- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most is laptopon írok, és ahogy előttem van az asztalon, pont kényelmesen elérem a "17-es kijelzőt, pont a megfelelő szögben is áll ahhoz, hogy kényelmesen taperoljam, nekem teljesen természetes mozdulatnak tűnik. Szerintem ha elterjed, mindenki hamar megszokná

Tudom, hogy léteznek érintős laptopok, természetesen én arra várok, hogy egy egyszerű, normális paraméterekkel rendelkező, átlagos notebookon legyen egy nagy felbontású érintős kijelző...
De még ha mindez nem is valósul meg, szerintem a Metro Ui, egérrel használva is teljesen jó, és ahogy anno a Norton Commander után megszoktuk a Windows-t, ez is hamar menni fog
. -
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bevallom, tíz éve nem használok asztali gépet, és lehet, hogy arra tényleg nem életszerű, de a laptopom kijelzőjét bizony sokszor taperolom önkéntelenül is, ha mondjuk napokig tableten dolgozom előtte
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad."Még egy tabletnél oké, de már netbooknál (aminek hagyományos billentyűzete van) elvérzik a metro"
Miért vérezne el? Én használom netbookon és határozottan jó, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e billentyűzet vagy nincs. Igaz érintőkijelzővel még jobb lenne, mint egérrel/touchpaddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Eladó 2 db pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad.