Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
t72killer #55 üzenetére
Tele a piac ezer éve nem támogatott Andoridos tabletekkel és telefonokkal, amikből sokkal több van és személyesebb adatok is azokon vannak. Ezeket sem tördelik halmokra. Senkit nem érdekel ezek után az egyre zsugorodó PC feltörése. A home userek adatai ráadásul értéktelenek is.
Fontosak a biztonsági frissítések, nekem is mind fent van, de erős paranoid hajlamok vannak ebben a témában.
A vírusok/egyebek amik csak kellemetlenséget okoznak, azok ellen meg védenek a szokásos programok ugyanúgy, függetlenül az OS biztonsági frissítéseitől. -
válasz
t72killer #55 üzenetére
Ugyan már... egy kis odafigyeléssel senki/semmi illetéktelen nem kerül a gépre... Ne Józsi néniből induljunk már ki, aki az iróasztalon keresi az ikonokat, ha azt mondod, hogy az asztalon keresse (ezeknek az embereknek az összes létező frissítéssel meg a legjobb vírusiróval és tűzfallal együtt is szarrá megy a rendszerük...) . Ha meg tényleg jön valami olyan frissítés ami fontosabbnak tűnik, akkor a MS honlapjáról kényelmesen le lehet tölteni egyesével is célzottan, bármelyik frissítést. (Bár így talán egyszer jártam az utóbbi 10 évben, hogy úgy döntöttem, hogy kézzel felteszek egy frissítést, mégse volt soha az életben semmi baj nálam, de biztos csak szerencsém van 20 éve folyamatosan amióta számítógépet használok ...)
Ja, meg azoknak is szerencséjük van, akiknek én telepítem a gépét aztán 5 év múlva hozzák vissza azzal, hogy kicsit meglassult... (nem 1 év múlva azzal, hogy nem boot-ol... van némi különbség...)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft az újítást a javításaival kapcsolatos, egyre csak szaporodó gondok kezelésére dolgozta ki.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest