Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Secretive #63 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy én nem hatás ellenhatás elven audiozok! De vannak dolgok amik nem "fekete-mágia" és jobb ha ennek a hitét is eloszlatjuk tudománnyal elvégre ami megmagyarázható és bizonyítható azt miért kell ködösíteni. A tudomány nem erre épül és az audio is a tudomány szülötte akkor ne akarjuk visszapasszírozni a ködösítésbe...
Én aki órákat tudok ölni kimenőtrafók, kondik, ugyanolyan gyártmányú csövek, pótméterek hallás utáni összehasonlításába nem biztos hogy "téves úton járok" audiozás szempontjából. Ettől még a csövekben elektron helyett pozitron nem fog nyalábot alkotni és a kábeleket se fogják egy kitüntetett irányban alakítani gyártás során(Kábelek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam egyik diplomám, eléggé sok kábelt vizsgálok, vizsgáltam... főleg elektronmikroszkóp alatt mivel egy ilyen labornak vagyok a vezetője többek között... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest