Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ha nagy ritkán van valami szokatlan hülyeség, akkor az ESET megfogja mindig. Esetleg lehet futtatni teljes ellenőrzést is ritkásan, ha az általános viselkedéséből gyanítható, hogy valami nem teljesen kerek. Mindazon által ott van még az is, hogy ha mégis jönne vírus (de nem szokott), akkor szinte minden vírus a C meghajtóra megy... azon meg soha nincs semmi fontos adat, csak a rendszer, meg pár telepített program, amit max 15 perc időráfordítással szoktam visszaállítani a korábbi hibátlan állapotra Acronis-szal. Ezt nem csak vírusokra szoktam használni... néha megesik, hogy bármi nem úgy működik ahogy kéne, akkor ha nem találok rá pár perc alatt megoldást, akkor inkább elmegyek budira és mire visszajövök vissza van állítva a rendszer a korábbi hibátlan állapotra és megint pörög minden ....
-
-
lemusz
addikt
Mindig kivolt kapcsolva nálam és sose emelte a bootidőt, sőt! Persze elhiszem hogy volt az a hardver és szoftverkörnyezet, ahol ez így előfordulhatott. Én nekem sose volt 100 a rendszerrel induló programom, meg automatikusan megnyíló böngészőablakok hada, főleg nem valami tetvesen lassú hdd-n... De ezek már megint ilyen kinek a pap, kinek a papné típusú feleletválasztások.
(#80) King Unique: Köszi az infót! SSD pátyolgatós beállítások szerintem nem feltétlen rosszak, még ha a frissebb kutatások azt mutatták is, hogy már semmi értelmük. Nekem egy nem éppen ajánlott típusú 60 gigás kis kingston ssd-m volt nagyon sokáig, ami állítólag sokaknál behalt, de nálam 5+ év után is bírta a strapát 5Tb+ írással és feltételezem hogy ebbe a tökéletesen stabil működésbe a "pátyolgatós beállítások" is közrejátszhattak.
-
nihill
őstag
Nem a letiltást kell nézni önmagában, hanem hogy milyen út vezetett el odáig.
Jelenleg kb. az a felállás, hogy a "hasznos" update-ek miatt lehet nagyobb eséllyel megszívod, mint a "káros" vírusok miatt.
És akkor tessék választani, mi legyen.
De biztos a fafejű felhasználókban van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft az újítást a javításaival kapcsolatos, egyre csak szaporodó gondok kezelésére dolgozta ki.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest