Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
Szomorú ilyen híreket hallani az AMD felől. Bár nem a szívem csücske egyik üzletága sem, bízom benne, hogy sikerül talpra állnia ennek a jobb sorsra érdemes cégnek.
Az ATI túl nagy falat volt, szerintem többen egyetértenek abban, hogy nem itt tartana az AMD, ha annak idején nem vásárolja fel őket. Meg merem kockáztatni, hogy az ATI is jobban járt volna, ha máshogy alakulnak a dolgok. Persze én csak egy laikus vagyok, aki nem lát bele a dolog mélyébe...
-
cizoe
őstag
Sok sikert AMD!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Remaster kiadást kap a Sacred 2
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest