- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Sebestyen01 #3620 üzenetére
+1
És nekem sincsenek ezek a felsorolt gondok, és jó az usb, nem lötyög, szorúl stb... én az asus tab töltőjét használom és az is pont illik bele... Jó azért az enyém is billeg
bár a tok csökkenti, de nem is szoktam úgy használni...
Igaz én csak 4G használom...Én az ipon ban vettem át személyesen, nem volt gond, de az oldal hibás volt, és az is rajta volt amit kaptál, de én írtam nekik hogy biztos jót kapjak, utána az oldalt is javították....
-
gusthy
veterán
válasz
Néhány kiegészítés:
- Van WW-s 64GB-os is (nekem is olyan van)
- A taszkváltás nekem is nagyon gyors, egy-két appot kivéve, de itt nem a telefon, hanem az app a ludas (pl. Skype)
- Nekem se volt gondom sose a 4G-vel se meg a töltőcsatival se
- Ami a kompatibilitást illeti, a Sony Xperia 2 tabletemen (Snapdragon 801) van 1-2 app, ami elhasal, a telefonon ezek tökéletesen mennek, eddig nem sikerült olyan alkalmazásba botlani, ami nem megy x86-on.A negatív oldalon:
- A hangerőszabályzó gomb tényleg nagyon keskeny, nem a legkényelmesebb, főleg az LG után, ugyanígy, a kikapcsológombot rosszabb helyre tenni nehéz lett volna
- A telefon hangminőséget max közepesre tudom értékelni, főleg a túloldalon, a mikrofon irányérzékenységét kicsit túltolták. -
twollah1976
őstag
válasz
Ezt azért megnyugodva olvasom, mert az előtted szóló nagyon elvette a kedvem a telefontól.
Kipróbálnád, hogy 3G-s is stabil a kapcsolat (Telenoros vagyok), csak 3G-s a mobilnetem.
Azt tapasztalatból mondom, hogy a Galaxy Note 3-nak rettenetesen rossz az antennája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest