- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is arról beszélek. Ryzen 7 7700G (+32 GB DDR5, meg valami jobbféle Mini-ITX-es ASRock lappal), már ha ez lesz a nomenklatúra.
Azt sajnálom amúgy nagyon, hogy a Kaby Lake G platformot hamar elkaszálták, és még desktop lap sem jött ki hozzá. Az a mostani Vegákat évekkel ezelőtt kettéhugyozta.
-
Ha játszanék még modern címekkel, bőségesen elég lenne az 1080 Ti, még vagy 2 évig. Aki anno megjelenéskor ezt vette, az nagyon jó lóra fogadott, mert ennyi idő után is eléggé combos darab, pláne, ha valami komolyabb hűtésű, finoman húzott példányról van szó.
A "jelenlegi VGA-m" majd ősszel jön, de a komplett platformváltás miatt szerintem még elleszek egy darabig az GTX 950 SC+-szal. Javarészt úgyis passzívban megy, és ~20 watt körül megáll a fogyasztása. Lehet, hogy alul kéne feszelni, de ez Radeonokkal valahogy mindig egyszerűbb procedúra volt.
-
-
fatpingvin
addikt
mi az hogy "elbírja"? nem fogom én rápakolni.
nem, nem fogok többet fizetni érte ha ez is tudja azt amit várok tőle. az a húsz ojró remekül elfér egy normális Ethernet vezérlőben vagy egy tálca sörben. a CUDA az ilyen nice to have plusz, ezt nyilván nem arra venném, csak ha lehet olyat venni ami tudja akkor olyat fogok, de több pénzt nem adok csak azért mert abban másfélszer annyi mag van ugyanannyi RAM mellett (megehetem a CUDA magok számát ha elfogy a ram)
ha már CUDA alá keresek harrdvert, akkor a RAM abszolút minimuma 8 GB, de inkább a 12-16 GB szegmensben fogok keresgélni, valszeg egy használt szerverkártyát videokimenet nélkül.
amúgy nekem is volt szerencsém olyan Radeonhoz ami nem tudott 3 monitort meghajtani, pedig 3 kimenete volt: ez egy HD4670-es, de erről nem tudom minek lenne a mérőszáma.
-
Kansas
addikt
"CL érték itt meg nem oszt, nem szoroz"
Dehogynem, másfélszeres freki mellé dupla CL azért nem jó üzlet egy APU esetében.
Szerintem a DDR5 akkor fog magára találni, ha az 5600-6000MT/s-es modulok lejönnek mainstreambe(ahol a DDR4-3000 van mostanság). A DDR5-4800 az a "budget kategória"(mint a DDR4-2400/2666)."Most sarkitok egy nagyot, de még igy is a DDR5 lesz a gép legolcsóbb része."
Kétlem... anno(2017 november végén) is mikor a Ryzen 5 1600X konfigom raktam össze, a 16GB RAM és a CPU ugyanannyiba került, az alaplap meg a felébe.
Most is kb ezt várom: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy ITX-es vasakba való, valamint két TUF logót hordó variánsról lebbent fel a fátyol.
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest