Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Szép darab, hasonló kinézetű van nekem is
(Azért is tetszik
) Mondjuk árba kicsit túlzás szerintem
Plusz ha ASUS termék, az csak jó lehet
-
xxxbmx
tag
Az asus gépekkel mindig meg voltam elégedve!nem egy felső kategoria,inkább erős közép!sajnos ennél szerintem az ár nem ezt tükrözi!pedig pöpec kis gép!up
-
themiert
csendes tag
Nekem is eléggé tetszik ez a gép elég jónak néz ki. Igaz személy szerint elfogadnám. Hűtés szerintem is lehetne jobb, de a kialakítása megfelelő. Színe szokásos forma is elfogadható. Nagyon pöcce a gép
-
Napfénysüti
nagyúr
A hűtést leszámítva nem is rossz gép.
-
justaview
senior tag
TN+film panel szerény betekintési szögekkel
204 cd/m²-es maximális fényerő, ami a 0,8 cd/m²-es minimummal 255:1 kontrasztarányt ad...és mindezt 250 ezerért, ez több, mint szánalmas.
Kár érte, szemétre való ez is, a többi közé. -
Gabás
addikt
ha javasolhatok valamit, a következőkben teszteljétek az Ethernet-átalakítókat is, sztem születnének érdekes eredmények
-
Cyberpunk
félisten
Végre valami használható darab, már kezdtem megijedni, hogy mostantól csak ultrabook vackokat nyomat mindenki.
-
törölt tag
köszönöm a tesztet.
-
Tetszetős darab.
-
Javítandó az ajánló banneren:
-
MrSealRD
veterán
Remek teszt és külön nagy
az értékelés miatt a végén.
Ezt próbáltam nemrég két topikban is megértetni emberekkel de kb lehülyéztek...(bár lehet rosszul közelítettem a témát)
A lényeg, hogy ebbe kéne 17W TDP-s CPU-t tenni...nem a ....na mindegy.
Jó teszt és logikus érvelés az értékelésben.
Köszönöm rudi! -
zotyesz66
őstag
Ez sem Trinity...
-
s4tch
veterán
- i3
- 5400-as HDD, 160GB bőven elég (60-as SSD is megteszi)
- egyessel kezdődő, forintban hatszámjegyű ár...és már rendelem is.
-
kromatika
veterán
Jó ez a lapos.tetszik.
-
rudi
nagyúr
Igen, csak a jól megcsinált Ultrabook az 300k-tól indul. Alatta, 250k körül azok a semmi billentyűzetes, rugós dolgok vannak parány akkuval, sivító hűtéssel, amiket az U32V megesz reggelire. Igen, ULV-s procival lenne az ideális, és talán meg is lépik, ha akarnak ellenfelet csinálni az Acer M3/M5-nek.
-
lujo10
aktív tag
Nekem tetszik, csak szerintem egy kicsit drága.
-
Nem is rossz!
i3-as Ivy-vel (esetleg Trinity-vel?), geforce és Win7 nélkül viszont sokkal bejövősebb lenne. Gondolom várható más konfiggal is. -
erdoke
titán
Egy jól megcsinált Ultrabookot többre nézek, bár ha abba butított HD4000-et szerelnek, akkor játékra már nem igazán alkalmas.
Igazából a konklúziót nem értem. A teszt közben felhívod a figyelmet arra, hogy az ULV proci, amit a legtöbb Ultrabookba tesznek, alig lassabb, miközben lényegesen kevesebbet fogyaszt. A dedikált VGA néhol csak pár fps extrát tud az integrálthoz képest, a HDD pedig érzésre biztos, hogy jelentősen visszafogja a gépet, különösen néhány hónap aktív használat után. Még a hűtés se lett olyan, mint amit a nagyobb házból kihagyott ODD mellett ki lehetett volna hozni.Ha nekem kellene összerakni ezt a gépet:
Normális kijelzőt szereltetnék bele, 14"-re nagyon kellene az 1600x900 (vagy még inkább az 1440x900, mire jó a kijelző alatt a vastag keret?).
Kicserélném a CPU-t egy ULV modellre, dedikált VGA mellé elég a leggyengébb VGA-s megoldás is.
Lemondanék a nagy tárterületről, és egy 120/128-as SSD-t pakolnék bele. Lassan egészen barátságos lesz az áruk. A 7200-as HDD nem elég gyors, de legalább sokat fogyaszt.
Esetleg utánanéznék, van-e hasonló teljesítmény mellett kevesebbet fogyasztó dedikált VGA, esetleg azonos fogyasztás mellett valami gyorsabb.
Mindezek után reális lenne a 250e Ft-os ár, esetleg még 260-at is adnék érte. -
kchris78
veterán
A koncepció jó de a megvalósítás kevésbé... mennyi idő kell még a gyártóknak hogy kikopjanak az 1366*768px sima (TN) panelek?? + az ár.... nem egy nagy durranás. 250k-ért veszek más normális notit 13"-osat. Jelenleg is egy SL410-es ThinkPadem van ami annak idején ott volt a szeren és ez is 13.3"-os.
-
_Atesz
addikt
Egész jó, de nem igazán értem miért nem lehetett egy nyomorult msata foglalatot beletenni, hely lett volna bőven.
-
cucka
addikt
Jó ez a gép, de azért nem olyan nagy újdonság.
Én tavaly decemberben vettem egy Lenovo V370-es gépet 160 ezerért, igaz, a hardvere valamivel gyengébb ennél. 250 ezer szerintem túlzás ezért a gépért, bár maga a koncepció (félúton a normál laptop és az ultrabook között) rendben van, több hasonló modell kéne a piacra. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ultrabookhoz képest jó, viszont tudásra már annyira nem. De ahova kell oda megteszi.
Jó kis gép lett.
-
maross
nagyúr
az elso oldalon 14", harmadikon 13.3" a kijelzo
-
MaUser
addikt
válasz
socialkiller #11 üzenetére
Ááá, jogos, vakegér power részemről.
-
socialkiller
tag
Túl drága, melegszik is..stb..
De ha lenne 15,6"-osba akkor Must Have lenne! -
MaUser
addikt
Jó lenne ez, de:
- minek i7? i3 bőven elég lenne és nem melegedne annyira terhelés alatt sem
- minek csúcs hdd? 320-as 5400rpm-eset bele és a user szépen vesz hozzá egy usb házat meg egy ssd- t a hdd helyére, ha zavarja a lassú hdd.
- legalább 1400x900-as kijelzőt bele, 768 sor nagyon kevésÍgy 200 körül megállhatna és egyből best buy vétel lenne figyelembe véve a 2 év garanciát.
@Rudi: Van valami infód, hogy a fenti kiépítéssel kerül-e majd itthon forgalomba?
-
XtremLor
őstag
válasz
Mr President #2 üzenetére
+1.....24 fokos klimatizalt szobaban mozgott ilyen ertekeken.
A 17 wattos kistestver eleg lenne nekem is, egy 120-as ssd-vel 200-ba -
endib
tag
Nem lenne rossz, csak az ára...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez - ennyiért - egyszerűen rohadt drága. Ennyi pénzért valódi ultrabookot kellene adnia (full fém váz, SSD, stb.) Hiába van dedikált VGA benne, az nem sokat ér... Szerintem.
-
Angel1981
veterán
Az ASUS ismét számomra szimpatikus hardver alkotott!
-
negyedes
addikt
vostro 3360 nem teszteltek majd a jovoben?
-
opeter87
senior tag
Szerintem:
-drága (250k)
-melegszik (HDD 47 fok)
-a zsanérok elsőre nem tűnnek időtállónakakkor miért is ajánlott
Jobb hűtéssel, jobb zsanérral és GeForce nélkül 200k-ért tényleg jó vétel lenne.
-
Mr President
senior tag
Túl drága, és szerintem jobban melegszik mint az elvárható lenne.
-
lujó55
addikt
tetszetős darab! a touchpadba integrált gombok jó megoldás, a matt kijelző meg UP.
kár, hogy ennyit nem tudok áldozni rá. Asus-ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest