Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Néhány új infó. [link]
-
nubreed
veterán
Biztos vagyok benne, hogy előbb kijön mint a TES6. Én nem tudom mit csinálnak a Bethesdánál, de szerintem ott nagyon rosszul mennek a dolgok. Todd Howard sikeresen lenullázta a saját cégét a Fallout 76 -al, azok az infó morzsák, amit innen-onnan el lehet kapni, akár a TES6 -ot, akár a Starfieldet illetően, semmilyen bizakodásra nem ad okot, 2023-nál előbb egyik sem várható ezek szerint. Addigra a Bethesda maximum kiadóként fog hozni esetleg néhány játékot, de saját fejlesztést ne várjunk tőlük. Leírták magukat elég rendesen, az EA, Activision -el került egy polcra (a legalsóra, ahol a bottal sem piszkálnám meg kategória van).
-
Dr. Akula
félisten
Egysíkú? A Krondor?
A (Champions / Deth Knights) of Krynn nem volt meg, csak 64-re láttam, nekem meg +4-em volt, Pool of Radiancet kb. félig játszottam ki, de valahogy sose mozgatott hogy végig is nyomjam, talán mert jött közben valami más. A folytatásait (Curse of the Azure Bond, stb) meg csak a CoV-ban láttam, nem volt meg senki ismerősnek. Sajnos az Ultima 7 is így járt, a 8 volt az első a sorozatból ami megvolt.
-
-
Dr. Akula
félisten
Meg még jópár, pl. Betrayal at Krondor (ebben érdekesség hogy a mászkálás FPS, a harc meg sakktáblás volt). Az utódja, a Betrayal in Antara mekkora fos volt... Ezek általában annak _ellenére_ tetszettek hogy FPS nézetűek. Kaptak egy nagy feketepontot, de még ezzel együtt is pozitív volt a mérlegük.
Ghoosty: Igen, a sima M&M-re gondoltam, nem a King's Bounty klónokra, csak elírtam.
-
Ghoosty
őstag
-
Dr. Akula
félisten
Meg Arena (ES1), Ultima Underground, Stonekeep, Eye of the Beholder, Wizardry, HOMM, stb. Ettől még olyan kényszermegoldás kinézete van. Egy RPG-hez nem illik az FPS jellegű strafelés, lövöldözés, sokkal inkább a taktikai harc. Persze lehet ellensúlyozni olyan featurekkel (történet, jó skillrendszer, hasznos kombó varázslatok (pl. Dragon Age 1, bár az meg pont nem FPS)), amik feledtetik ezt a hiányosságot, de akkor is feketepontnak számít. Szerintem.
-
Dr. Akula
félisten
Hát ebből a trailerből aztán semmi nem derült ki, akár még Car Mechanic Simulator is lehetne.
RPG amúgy mindig jöhet, bár az ilyen FPS nézetet annyira nem kéne erőltetni, inkább külső, mint a Baldurs Gate. RPG-hez mérve olyan gagyi hatást kelt. Egyik keze lángol, másikban kard, mintha még azt se tudná eldönteni hogy harcos legyen vagy varázsló.
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Szerinted..szerintem meg jó móka, kellemes kikapcsolódás, és a game passnak hála kvázi ingyen volt. Várom a dlc-t
-
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
A tavalyi év egyik legjobb címe volt szvsz, baromi jól szórakoztam, hozta a fallout 3/nv életérzést az űrben, hatalmas poénok, jó sztori, élvezetes gameplay.
-
Sefneni
őstag
Nagyon tetszett a bemutató.
Várom a további tartalmakat a játékról.
-
batman91
őstag
Ez érdekes lesz az biztos.
-
dreampage
aktív tag
Ne felejtsük el, hogy az Avowed a Pillars of Eternity világában játszódik. Márpedig az egy fantasztikus, remekül megírt, gyönyörű világ. Ha azt a színvonalat hozzák, csak épp valós idejű, belső nézetes RPG-ként, az elképesztően jó lesz.
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Bízom ebben, felírtam a listára. Az eddigi részek kicsit vontatottak voltak nekem. Abban bízom, hogy most nem a területek nagyságával, hanem jó és pörgős játékmenettel foglalkoznak inkább. Nem kérek 100 órás gameplayt, elég a 20-30 óra.
-
Šolaire
veterán
Kotor 2 óta kedvencem az Obsidian, Pillars óta még nagyobbat nőttek a szememben erre is vevő leszek.
-
Outer Worlds kapott már DLC-t? Azután a hakni után én nem adnék az Obsidiannak munkát.
-
TeeBee73
veterán
Valamiért első látásra nem a TES sorozat ugrott be, hanem a DMoM&M.
Várós. -
Hunpriest
senior tag
Ez volt egyik legjobb bejelentés tegnap. Remélem ez hamarabb fog megjelenni, mint a TES VI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest