ne ezek alapjan ítéljük, ne vegyük meg ), de van nagyon Jó is
magyarul a szabadság feelingje, a windows és a szifon börtön
a laggolos szöveg pedig, szerintem unalmas, egy erősebb telefonon (pl SE Arc S ) , a gingerbread jól fut, Oké biztos belaggol, de bőven elviselhető ritkasaggal
nézzetek meg egy Note 2-t a youtube -on, jelly bean +erős proci; ez az android jövője
mellesleg egy oprendszer értéket nem az határozza meg milyen gyakran roccen meg, az csak egy dolog, de nem az a lényeg szvsz
-
hallerlaller
addikt
-
sirály12
őstag
"Az, hogy kinek mi az elfogadható, teljesen irreleváns, én csak és kizárólag a technikai tényekkel foglalkozom."
Másoknak pedig a te véleményed teljesen irreleváns! Szerencsére, ezért is veszik meg a droidos telókat! Csak magaddal vitatkozol, elmondhatod 1000x akkor is kelendőek a droidos telók, ez van! A legtöbb embernek teljesen kielégítőek, sőt! Nem kell ám mindenkinek a szifon életérzés!
Ha pedig technikai tények kellenek: technikai tény, hogy hardverben és szoftverben is változatosabb az andoid vonal! Tehát van miből válogatni, míg ezt te nem tudod megtenni, mivel egyentelefonnal jársz! Büszke lehetsz rá, hogy amit az alma megszab, neked az a jó, nekem nem! Nekem senki nem mondja meg, hogy mit és hogyan tegyek a telefonommal! Ne szabják meg, hogy mit rakok fel rá, és hogy mit hogyan csinálok rajta!
Ezek a tiszta tények!
-
Remus389
veterán
nézd nálam elég Jó a teljes index
folyamatos, minimálisan mikrosecundumra be tud szaggatni, de bőven folyamatos, nem gáz
leirasod alapján arra számítottam hogy belassul, de nem
neked nyilván más keszuleked van, mellesleg nézz. meg sgs 2 vs iphone 4 videókat, bongeszesben gyorsabb a galaxy s2
opera minit hasznalok, általában mobiloldalakat, ez már GPU gyorsított és tök szmusz, tehát nekem nincs problemam
-
-
floatr
veterán
Azokra az érvekre gondolsz, amik elég elfelejted mindig odabiggyeszteni, hogy "szerintem", vagy "nekem"? Azzal csak te magad tudsz vitába szállni, de véletlenül minősítesz mindenkit válogatás nélkül, aztán a végén megpróbálsz felháborodni, amikor erre valaki reagál. Nice try.
Vagy azokra a feldobott ötleteidre gondolsz, aminek az égvilágon semmi köze a témához, csak a hitedben próbálod megerősíteni magadat, vagy másokat téríteni? Megint van, aki beleesik abba a hibába, hogy felveszi a fonalat.Szívesen felidézném neked a "vitánkat", amikor mintha próbáltuk volna megbeszélni, hogy mi a probléma egyáltalán, de mivel akkor sem akartad ember módjára megbeszélni, most is felesleges lenne hangyát rakásba szedni.
FYI mindenki gratulál neked ahhoz, hogy ennyire ügyes ember vagy, hogy van pénzed egy i4s-re, és boldogan éled vele az életedet, és minden nap azzal a meggyőződéssel kelsz föl, hogy igen ezért érdemes élni, hogy az első álmos pillantásod a Telefonra esik, ahogy megtörik rajta a felkelő nap fénye. Örülünk, hogy megtaláltad életed értelmét abban, hogy az apple és készülékei ilyen sikeresek, szépek. Csak tudod kard által vész, ki karddal él: tahó módjára kötekedsz mindenkivel, mindenféle tény, adat, vagy bármi nélkül. Rá vagy ragadva minden androidos topicra, kommented a témához kapcsolódóan nincs. Mindenkinek többnyire személyeskedéssel reagálsz és konkrét személyes benyomásokról beszélgetsz. HTH
-
sirály12
őstag
Szerencsére nem mindenki vájtszemű.
És szerencsére mindezek ellenére, egyre jobban terjed, mivel az emberek nagy része ezt már elfogadhatónak érzi! És ez itt a lényeg! És innentől mindegy, hogy a szifonod milyen atomkirály ehhez képest! Pörgetheted te az indexet egész nap, és akkor mi van? Egyik telefon ebben jobb a másik abban! Én is tudok olyan dolgot/dolgokat mondani, amiben a droid a jobb.
-
szmissz
senior tag
válasz
Remus389 #120 üzenetére
Hiába csinálnál youtubera is videót, mivel az 30 frame/sec re konvertál, így teljesen mindegy. Ezt vagy natív 60 fps videón lehet megnézni, vagy szabad szemmel. De nem érdemes, pontosan tudom, hogy milyen. Én elhiszem, hogy neked az folyamatos, meg jó, meg nem szaggat. Nekem meg igen. És ha odatenném mellé az iPhone-t látnád, hogy miről beszélek.
Az Android egyszerűen nem úgy lett felépítve, hogy ezek a dolgok olyan szépek legyenek mint iPhoneon, hiszen gyárilag nem volt GPU gyorsítás 4.0 előtt, ami önmagában egy vicc és 30 frame-ra volt belőve.
Haladnak az úton, de amikor a Google kiáll és hivatalosan, videóval bemutatja a 4.1-es rendszert, hogy ez már "vajsima" és melléteszi a 4.0-át, hogy milyen szar volt, akkor nekem be nem adja senki, hogy jó volt.
Továbbá én meg nem bemutató videókon nézem meg, hogy mi milyen, hanem a kis kezemben.
floatr: Mást se csinálsz, csak tahó módjára kötekedsz velem, mindenféle tény, adat, vagy bármi nélkül, úgyhogy stílusról, meg hulladékságról nekem ne dumálj. Rám vagy ragadva, kommented a témához kapcsolódóan nincs. Én mindenkinek reagálok és konkrét dolgokról beszélgetek.
-
floatr
veterán
Inkább te vagy eléggé eltévedve egyrészt a témáddal, másrészt meg a bemondás alapú igazságaiddal, amit -- látod -- más sem tud megerősíteni, a többieket meg pár kiskorútól eltekintve baromira hidegen hagy. Ez mondjuk legyen a te problémád, pusztán immáron sokadjára próbáltam felhívni a figyelmedet arra, hogy a stílus maga az ember, és ez jelenleg hulladék tartományban mozog.
-
Remus389
veterán
na a kedvedért kipróbáltam a teljes indexet a gyári böngészőn
kellemes meglepetés ért; egyáltalán nem szaggat, a zoom is gyors
de úgyse hiszed el, most nem fogok ezért neked egy videót csinálni a youtube-ra
de lehet még Froyo-val szaggatott, talán akkor próbáltam utoljára
-
szmissz
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz
Remus389 #114 üzenetére
Senki nem beszélt a mobil változatról.. másrészt meg nem tudom mi a bajod.
Nekem sem akad a mobiloldal, safarin sem, sőt a teljes oldal sem, ha már kétszer oda-vissza görgettem.
Arról beszéltem, hogy i4 sem tükörsima 60FPS-t generál az index.hu teljes változatán a betöltést követő 1-2 másodpercben. -
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #107 üzenetére
Jaja, jo par millio el fog menni ebbol is.
-
-
szmissz
senior tag
válasz
Na, tudnak ezek mást is, nem csak lopni! Jó az irány, végre nem ugyanazt látom szarabbul mint az iPhone-ban.
Most a szoftveres funkciókról beszélek, a hardver ebben a méretben számomra max egy telefonos jelenet paródiában állná meg a helyét.
A kézírásos kereséstől szintén feküdtem a röhögéstől.
Az ablakos lejátszás marha jó, tabletet enélkül nem szabadna kiadni, túl nagy a képernyő ahhoz, hogy mindig csak egy app legyen rajta.
Szintén szuper ötlet ez a képernyő felvevős magyarázós izéség.
Így tovább!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
És 3100mAh akksi.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
hallerlaller #105 üzenetére
Ráadásul at S3-ból úgy ment el 20 millió, hogy az S2 és a Note továbbra is jól fogyott, és ott volt még a többi Samu. És még hátra van a Note 2 és a Windowos Samsungok nagyon ígéretes startja, emellett jöhet még az S2 feltuningolt változata is. A Samsungnak idén nagyon megy.
-
Cathulhu
addikt
Azert ez mar kezd veszelyes lenni az almara nezve, nem csodalom hogy igyekeznek kitiltani
-
Remus389
veterán
ráadásul milyen laggolásról beszélünk, [link] hol laggol ez? (leszámítva a közepén a poweramp épp kutatott a zenék után, de ez csak azért volt mert először kapcsoltam be)
ez már be van lakva, Gingerbread és egymagos gép(és ugye van többmagos Jelly Bean-es gép, ami ettől csak jobb lehet), ráadásul tényleg hosszútávon is szmúsz(és ez még nem is a csúcs)
miről beszélünk? felejtsük már el ezt a laggolós szöveget, unalmas, meg lehet oldani gyári rommal is
-
edward2
addikt
Most mit mondjak. Ha nem akarod hogy az iOS a wc deszkára is rá legyen heggesztve akkor miért zavar ha az android meg rá van és még működik is?
Ja és laggolos témára visszatérve: ipad 3 is laggol csak a láma user nem veszi észre. Arról már nem is beszélve hogy múltkor nyomogattam újra ismerős ipad 3-át és annyi force closet az életben nem láttam mint azon. (ja az más kérdés, hogy apple nem írja ki hogy force close csak egyszerűen visszalép főoldalra)
-
szmissz
senior tag
-
edward2
addikt
Ki szab határt annak hogy iOS ne legyen a WC deszkára is telepítve?
Ki mondta az Applenek hogy ne licencelje az iOSt mondjuk a HTCnek Nokiának LGnek vagy akár a Samsungnak?
Ki mondta, hogy évi 1 darab telefonnal kell a piacra lépni azzal is csak a csúcs árszegmensben?
Nevetséges ez az érvelés.
-
szmissz
senior tag
Mi a probléma kisfiúk? Nem mindenki úgy okoskodik ám, hogy az eszöközöket max a mobilaréna tesztekben látja...
Bone123: Szerintem meg csak meguntam a fogalmatlan kötekedést.
-
szmissz
senior tag
Mi a probléma kisfiúk? Nem mindenki úgy okoskodik ám, hogy az eszöközöket max a mobilaréna tesztekben látja...
-
hallerlaller
addikt
Nemsokára elérjük a 90%-ot is.
-
Témától függetlenül egyébként ez az ár/érték dolog elég nehezen értelmezhető az olyan (divat)cikkek piacán, mint a csúcskütyüké. Itt simán befigyel a menőségi faktor, és valljuk be őszintén, a vásárlók nagyon kis%-a használja ki valóban egy iphone/Galaxy S3 képességeit.
#75: megelőztél.
-
floatr
veterán
Többről beszéltem, de lényegében mindegy. Igazság szerint jól mutatja mindez, hogy mire van igény, és milyen kompromisszumokat hoz az ember az ár/érték viszonylatban. Ezt volt aki meglátta, volt aki nem -- ennyi van ebben a történetben, nem pedig az, hogy mennyire rá lehet élvezni, hogy milyen smúz... óvodában licitálnak egymásra ilyen stílusban, mint ahogy a kolléga merít az érvrendszeréből.
-
floatr
veterán
És ez miben zavar meg bárkit is? Ha a statisztikára akarsz ezzel célozni, akkor tudhatod, hogy nem ezekből fogy a legtöbb. Persze régiófüggő a dolog, de globálisan a samu viszi a prímet az androidos rendszerek közt az S1-2-3-al, a note-tal, meg az ace is ott van a futottak még kategóriában -- ezek és a felső/közép kategóriások teszik ki a forgalom érdemi részét.
-
ZooLee
senior tag
Galaxy Mini és Xperia Mini pro, egyik sem akad, alig
Ezek még messze nem a legegyszerűbb/leggagyibb telefonok, ezek mellett még rengeteg alsókategóriás telefon van. Lásd pl. a szolgáltatók saját nevén futó telefonokat, vagy a kínai gyártók által ömlesztett vackokat. (És itt nem a Huawei és hasonló társaikra gondolok, mert bár sok a tényleg belépőszintű telefon, azok már egy elfogadható szintet jelentenek!)
pezs89 #67: Xperia Arc s, gyári 4.0.4, index.hu... hibátlanul fut akadásmentesen...
, szóval színvonalban igen ott van ez a telefon is ahol az i4.
Még jó, majd' egy évvel az i4 után jelent meg... (és ha a szoftvert is belevesszük, akkor meg még később, mert csak nemrég kapta meg hivatalosan az ICS-t)
Z.
-
Necc
addikt
Bar a fentiektol fuggetlenul kezeltem a kettot (offos/nem offos resz), de en ebben az orszagban nagyon jol tudom, hogy szinte senki se csoro (tisztelet a par tenyleges kivetelnek). Idorol idore tartozo embereknek is meg kell keseritenem a hetkoznapjait (szolgaltatasletiltas, korlatozas), es altalaban ekkor jonnek ra az emberek, hogy fizetni kell, es szinte alig van aki mar aznap ne rakna le sulyos tizezreket, sot neha szazezreket meghalado osszeget az asztalra, hogy azonnal rendezze a tartozasat, pedig csak luxusszolgaltatas(ok)tol esik el (azaz aram, viz, futes, gaz, villany tovabbra is megmarad neki).
Ugyszinten nem tudok senkire se csorokent tekinteni amikor az emberek legjavanak havonta tizezrei vannak arra, hogy kulonbozo buzrudakat pofekeljenek.Hazankban meg mindig sok a Nokia fan, raadasul erintos is (megfelel a mai trendnek), occo is, ugyhogy persze hogy viszik mint a cukrot, ennyi. Nem kell ebben semmi rosszat latni
-
sztanozs
veterán
Samsung csúcs VS Apple csúcs, ez számít. Ha az aktuális Galaxy veri sorra a kb ugyanannyiba kerülő aktuális iPhone-t, na akkor lesz nagyon gáz az Apple helyzete.
Akkor ez elkerülte a figyelmed: #4
Az iOS-nek nem csak a Samsunggal kel megküzdenie, hanem az összes prémium szegmensbe gyártóval. -
Remus389
veterán
a kenyérpirító, mosógép, autó, hűtő hogy Androidos az szerintem nincs ebben
a statisztika az okostelefonokra vonatkozik, különben is elhanyagolható úri huncutság az érintőkijelzős hűtő
látható az Apple 5%-os csökkenése, kiváncsi vagyok mennyit javít ezen az iphone 5
de ha olyan lesz mint amit rebesgetnek, szerintem nem fogja megváltani a világot, pont olyan lesz mint a goophone I5, sőt el is marad majd tőle ppi-ben, meg ár/értékben
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Jelenleg én az i5 méreteiben látom a lejtmenetet. Addig károg mindenki "túl nagy" dumával, amíg élőben ki nem derül, hogy 1) egy SIII simán becsúszik a zsebbe (he meg túl kicsi a zseb, a 4"-os készülék is kiesik), 2) szolgáltatásban óriási élményt nyújt, akadásmentesen. Biztosan hatalmas kereset lenne akár egy 5"-nál megálló iPhab-re, az Apple helyében gyorsan összedobnék egy ilyet, mert a Samu & tsi. le fogják tarolni ezekkel a piac harmadát.
Világviszonylatban már az Android a király, Amerikában még nem, de az S3 rendkívül népszerű és sokan vesznek más (legális) LTE terméket. Egy szíven döfő visszaperrel pedig 2013-ben könnyedén az Android javára dőlhet el az USÁ-ban is a verseny, de éazért én azért szurkolok, hogy a platformok (beleértve az újra teret nyerő Winfónt) kiegyensúlyozzák egymást, nagyobb konkurencia nagyobb versenyt jelent a vásárló kegyeiért.
Amőgy a Samsung lassan igazán kijöhetne egy masszív fémházas Androiddal, nem mintha az garancia lenne a tartósságra, de sokmillióan azért nem vesznek Samut, mert többségük műanyag.
-
ZooLee
senior tag
nagyobb választék, változatosabb, nincs semmilyen korlátozás, könnyebb warezolni
Ezek a szempontok a felhasználók szemzögéből nézve lehet, hogy előnyök, viszont a fejlesztők felől nézve viszont komoly hátrányt is jelenthet, lásd már eddig is megjelent cikkek a warezolás és emiatt a nemvásárlással kapcsolatban.
Hosszú távon ezek komoly gondot okozhatnak a platformnak, de ha jól látom a Google próbálja visszaszorítani amit lehet, viszont azzal a szabadságát, nyíltságát fogják csökkenteni. Egyszerre nem lehet mindent...
Z.
-
Remus389
veterán
a trendeket figyelembe véve, le fogja nyomni az iphone-t az Android (az összes gyártót beleértve nem csak a Galaxy S sorozat)
miért?
olcsóbb, testreszabhatóbb, nagyobb választék, változatosabb, nincs semmilyen korlátozás, könnyebb warezolniez a laggolós probléma, hogy picit laggol az is megoldható ha valakit zavar, van Jelly Bean, Laggfix, Tunning meg minden
de olyan készülék is van, amin ez gyárilag minimalizálva van, pl Nexusok, Sony-k, csúcs Samuk és HTC-k, és plusszba még picit lehet piszkálni és akkor tényleg alig laggol...
én is az 1 GHz telómat, már egy éve 1,2 GHz-en járatom, kicsit geek-es feeling, szifonnal nincs ilyen feeling, mert nem lehet
-
szmissz
senior tag
iPhone, WP7 tapasztalataid miben merülnek ki?
Mert ezek híján a vita meglehetősen érdekes is lenne.
"Amióta Androidot használok nem kell más rendszer."
Gondolom nem az előbb említett páros valamelyikéről váltottál.
"Úgyis csak az köt bele, aki nem szereti."
Én pl nem azért kötök bele az Androidba, mert nem szeretem, hanem azért nem szeretem, mert olyan, amilyen. Most. Majd meglátjuk 1-2-3 év múlva.
-
Remus389
veterán
válasz
cipofuzo87 #10 üzenetére
- akadozó (amikor még csak egymagos eszközök voltak, akkor a high end telefonok 80%-a simán akadt)
azért már az egymagosok, (pl Arc, Nexus S, Galaxy S) közt is vannak amik csak minimálisan laggolnak, annyira jó lett a szoftjuk(gyári persze)
az én SGS-em van olyan jó és gyors mint egy 3GS, majdnem, szóval jó
hardverben pedig ugye sokkal jobb, kamera, kijelző, hangminőség
egy 3G-t pedig tuti lealáz
nem is tudtam hogy barátunkat kitiltották
biztos megunták a fanatizmusát, mondjuk nekem is figyelnem kell
-
Amióta Androidot használok nem kell más rendszer.
Az ellene felhozott ellenérvek nagy része erős túlzás és hazugság.Pedig nekem csak egy 25e forintos telefonom van.
Nem vitázok, nem hozok fel érveket mellette.
Úgyis csak az köt bele, aki nem szereti. -
sirály12
őstag
válasz
fordfairlane #40 üzenetére
Annyi az egész, hogy az amcsik szeretik a hazai gyártót, és túl kényelmesek! Nem érdekli őket, hogy mennyit nyúlnak le tőlük, telik rá! Majd pár év múlva felébrednek!
-
fordfairlane
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz
Brutális eb #31 üzenetére
En ezt ugy latom, hogymegis az iPhone a negy kiraly. Meg... De en sem enged(het)em meg magamnak. Androidom van, es elegedett vagyok vele, de altalaban, amire hasznalom egy iPhone 4S jobb lenne. (Nekem Motorola Atrix 4S van. SGS3-at ne, is szeretnek, mert nagy batar. Raadasul JB alatt mar a flash is...
)
-
-Gerzson-
aktív tag
Az iPhoneok teszik ki a mobilnetes forgalom 65%-át, Android meg 20% körül van, pedig már 3x annyi készülék van piacon.
Ennyire pontos ismereteim nincsenek, de a környezetemben az almások döntő része céges telefon . Elszámolják, költségelik Így könnyű nagylegénynek lenni.
Az iskolás droidosok meg vadásszák a free wifit. A zsebpénzből nem jut mobilnetre. -
neorow1
aktív tag
válasz
Brutális eb #35 üzenetére
Pedig azt hittem ezt is kimoderálják
Tegnap is törölték egy hsz-emet amiben 60-70-es évekbeli Braun designokat hasonlítanak Apple cuccokhoz, amelyek a véletlen folytán nagyban hasonlítanak hozzájuk
-
-
Cathulhu
addikt
1) a galaxy S-k eladasai minden generacioban megugranak, erosen kozelitik mar az iphone-t (epp most az uj iPhone elotti varakozasban mar felul is multak)
2) a samsung jellemzoen nem egy csucskeszulekkel van piacon, tobbek kozott a note eladasait is nyugodtan hozzaadhatjuk az S-ekehez
3) amerikai piacon eros a HTC is, es ha az ossszes androidos top telefont osszeadjuk, akkor rogton mas a tenyallas... (#4) -
szmissz
senior tag
válasz
Brutális eb #31 üzenetére
"És ismét hatalams köszönt a guglinak amiért elhozták a szegényebb rétegeknek is az okostelefonokat és a használatukkal elérhető előnyöket."
Végre valaki, aki pozitívan meg tudja fogalmazni az Android talán(?) legnagyobb előnyét.
-
Brutális eb
addikt
Nem tudom miért fáj neked,hogy a droid a király.
Szerencsére neked esélyed sincs megváltoztatni ezt akárhogyan erölködsz.
Tények vannak fogadd el feleslegesen vered magad a földhöz.És ismét hatalams köszönt a guglinak amiért elhozták a szegényebb rétegeknek is az okostelefonokat és a használatukkal elérhető előnyöket.
-
devast
addikt
Nem. Azért népszerű mert nem rossz a cucc, és alá van tolva a világ egyik legjobb marketing gépezete. Semmi köze a nyíltságnak ehhez
Különben meg nem kell falmelni, ez a párizsis cucc csak részben igaz, és csak itthon. (Többi csóró kelet-európai országban mondjuk nem tudom mi a helyzet.) -
hemaka
nagyúr
Nem csoda, ha szinte mindenféle mobilon az van már...
-
pakriksz
őstag
Ez így van a kezdetektől, persze tagadják állandóan. A nem hívő "trollokat" is önmagukra szabadították, még anno pc vs mac témában amikor jöttek a pc-s topikba hogy a pc milyen gáz, a mac fantasztikus, aztán telefonoknál is később, kiválóan meg tudják utáltatni magukat az alma fanok.
-
sirály12
őstag
"Samsung csúcs VS Apple csúcs, ez számít. Ha az aktuális Galaxy veri sorra a kb ugyanannyiba kerülő aktuális iPhone-t, na akkor lesz nagyon gáz az Apple helyzete. Erre még jópár évig a leghalványabb esélyt se látom."
Az SIII most is agyonveri tudásban! Akkor most gáz az apple helyzete???
-
pakriksz
őstag
okos vagy, mert az aktuális samsung csúcskészülék(a legtöbbet eladott androidos készülék) meg arról híres hogy olcsóbb mint a szifon ugye?
nem, azért népszerű mert nem pár barom(apple/ms) dönti el hogy mit csinálhatsz vele, hanem arra használod amire akarod, és az os árát a hardverre lehet költeni, így nem maradnak le róluk alap dolgok amik pl egy szifonról igen
(sd kártyahely, bt, normális csatlakozók)
A statisztikák azt mutatják hogy az androidos mobilnet forgalom kisebb, mert egyrészt az androidot használókra jellemző hogy nem szórják a pénzt ész nélkül, úgy mint a szifonosok (akik közül sokan hitelből veszik meg a kedvencet, még ha 2 hónapig párizsin és kenyéren kell élniük a 2 szobás panelban legalább is magyarországon), másrészt lehet wifin is netezni és a legtöbben ezt ki is használják, míg a szifonosok szép nagy része azt sem tudja az mi
Harmadrészt szifont kb csak csúcselőfizetéssel lehet nem elcseszettül drágán vásárolni, amihez jár mobilnet, kötelezően. Amit nyilván nem hagynak kihasználatlanul...
-
szmissz
senior tag
Nem az összes részesedés fog ugrani, hanem a (csúcs) árkategórián belül, ahol most is kiröhögi a konkurenciát, a mostani hónaptól eltekintve, visszamenőleg évekre.
Samsung csúcs VS Apple csúcs, ez számít. Ha az aktuális Galaxy veri sorra a kb ugyanannyiba kerülő aktuális iPhone-t, na akkor lesz nagyon gáz az Apple helyzete. Erre még jópár évig a leghalványabb esélyt se látom.
-
fordfairlane
veterán
Az iPhoneok teszik ki a mobilnetes forgalom 65%-át, Android meg 20% körül van, pedig már 3x annyi készülék van piacon.
Ezen az adaton én is meglepődtem, ez kábé hasonló arány, mint amilyen az apstore-ok forgalmára jellemző. Ez kábé azt jelenti, elvileg, hogy rengeteg droidos készülék kerül a felhasználókhoz, amit aztán nemhogy nem 3G-n, hanem wifin keresztül sem használnak netezésre.
-
sirály12
őstag
"Az iPhoneok teszik ki a mobilnetes forgalom 65%-át, Android meg 20% körül van, pedig már 3x annyi készülék van piacon."
És? Mi van, ha a netes forgalom 99%-át teszik is ki? Semmi!
Nem csak netezni lehet egy okostelóval!"Aztán használják sms küldésre meg telefonálásra, ahogy a statisztikák mutatják."
Végülis nem erre való egy telefon?"Az android a mobiltelefonok Suzukija, nem pedig a királya. "
Egyébként egy 4.1-es androidot az ios mellé tennék, megnézni melyik a suzuki! Brutális előnye lenne az androidnak tudásban, mivel nincs minden letiltogatva benne!"Hehe, majd nézzük meg mi lesz akkor, ha nem 1 hét múlva leszünk az új iPhone megjelenése előtt, hanem negyedévvel utána
És hasonlítsuk össze az S3 hasonló időszakának adataival."
Ja, mert 14%-ról 60 fölé fog egyből ugrani! -
assemble
addikt
-
szmissz
senior tag
válasz
cipofuzo87 #10 üzenetére
Az android a mobiltelefonok Suzukija, nem pedig a királya. Nem azért veszik, mert a legjobb, hanem mert olcsóbb érintőképernyős készülék "kell" nekik mint az iPhone.
Aztán használják sms küldésre meg telefonálásra, ahogy a statisztikák mutatják.
-
Necc
addikt
válasz
cipofuzo87 #10 üzenetére
Mar bocs, de en kulon orulok neki, hogy lehet androidra warezolni.
1) 15 perces kiprobalasi ido semmire se eleg
2) nem fogok egy petakot se fizetni az amator, izlestelen kinezetu, eppenhogycsak mukodo, raadaskent meg fizetos programokert (pedig van ebbol boven), aminek hasznalatara csak az adott szituacio kenyszere visz ra (hosszutavon ugyis letorlom ezeket mindorokre)Ami pedig az android hatranyait illeti:
- az emberek legjavat nem erdekli, vagy eszre se veszi, ha akad/laggol a telefonja
- az eszkozspecifikus bugokba pedig az emberek legjava az eletben nem talalkozik, ha pedig megis, akkor 1) a programozo egyszeruen letiltja a marketen hogy a problemas keszulekre ne telepulhessen az alkalmazasa 2) a juzer keres masik appotA legnagyobb huzoero megis az lett, amikor a szolgaltatok raebredtek hogy ez az android cucc jo nekik, mert a juzerek elo fognak fizetni mobilinternetre (is), es ugy elkezdtek nyomatni a reklamokat, hogy meg a csapbol is ez folyt
Nem neked:
Termeszetesen magyarorszag ebben is jocskan lemaradt, en meg mindig rettenetsok symbianos keszuleket latok az emberek kezeben, tobbet, mint androidost
Nalunk sajnos meg mindig a Nokia 5800 es "klonjai" dominalnak a felhasznalok kezeiben, me "eszt lehet megszerezni occoe, cak egy tizesz esz a tied hasznatba, de ujjba isz cak tizenot!" -
edward2
addikt
válasz
cipofuzo87 #10 üzenetére
Akadás? 1 gigás single core telefont nem igen láttam akadgatni csak ha nagoyn használtad. Átlagfelhasználónak bőven jól fut.
-
cipofuzo87
tag
én is Android párti vagyok, de jobban belegondolva, egy kisebb fajta csoda, hogy egy
- akadozó (amikor még csak egymagos eszközök voltak, akkor a high end telefonok 80%-a simán akadt)
- eleinte sok hiányossággal küzdő
- széttagolt
- eszköz specifikus bugokkal küzdő
rendszer ennyire el tudott terjedni.
annak pedig külön örülnék, ha nem lehetne rá warezolni -
Bone123
HÁZIGAZDA
Én szívesen megnéznék egy Apple Phabletet.
-
sztanozs
veterán
Ahhoz képest, hogy a belépőszinten tarol, a "prémium" szegmensben sem rossz:
Érdekes megállapítása a jelentésnek, hogy a fogyasztó érdeklődése a 4,5 hüvelykes vagy nagyobb kijelzőjű készülékek felé fordult, az androidos telefonok 29 százaléka volt ilyen az elmúlt 12 hónapban
Ez alapján a nagykijelzős Android telefonok a teljes piac 19,46%-t teszik ki - még így is többet, mint az IOS 14,6%-os részesedése. -
leslieke
Jómunkásember
E kettő szerint - ha a teljes világpiaci eladást és nem annak egy kiragadott szeletét nézzük - akkor a Bada - most még - a WP előtt van: Samsung's Bada OS growing faster than Windows Phone, Windows Phone still not better than bada
-
mrhitoshi
veterán
Még hogy a WP előtt van a Bada. Igaz nincs kibontva WM-ra illetve WP-re, de ha még 2%-ot is leveszünk a Windows-ról, még akkor is a Bada előtt van.
-
anulu
félisten
belépő szinten nincs ellenfele. noná, h tarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest