Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezzel csak az a baj, hogy a #19 - általam is említett - zárójeles része logikailag összetartozik, és nyilván nem az IKEA szemszögéből írtad a kiszólást. Ha már előhúztad a szövegértelmezés kártyát, akkor hadd mondjam el, hogy elsőre is értettem amit írtál. Most már azt is értem, hogy mit akartál írni.
Ha a hirdetéseid is ennyire "érthetőek", akkor ne lepődj meg a privát kérdéseken.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Melyik házzal?
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #37 üzenetére
Az igaz, hogy értelme nem lenne, de én mégis csodálkoznék ha a Lian Li meglépné, hogy ne csak a gépet, hanem magát a gépházat is úgy kelljen otthon összerakni.
Aztán könnyen lehet, hogy igazad lesz, kiderül majd.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Szerintem "összerakva" fogják szállítani és nem lapra szerelve, de majd meglátjuk.
(#19) ceaser: Ha nem látszik az árcédulán, akkor miért azzal kezded, hogy "olcsó fosadék tákolmány" bútorait? Most akkor olcsóak, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged