Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• motorhead

aktív tag

Hát igen ,ez nem egy könnyen emészthető és sokak számára érthető írás. Mármint technikailag nem feltétlen kell ennyire belemélyedni egy átlag user-nek. Egyszer elolvas egy ilyet az ember, de sokat ebből nem fog a szeme előtt tartani ha már a DX11-el fog barátkozni.

Ugyan emlékszik valaki arra mikor a DX10-et reklámozták be? Minden szépnek jónak elmondták, mindenki ilyen kártyát akart. Na most az írás szerint a DX10 egy kalap sz.rt sem ér már, sőt a dx9 még jobb is volt, a DX11 meg mindent űberel.
    Emiatt én még mindig azt harsogom amit eddig is.
    AMI VAN AZT KELLENE MÁR 100% KIHASZNÁLNI KEDVES PROGRAMOZÓK!

A DX9 is nagyszerű volt, a DX10 is nagyszerű lehetne (sőt az már bőven...), ha mire kiforrott a dolog addigra tökéletesen tudnák használni a szoftvergyártók. De nem, most már a DX11-et kell erőltetni, holott még az előzőeket sem sikerült tökéletesen kihasználni. Legalábbis szerintem.
    Kell a technikai fejlődés, de nem érzem, hogy a programozók fej fej mellett haladnának az új hardverek tudásával.
    Ez a fránya DX10 még annyi lehetőséget rejtene magában. Inkább kellene még gyorsabb DX10-es kártyákat gyártani, tökéletesíteni a hűtési megoldásaikat, csökkenteni a fogyasztásukat. A szinte valósághű grafika már megvan, csak éppen a sebesség még mindig ami kevéske szokott lenni.
    Nekem ez a véleményem.

[ Szerkesztve ]

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

Új hozzászólás Aktív témák