Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

A hirdetések szelektálására eddig is volt lehetőség a blokkoló szoftverben, ám a felhasználók többsége ezt az eszközt nem alkalmazta.

Én egy olyan javaslattal állnék elő, hogy ne legyen ilyen egyszerű folyamatosan frissülő reklámblokkoló listára feliratkozni. Guglizzon egy kicsit a user, aki blokkolni akarja. Én is gugliztam, hogy Operához megtaláljam az Element Hiding megfelelőjét. Guglizzon ő is, hogy megtalálja azt a listát, ahova feliratkozhat, ne tolja mindenki arcába, aki feltelepíti a legnépszerűbb FF kiegészítőt. Ezzel mindjárt csökkenne a reklámot blokkolók aránya. A hirdetők is jól járnának és azok a userek is blokkolhatnák a reklámot, akiket tényleg olyan szinten zavar, hogy képesek fél napot guglizni a megoldásért és így globálisan ez a kis felhasználóréteg nem okozna nagy kiesést a hirdetőknek. Például a PH-ra is tudnék javasolni pár kevésbé zavaró megoldást. A felső Panda ManagedOfficeProtection reklám szerintem egész barátságos. Nem vesz el a hasznos tartalomtól területet, beleillik az ITCafe desing-jába és nem villog, mégis észrevehető. Ilyeneket kéne itt is alkalmazni, meg szöveges hirdetéseket, mert a villogó flashektől falnak megy minden jóérzésű látogató. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák