- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
Most is laptopon írok, és ahogy előttem van az asztalon, pont kényelmesen elérem a "17-es kijelzőt, pont a megfelelő szögben is áll ahhoz, hogy kényelmesen taperoljam, nekem teljesen természetes mozdulatnak tűnik. Szerintem ha elterjed, mindenki hamar megszokná
Tudom, hogy léteznek érintős laptopok, természetesen én arra várok, hogy egy egyszerű, normális paraméterekkel rendelkező, átlagos notebookon legyen egy nagy felbontású érintős kijelző...
De még ha mindez nem is valósul meg, szerintem a Metro Ui, egérrel használva is teljesen jó, és ahogy anno a Norton Commander után megszoktuk a Windows-t, ez is hamar menni fog.
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Bevallom, tíz éve nem használok asztali gépet, és lehet, hogy arra tényleg nem életszerű, de a laptopom kijelzőjét bizony sokszor taperolom önkéntelenül is, ha mondjuk napokig tableten dolgozom előtte
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad.
"Még egy tabletnél oké, de már netbooknál (aminek hagyományos billentyűzete van) elvérzik a metro"
Miért vérezne el? Én használom netbookon és határozottan jó, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e billentyűzet vagy nincs. Igaz érintőkijelzővel még jobb lenne, mint egérrel/touchpaddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest